

روش تهیه دسر ژله آجیل خوشمزه و عالی
امروز برای شما روش تهیه دسر ایرانی خوشمزه به نام ژله آجیل را داریم که هم مقوی است و هم بسیار شیک و خوشمزه.
طرز تهیه ژله آجیل :
اول ژله ی آلوورا به اندازه یک سانت بریزید کف قالب که قبلا کمی چرب کردید. وقتی ژله کامل خودش را گرفت، آجیل را هر چقدر که خواستید بریزید روی ژله و آرام با قاشق ژله آلوورا سرد «که به دمای اتاق رسیده» را روی آجیل بریزید و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، وقتی خودش را گرفت آنرا برگردانید.
نکاتی برای تهیه ژله آجیل : آجیل به دلخواه « پسته، بادام، بادام هندی، گردو، میتوانید آجیل ها را در کمی شهد غلیظ از قبل شیرین کنید »