جشنواره مد و لباس فجر در ایستگاه هشتم
جشنواره بین المللی مد و لباس فجر ، اسفند ماه ۹۷ به ایستگاه هشتم می رسد و هم چون دوره های قبلی، صدها طراح حرفه ای مد و لباس، آثار خود را برای نمایش عمومی در جشنواره، به دبیرخانه ارسال می کنند. سال گذشته هزاران اثر در حوزه های مختلف طراحی پارچه و لباس و اکسسوری، به دبیرخانه ارسال شد و تالار وحدت تهران طی چند روز، شاهد میزبانی از عاشقان مد و نمایش آثار راه یافته به بخش مسابقه جشنواره سالانه مد و لباس ایران بود. موضوعی که به نظر می رسد در جشنواره هشتم، بیش از گذشته داغ تر شده و مهم ترین اتفاق فشن ایران، اسفند را داغ تر از ماه های قبل کند.
مجله تخصصی مد و سبک زندگی لوکس تهران که در بخش رویداد ها، متن و حاشیه اتفاقات جشنواره مد و لباس فجر را در اختیار خوانندگان خود قرار می دهد، در گزارش امروز، شما را با آنچه برای شرکت در جشنواره هشتم نیاز دارد آشنا می کند. همین جا بدانید که برای افزایش شانس پذیرش آثار و راه یابی به بخش مسابقه و دوخت و دوز زنده جشنواره امسال، بهتر است با پذیرفته شدگان آثار هفتمین جشنواره مد و لباس فجر در تعامل بوده و نکته های خوبی از ان ها اخذ کنید.
با ما همراه باشید.
حتما بخوانید: جزییات کامل برگزاری هفتمین جشنواره مد و لباس فجر
بخش دانشگاهی جشنواره مد و لباس فجر
امسال در دوره هشتم نیز هم چون دوره های قبل، بخش دانشگاهی خواهیم داشت و این قسمت، شاهد نمایش آثار طراحان جوان از دانشکده های طراحی پارچه و لباس از علمی کاربردی تا الزهرا تهران است. همان طور که احتمالا می دانید، شما می توانید مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد طراحی پارچه و لباس را در دانشگاه ها و مراکز علمی در داخل و خارج از کشور گذرانده و به صورت حرفه ای وارد اقتصاد جذاب دنیای مد شوید که این روزها طوفانی با استارت آپ های دیجیتالی به پا کرده است.
شرکت در بخش دانشگاهی هشتمین جشنواره مد و لباس فجر، سخت نیست. چندی پیش، کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با صدور اطلاعیه ای، جزییات شرکت علاقمندان برای حضور در بخش دانشگاهی فستیوال را اعلام کرد. بخش علمی دانشگاهی هشتمین جشنواره مد و لباس فجر، در فضای آکادمیک برگزار می شود و پیش از برگزاری این رویداد، عملیاتی خواهد شد.
حتما بخوانید: با رشته کارشناسی طراحی پارچه و لباس آشنا شویم
با توجه به این که مدت برگزاری جشنواره بسیار کم است وفشردگی کار ها به دلیل حجم بالای آثار پذیرفته شده افزایش می یاید، لذا به منظور دیده شدن بهتر آثار دانشجویان عزیز حوزه طراحی فشن و بررسی یافته ها و دستاوردهای تحقیقاتی این حوزه، بخش دانشگاهی زودتر برگزارمی شود تا بخش سرمایه گذاری کشور، نگاهی بهتر به حوزه پوشاک و منسوجات از دیدگاه دانشگاه داشته باشد.
بخش دانشگاهی جشنواره مد و لباس فجر هشتم، در ۲ قسمت رقابتی و غیر رقابتی برگزار خواهد شد.
حتما بخوانند: جزییات بخش مسابقه زنده طراحی لباس جشنواره مد
در بخش رقابتی، مقالات علمی و پژوهشی در حوزه مد و لباس با محورین دانشگاه الزهرا (قطب آموزش طراحی مد ایران) هدایت می شود و سایر دانشگاه ها نیز با این مرکز همکاری خواهند کرد. همایش بین المللی توسعه پایدار در طراحی و تولید منسجوات پوشاک با رویکرد توسعه پایدار یا همان مد سبز (green fashion) از جمله برنامه های جالب بخش دانشگاهی در دوره هشتم است. برگزیدگان این بخش در اختتامیه معرفی خواهند شد.
نحوه ارائه مقالات به این صورت است:
تنها در محور های تعیین شده همایش باشد. به مقوله توسعه پایدار در طراحی مد و لباس اشاره شود. روی صفحه A4 تاید شود با آیین نگارش همراه شود. از طریق MS WORD 2010 آماده شده باشد مقالات یک ستونی باشد. مقاله حداقل ۶ صفحه و حداکثر ۱۵ صفحه باشد حاشیه (MARGINE) مطالب از بالا و پایین و چپ و راست ۲.۵ سانتی متر باشد. قلم مقالات باید نازنین ۱۲ باشد از فرمت منتخب ارائه شده در سایت دبیرخانه (ایران مد) استفاده شود. مقالاتی که آیین نگارش را رعایت نکنند، از فرآیند داوری حذف می شود. مقاله باید به این صورت باشد: عنوان مقاله / اسم یا اسامی نویسندگان / چکیده/ کلمات کلیدی/ مقدمه / متن اصلی / نتیجه گیری/ مراجع و پیوست هامحور های ارائه مقاله در بخش دانشگاهی هشتمین جشنواره مد و لباس فجر
محور های این بخش عبارتند از:
بررسی جایگاه توسعه پایدار و فرهنگ و سبک زندگی بررسی نقش فرهنگ آموزی و مصرف صحیح در سبک زندگی پایدار بررسی جایگاه باز استفاده از منسوجات بررسی تجربه های تاریخی و مدرن در رویکرد های پایدار به منسوجات آسیب شناسی فرهنگی دنیای مد بررسی طراحی در توسعه پایدار نقش طراحی ملهم از طبیعت در طراحی مد و لباس نگاهی به نظریه ها و رویکردهای طراخی لباس نگاهی به سلامت جسمی در طراحی پایدار مد و لباس طراحی و مشارکت و بازآفرینی در طراحی مد و لباس نقش رفتار سازمانی کارمندان با طراحی مد پایدار توسعه پایدار و تولید نقش فناوری های نوین و طراحی منسوجات و پوشاک سبز بررسی جایگاه مدیریت و برنامه ریزی تولید پوشاک پایدار نگاهی به BRANDING و تبلیغات در حوزه پوشاک پایدار بررسی شیوه های توسعه دانش محور در مصرف پوشاک پایدار نگاهی به نقش توسعه اجتماعی و مصرف مشارکتی منسوجات شناسایی و برنامه ریزی و مارکتینگ منسوحات پایدار آسیب شناسی اقتصادی عرصه فشنحتما بخوانید : استایل هنرپیشههای سینمای ایران در جشنواره فیلم فجر ۹۷
بخش یافته ها و تجربیات کاربردی
برای بررسی ایده هایی که در زمینه مد، عملیاتی و اجرایی شده اند، افراد حقیقی و حقوقی می توانند در این بخش ثبت نام کرده و جزییات کار خود را اطلاع دهند. رقابت در این بخش،مشروط به حضور در نمایشگاه خواهد بود.
بخش پایان نامه دانشگاهی
پایان نامه های مقطع کارشناسی تا دکتری به صورت ویژه بررسی می شود. به برگزیدگان جوایزی اعطا می شود و نباید در دوره های قبل شرکت کرده باشد. تاریخ نگارش نیز باید سال ۹۵ به بعد باشد. اگر پیش از این، پایان نامه ای مورد حمایت بنیاد ملی مد و لباس قرار گرفته باشدمی تواند در این بخش حاضر باشد.
بخش تصویر سازی طراحی لباس آقایان و بانوان
بخش طراحی مد ایرانی و اسلامی با موضوع لباس اجتماعی مردان و زنان با در نظر گرفتن شاخص های زیبا شناختی مورد تاکید است. طرح هایی که امتیازات خوبی از این بخش دریافت می کنند در بخش نمایشگاهی جشنواره به نمایش در می آید. ۳ نفر برگزیده این بخش هستند. ارسال آثار باید روی کاغذ A4 بوده و جنسیت پارچه و تکنیک استفاده شده مشخص شود. منبع ایده مشخص بوده و اگر طرح کیف و کفش و اکسسوری باشد، امتیاز بیش تر میگیرد.
بخش غیر رقابتی
بخش غیر رقابتی قسمت دانشگاهی هشتمین جشنواره مد و لباس فجر، کارگاه های کوتاه مدت بگرزار می کند تا روحیه کاوشگری فعالان دانشگاهی حوزه فشن افزایش یافته و در جریان یافته های نوین قرار بگیرند. بنابراین، محققان می توانند یافته های علمی خود را به همراه رزومه به این بخش ارسال تا اگر تخصصی در اجرا داشته باشند در این بخش دعوت به همکاری شوند. این بخش، بحث آزاد است و میان صنعتگران و محققان برگزار می شود.
حتما بخوانید: چگونه طراح مد و لباس بشویم؟
کارگاه های آموزشی
برای نمایش میزان عملیاتی بودن ایده ها، از کارگاه های آموزشی جشنواره استفاده می شود. محققان می توانند یافته های علمی خود را برای اجرای کارگاه های اموزشی با عنوان موضوع و مشخصات کامل با ذکر رزومه در سایت جشنواره بارگذاری تا برنامه های منتخب با صلاحدید هیات داوران، برای اجرا انتخاب شود.
گفتنی است قرار است نشان ملی مهتاب، به یاد مهتاب نوروزی، سوزن دوز معروف استان سیستان و بلوچستان در بخش چابهار جشنواره هشتم به برگزیدگان آثار اعطا شود. نشان ملی مهتاب هر سال به پشتیبانی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد توسط منطقه آزاد اقتصادی چابهار در حوزه دوخت و دوز لباس های محلی اعطا می شود.
جزییات بیش تر درباره برگزاری هشتمین جشنواره لباس فجر را در بخش رویداد لوکس تهران مشاهده کنید.
دنیای مد و لباس و لاکچری گردی را هر روز با لوکس تهران دنبال کنید.
لوکس تهران آماده ارائه خدمات مشاوره به پژوهشگران مد پایدار است
جوابی بنویسید لغو پاسخ
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
دیدگاه
نام
ایمیل