

روش تهیه پنکیک میوه
مواد اولیه :تخم مرغ | سه عدد |
آرد | 115 گرم |
بیکینگ پودر | یک قاشق چایخوری |
شیر | 140 میلی لیتر |
نمک | یک پر |
عسل | چهار قاشق غذاخوری |
خلال بادام | دو قاشق غذاخوری |
میوههای فصل | به میزان لازم |
سفیده و زرده را جدا کرده و زرده را به همراه آرد، بیکینگپودر و شیر با همزن بزنید. سفیده را جداگانه به همراه کمی نمک زده تا کاملا پف کند، سفیده را به مخلوط زرده و آرد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. کف تابه را چرب کرده، از مخلوط به اندازه یک ملاقه برداشته و در تابه ریخته و اجازه دهید تا طلایی شود، سپس بر گردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. در میان پنکیکهای آماده از مخلوط میوههای فصل ریخته و در لایه آخر مقداری عسل و خلال بادام بریزید.
Method of preparing fruit pancakes
Raw material :
egg
three numbers
Flour
115 g
Baking powder
A teaspoon
Lion
140 ml
Salt
A full
Honey
Four Tbsp
Almond slice
Two tbsp
Seasonal fruits
To the extent necessary
How to prepare:
Separate whites and yolks and mix with yoghurt, flour, baking powder and milk. Add the whites separately, with a little salt to whip, add the white to the mixture of yolk and flour and stir with licks. Fat the pan, remove the mixture as much as a batch and pour it into the pan and let it go golden, then turn it back to the other side. In the ready-made pancakes, pour some of the season’s fruits and add some honey and almonds in the last layer.