روش تهیه پنکیک میوه
روش تهیه پنکیک میوه مواد اولیه : تخم‌ مرغ سه عدد آرد 115 گرم بیکینگ‌ پودر یک قاشق چایخوری شیر 140 میلی ‌لیتر نمک یک پر عسل چهار قاشق غذاخوری خلال بادام دو قاشق غذاخوری میوه‌های فصل به میزان لازم طرز تهیه: سفیده و زرده را جدا کرده و زرده را به همراه آرد، بیکینگ‌پودر و شیر با همزن بزنید. سفیده را جداگانه به همراه کمی نمک زده...

روش تهیه پنکیک میوه

مواد اولیه :
تخم‌ مرغ سه عدد
آرد 115 گرم
بیکینگ‌ پودر یک قاشق چایخوری
شیر 140 میلی ‌لیتر
نمک یک پر
عسل چهار قاشق غذاخوری
خلال بادام دو قاشق غذاخوری
میوه‌های فصل به میزان لازم
طرز تهیه:

سفیده و زرده را جدا کرده و زرده را به همراه آرد، بیکینگ‌پودر و شیر با همزن بزنید. سفیده را جداگانه به همراه کمی نمک زده تا کاملا پف کند، سفیده را به مخلوط زرده و آرد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید. کف تابه را چرب کرده، از مخلوط به اندازه یک ملاقه برداشته و در تابه ریخته و اجازه دهید تا طلایی شود، سپس بر گردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. در میان پنکیک‌های آماده از مخلوط میوه‌های فصل ریخته و در لایه آخر مقداری عسل و خلال بادام بریزید.

Method of preparing fruit pancakes

Raw material :

egg

three numbers

Flour

115 g

Baking powder

A teaspoon

Lion

140 ml

Salt

A full

Honey

Four Tbsp

Almond slice

Two tbsp

Seasonal fruits

To the extent necessary

How to prepare:

Separate whites and yolks and mix with yoghurt, flour, baking powder and milk. Add the whites separately, with a little salt to whip, add the white to the mixture of yolk and flour and stir with licks. Fat the pan, remove the mixture as much as a batch and pour it into the pan and let it go golden, then turn it back to the other side. In the ready-made pancakes, pour some of the season’s fruits and add some honey and almonds in the last layer.