روش تهیه کیک شطرنجی لاکچری
روش تهیه کیک شطرنجی لاکچری مطمئنا کیک شطرنجی پیشنهاد جالب و زیبایی برای به نمایش گذاشتن مهارت و کدبانویی شماست.لطفا با ما در فراناز همراه باشید تا روش تهیه این کیک خوشمزه و خاص را به شما  آموزش دهیم. ممکن است مهارت خاصی در تزئین کیک و شیرینی نداشته باشیم اما می توانیم تکنیک هایی برای اینکه کیک ظاهر خوبی داشته باشد به کار ببریم. در این دستور، دو...

روش تهیه کیک شطرنجی لاکچری

مطمئنا کیک شطرنجی پیشنهاد جالب و زیبایی برای به نمایش گذاشتن مهارت و کدبانویی شماست.لطفا با ما در فراناز همراه باشید تا روش تهیه این کیک خوشمزه و خاص را به شما آموزش دهیم.

ممکن است مهارت خاصی در تزئین کیک و شیرینی نداشته باشیم اما می توانیم تکنیک هایی برای اینکه کیک ظاهر خوبی داشته باشد به کار ببریم. در این دستور، دو نوع کیک وانیلی و شکلاتی را تهیه می کنیم سپس آن ها را دایره دایره برش می زنیم و یکی درمیان کنار هم می چینیم. در آخر کیک به شکل شطرنجی در می آید و با کرم شکلاتی روی آن را تزئین می کنیم.

روش تهیه :

فر را از قبل روی ۳۵۰ درجه گرم کنید و قالب های کیک را چرب کنید

کیک شکلاتی و وانیلی را جداگانه به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه داخل فر بپزید. پس از اینکه کیک ها پخته شدند به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید سرد شوند.

در این مدت که کیک ها سرد می شوند کرم شکلاتی روی کیک را درست کنید. در داخل ظرف هم زن پنیر خامه ای و شکلات را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. یک پیمانه شکر را اضافه کنید هم بزنید تا حالت پفی بگیرد.

شکلات و وانیل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس روی مواد را با پلاستیک پوشانیده و کنار بگذارید.

هر کدام از کیک ها را به صورت افقی به دو لایه تقسیم کنید. برای طرح شطرنجی به ۴ لایه نیاز دارید ۲ لایه شکلاتی و ۲ لایه وانیلی. ( اگر روی کیک هایی که پخته اید پف کرده اند و صاف نیستند با چاقو روی آن را ببرید تا صاف شود.)

کیک شکلاتی

برای برش زدن لایه ها یک عدد بشقاب روی لایه کیک قرار دهید و برش بزنید. سپس یک فنجان داخل لایه ای که برش زده اید قرار دهید تا لایه کوچک تر را برش بزنید. اکنون سه دایره در اندازه های متفاوت دارید. هر دو کیک را به یک اندازه برش بزنید.

اکنون لایه ها را داخل یکدیگر قرار دهید. به این صورت که ابتدا بزرگترین لایه شکلاتی را گذاشته سپس لایه کوچکتر وانیلی را کنار آن قرار دهید و در آخر کوچکترین لایه شکلاتی. لایه ها به صورت “شکلاتی-وانیلی-شکلاتی” و “وانیلی-شکلاتی-وانیلی” در می آیند.

و حالا ابتدا لایه “شکلاتی-وانیلی-شکلاتی” را داخل ظرف قرار دهید سپس ۱/۳ پیمانه از خامه شکلاتی را روی آن بمالید. سپس روی آن لایه “وانیلی-شکلاتی-وانیلی” را بچینید و باز هم ۱/۳ پیمانه از خامه شکلاتی را روی آن بمالید. در آخر یک لایه دیگر “شکلاتی-وانیلی-شکلاتی” روی آن قرار دهید و باقیمانده کرم شکلاتی را روی کیک بمالید. اکنون کیک آماده شده برش بزنید و میل کنید.

Lacquered chocolate cake preparation method

Certainly, the chessy cake is an interesting and beautiful proposition to showcase your skill and taste. Help us to get along with you in Franz to teach you how to prepare this delicious special cake.

There may not be a special skill in decorating cakes and pastries, but we can use techniques to make the cake look good. In this order, we make two types of vanilla and chocolate cakes, then cut them into a circle of circle, and we’ll put them together one by one. In the end, the cake comes in a chessy shape and we decorate it with a chocolate cream.

Preparation method:

Preheat the oven 350 degrees and grease the cake molds

Chocolate and vanilla cakes are cooked separately for 40 to 50 minutes. After the cookies are cooked, let them cool for 15 to 20 minutes.

During this time the cakes cool, make a chocolate cream on the cake. Inside the dish, stir the cream and chocolate cheese to mix well. Add a slice of sugar to stir.

Add chocolate and vanilla to the ingredients and then mix and cover the material with plastic.

Divide each of the cakes horizontally into two layers. For layered pattern you need 4 layers, 2 layers of chocolate and 2 vinyl layers. (If you are bloated and not flat on baked cakes, use a knife to make it smooth.)

Chocolate cake

To cut the layers, place a plate on the cake layer and cut it. Then place a cup inside the layer that you cut to cut the smaller layer. Now you have three circles of different sizes. Cut the cakes to the same size.

Now put the layers inside each other. First, place the largest layer of chocolate, then place the smaller vanilla layer next to it and finally the smallest chocolate layer. The layers are “chocolate-vanilla-chocolate” and “vanilla-chocolate-vanilla”.

And now put the “Chocolate-Vanilla-Chocolate” layer into the dish, then apply 1/3 cup of chocolate cream on it. Then add the “vanilla-chocolate-vanilla” layer and add another 1/3 cup of chocolate cream to it. Finally put a “Chocolate-Vanilla-Chocolate” layer on it and apply the remaining chocolate cream on the cake. Now cut and cook the cake.