![خشک کردن زردآلو به 2 روش آسان](https://setare.com/files/fa/news/1398/3/1/259577_409.jpg)
![](http://setare.com//files/fa/news/1398/2/17/254235_870.jpg)
ستاره | سرویس خانه داری - آیا با روش صحیح خشک کردن زردآلو در منزل و نگهداری آن آشنایی دارید؟ خشک کردن انواع میوهها یک روش مناسب برای استفاده از انواع میوهها در خارج از فصل آنها است. در این مطلب به آموزش روشهای خشک کردن زردآلو در منزل میپردازیم.
در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در "فهرست موضوعی" زیر به موضوع دلخواه خود برسید.
خشک کردن زردآلو در آفتاب خشک کردن زردآلو در فر روشهای دیگرخشک کردن زرد آلو در منزل
۱. خشک کردن زردآلو در آفتاب
روش انجام کار
ابتدا زردآلوها را به خوبی بشویید. سپس آنها را قاچ کرده و هسته شان را خارج کنید. برای آنکه زردآلوها در آفتاب تغییر رنگ نداده و سیاه نشوند بهتر است آنها را چند دقیقه در مقداری آبلیموی محلول در آب بخیسانید. در ادامه زردآلوها را با کمی فاصله در سبد توری خود بچینید. برای آن که زردآلوها از گزند گرد و خاک و یا حشرههای مزاحم در امان باشند، پارچهای توری بر روی آنها قرار دهید. در نهایت سبد را در معرض نور آفتاب قرار داده و هر از گاهی زردآلوها را پشت و رو کنید تا به طور یکدست خشک شوند.
نکات مهم
۲. خشک کردن زردآلو در فر
مراحل انجام کار
ابتدا زردآلوها را به خوبی شسته و آنها را در آبکش بریزید تا آبشان خارج شود. سپس زردآلوها را از وسط نصف کرده و هسته آنها را در آورید. برگهای زرد آلو را با فاصله مناسب در سینی فر بچینید. درجه حرارت فر را بر روی حداقل آن تنظیم کنید. در طول زمان خشک شدن زردآلو ها، به طور مرتب آنها را زیر و رو کنید. پس از آن که مطمئن شدید زردآلوها خشک شده اند، آنها را خارج کرده و بگذارید تا سرد شوند.نکات مهم
در طول مدت زمان خشک کردن زردآلو با فر باید درب فر را نیمه باز بگذارید. پس از سرد شدن زردآلوهای خشک شده آنها را در ظرفی دردار چیده در جای خشک و خنک نگه دارید.بیشتر بدانید: آموزش کامل تهیه لواشک زردآلو + معرفی انواع چاشنی لواشک
روشهای دیگر
اگرچه متداولترین و آسانترین روشهای خشک کردن میوهها از جمله زردالو همان روشهای خشک کردن در آفتاب و یا به وسیله دستگاه فر است، اما روشهای دیگری نیز برای انجام این کار وجود دارد. به عنوان مثال میتوانید زردآلوها را در یک سینی چیده و بر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید و تا خشک شدن کامل، آنها را زیر و رو کنید. همچنین امروزه دستگاههای مخصوصی برای خشک کردن انواع میوهها وجود دارند که از آنها نیز میتوان برای این کار استفاده کرد.
نکات پایانی
از برگه زردآلو میتوان به عنوان آجیل و نیز چاشنی در انواع غذاها مانند خورشت استفاده کرد.
برگ زردآلو منبعی غنی از املاح و ویتامینهای بسیار زیادی است که برای سلامتی و بالا بردن قدرت بدنی برای همه افراد به ویژه کودکان بسیار مفید خواهد بود
یک زردآلوی تازه در خود چیزی در حدود ۱۰۴ کالری و نیز ۸۶ درصد آب دارد، اما یک زردآلوی خشک شده دارای ۲۱۲ کالری و نیز ۷۶ درصد آب است؛ بنابراین زردآلوی خشک یا قیسی حدود دو برابر زردآلوی تازه انرژی و کالری دارد.
بیشتر بدانید: طرز تهیه میوه خشک روی بخاری یا شوفاژ (چیپس میوه)
نتیجه گیری
زرد آلو بدون شک یکی از خوش طعم ترین میوهها در فصل گرم سال است و کمتر کسی میتواند از آن چشم پوشی کند. قیسی این میوه نیز بسیار لذیذ بوده میتواند به عنوان یک میان وعده بسیار مغذی برای کودکان و بزرگسالان مورد استفاده قرار گیرد. به نظر میرسد بهترین گزینه برای خشک کردن این میوه استفاده از فر یا دستگاه خشک کن باشد چرا که بسیار سریع و راحت است. شما کدام روش را ترجیح میدهید؟ دلیل شما برای این انتخاب چیست؟ قسمت "ارسال نظرات" را فراموش نکنید و از تجربیاتتان را در این زمینه برایمان بگویید.