

روش تهیه رولت خرما دسر رژیمی و مجلسی
با یک رولت خوشمزه و رژیمی بدون شکر در خدمت شما هستیم. این رولت خوشمزه و مقوی برای کسانی که رژیم دارند بسیار مناسب است.
مواد لازم برای رولت مجلسی
خرما ۵۰۰ گرم
ارده ۱/۲ پیمانه
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده ۱ پیمانه
کنجد برای تزئین به مقدار لازم
روش تهیه رولت مجلسی
ابتدا هسته خرما را جدا می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا نرم شود.
در ظرفی جداگانه آرد گندم را بو داده و ارده را اضافه می کنیم و بعد از دو دقیقه تفت دادن شعله را خاموش می کنیم.
حالا خرما را با مخلوط آرد و ارده ترکیب کرده و خوب ورز می دهیم تا بخورد هم برود، خرما را روی پلاستیک با وردنه پهن کرده و لای آن گردو می ریزیم و رول می کنیم و برای چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا بشه راحت برش زد.
رولت ها را با فاصله یک سانتی برش زده و در کپسول مافین سرو می کنیم.
نکات تکمیلی
برای بهتر و تمیز برش خوردن رولت خرما از چاقو اره ای استفاده و چاقو را کمی چرب کنید.
برای وسط رولت میتوان بجای گردو از سایر مغزها و برای تزیین میتوان از ترافل، پودر نارگیل، پودر پسته یا بنا بر ذائقه از شکلات رنده شده یا کنجد و… استفاده کرد.
مقادیر ارده و آرد کاملا سلیقه ای است اگر می خواهید طعم ارده بیشتر احساس شود می توان مقادیر را بیشتر یا کمتر کرد.