

روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص
سلام دوستان همراه فراناز.امروز در فراناز تصمیم گرفتیم شما را با یک غذای جدید و خوشمزه و راحت آشنا کنیم.با ما همراه باشید تا سفره هایتان رنگین و درخشان باشد و هنر آشپزیتان زبانزد همه باشد.
روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص
موادی که برای تهیه این غذا نیاز دارید:
سیب زمینی پخته و پوره شده : 2 فنجان
تخم مرغ : 1 عدد
پیاز : 1/2 فنجان
ژامبون مرغ خرد شده : 1/2 فنجان
پودر سوخاری : 1/2 فنجان
پنیر پارمزان : 3/4 فنجان
ذرت پخته شده در صورت تمایل
نمک فلفل پاپریکا زرد چوبه
روغن برای سرخ کردن
1-ابتدا سیب زمینی ها را بعد از خنک شدن کامل پوره و له کنید و 1 عدد تخم مرغ را داخل سیب زمینی های پخته شده مخلوط کنید.
2-نمک، فلفل، پاپریکا و زردچوبه را اضافه کنید.
3-پیاز رنده شده و ژامبون و پنیر را اضافه کنید.
4-از مخلوط توپ هایی به اندازه گردو درست کرده و در پودر سوخاری بغلطانید و توپک ها را درون روغن سرخ کنید و میل کنید.
درادامه روش تهیه یک چاشنی و سس جدید ترکی را به شما آموزش میدهیم امیدوارم خوشتان بیاید.
موادی که برای تهیه این چاشنی و سس لازم دارید:
گوجه فرنگی
فلفل سبز
سیر
جعفری
یه کم سرکه و نمک
با بلندر پوره کنید و توی یخچال نگه داری کنید. از ترکیباتش مشخصه که طعمش عالی میشه!
روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص
دوستان همراه شما همچنین میتوانید از سس قارچ هم برای چاشنی این غذا استفاده کنید.
روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص
موادی که برای تهیه سس قارچ نیاز دارید:
یک لیوان خامه
یک پیاز
به مقدار دلخواه قارچ
به مقداری که میخواهید سس شل باشد شیر
جعفری به مقدار کم
نمک و فلفل و آویشن
یک لیوان ماست
1-ابتدا ماست و خامه را باهم خوب مخلوط کنید.
یک پیاز رنده کنید و تفت دهید تا آّش تبخیر شود.
2-قارچ ها را خرد کنید و به مدت 10 دقیقه در آبلیمو و نمک قرار دهید.
3-سپس آبکش کنید و درون پیازها بریزید که در روغن طلایی شده اند.تفت دهید تا کوچک شوند.
4-بعد مخلوط قارچ را داخل ماست و خامه بریزید و خوب میکس کنید و جعفری و ادویه را درون آن بریزید.قرار دهید روی حرارت تا قل بخورد.و در آخر آنرا بردارید در یخچال بگذارید تا خنک شود.
روش تهیه توپک سیب زمینی پنیری و چاشنی مخصوص