

روش تهیه لازانیا بادمجان و گوشت
سلام دوستان و همراهان فرانازی.معمولا کسی نیست که از فست فود به خصوص لازانیا فراری باشه.مطمئنا شما هم از این غذا سیر نمیشید و به دنبال این هستید که مدل های جدید و متنوع را ازش درست کنید.پس با ما همراه باشید تا روش تهیه و پخت لازانیای گوشت و با دمجان را به شما آموزش دهیم.
لازانیای گوشت و بادجان بر خلاف خیلی از دیگر انواع لازانیا خیلی خیلی کم پنیر دارد و در آن از کره و کلاً از سس استفاده نشده است. این باعث میشود لازانیا کمی سبکتر باشد و بعد از خوردن آن کمتر احساس سنگینی کنید.
ترکیب گوشت و بادمجان با مقدار قابل توجهی گوجه سرخ شده طعم بسیار لذت بخشی پیدا میکند. در ضمن در تهیه لازانیای گوشت و بادمجان، بادمجان سرخ نمیشود بلکه با مقدار کمی روغن در فر کباب میشود که به مراتب از سرخ کردن سالمتر است و روغن کمتری هم نیاز دارد.
* موادی که برای تهیه این غذا لازم دارید:
یک بسته پاستای لازانیا
1 کیلوگرم گوشت چرخکرده
1 کیلوگرم بادمجان
1 عدد پیاز
3 حبه سیر
800 گرم گوجه
1 قاشق چایخوری جعفری خشک
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 پیمانه پنیر موزورلا
روش تهیه این غذا:
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. کلاه بادمجانها را جدا کنید و آنها را به صورت ورقهای برش بزنید. سپس ورقههای بادمجان را کف سینی فر بچینید و روی آنها دو سه قاشق روغن زیتون بریزید. سینی را حدود ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بادمجانها پخته شوند. وقتی بادمجانها نرم شدند آنها را از فر خارج کنید.
2-تابهای را چرب کنید و روی شعله قرار دهید تا داغ شود. پیاز را خرد کنید و همراه با سیر رنده شده داخل تابه بریزید. تفت بدهید و وقتی پیاز طلایی رنگ شد گوشت را اضافه کنید و هم بزنید چند دقیقه تفت بدهید تا گوشت نیم پز شود سپس گوجه خرد شده را همراه با نمک، فلفل و جعفری به آن ضافه کنید. شعله را کم کنید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا گوشت پخته و آب گوجه بخار شود.
3-در این مدت ورقههای لازانیا را طبق دستور روی بسته بندی آنها آماده کنید. قالب لازانیا را چرب کنید و کف آن را با ورقههای لازانیای پخته شده بپوشانید. نصف مایه گوشتی آماده شده را روی لازانیا بریزید و پخش کنید تا سطح آن را کاملاً بپوشاند.
سپس یک لایه بادمجان پخته شده روی آن بچینید. و بعد از آن دوباره یک لایه ورقه لازانیا بچینید.
4-در مرحله بعدی مجدداً مایه گوشتی را نصف کنید. نصف آن را روی لازانیا پخش کنید. یک لایه دیگر بادجان اضافه کنید و سپس گوشت باقی مانده را روی آن بریزید و پخش کنید. در آخر هم پنیر موزورلا را روی گوشت بپاشید.
5-روی ظرف ورقه آلومینیومی بکشید. آن را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از این مدت قالب لازانیا را از فر خارج کنید، ورقه آلومینیومی را بردارید و دوباره آن را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی و کمی قهوهای رنگ شود. لازانیای گوشت و بادمجان را از فر جارج کنید و پس از ۱۰ دقیقه سرو نمایید.