

روش تهیه خورش نارنگی + عکس
خب سلام دوستای گلم.امروز اومدیم به یه غذای خوشمزه و جدید که مناسب بهار و تابستونه.خورش نارنگی و نارنجی و خوشمزه.آسون و راحت .نارنگی از میوههای خوشعطر و طعم پاییزی است که فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد. این میوه در تهیه انواع دسرها و غذاها مورد استفاده قرار میگیرد.از تهیه مربای نارنگی و چیز کیک نارنگی گرفته تا تهیه یک خورش نارنگی لذیذ و متفاوت. خورش خوشرنگ و لعاب نارنگی از غذاهای خوشمزهای است که با گوشت و پوست نارنگی تهیه شده و اگر از پختن غذاهای تکراری خسته شده باشید، یک گزینه عالی برای شماست.
در ادامه با فراناز همراه باشید تا روش پخت این غذای خوشمزه رو یاد بگیرید.
موادی که برای پخت لازم دارید:
4 عدد ران مرغ
4 عدد هویج متوسط
1 عدد پیاز کوچک
450 گرم نارنگی
1/4 فنجان آبلیمو
1/2 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری شکر
1/4 قاشق چایخوری زعفران ساییده
نمک و روغن به مقدار لازم
روش تهیه خورش نارنگی + عکس
روش پخت:
ابتدا پیاز را به صورت خلالی ریز خرد کرده و با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک شود؛ سپس مرغها را به پیاز اضافه کرده و اطراف آنها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
سپس هویجها را پوست گرفته و رنده کنید، سپس به مدت ۵ دقیقه با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.
پس از آن هویج تفت داده را به مرغ اضافه کرده و ۱.۵ فنجان آب در قابلمه بریزید. پس از جوش آمدن محتویات قابلمه، درب آن را ببندید، حرارت را کم کرده و اجازه دهید خورش به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
در این فاصله، پوست نارنگیها را تمیز بشویید و سپس لایه نارنجی رنگ روی آنها را جدا کنید (مطابق شکل زیر).
کمی روغن در همان تابهای که هویجها را تفت دادید، بریزید و ۱/۲ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید.
بعد مخلوط آرد و روغن را هم بزنید تا رنگ آرد طلایی شود، سپس آن را به خورش اضافه کنید. خورش را خوب هم بزنید تا آرد کاملا در مایع خورش حل شود.
سپس پوست سفیدرنگ نارنگیها را بگیرید و گوشت نارنگیها را فیله کنید.
بعد از ۳۰ دقیقه از پختن خورش، آبلیمو را به آن اضافه کنید.
در این مرحله شکر را به خورش اضافه کنید.
حال زعفران ساییده (یا دم کرده زعفران) را به خورش اضافه کنید.
در اینجا خلال پوست نارنگی را به خورش اضافه کنید، خورش را هم بزنید و در صورت نیاز کمی نمک بیافزایید. سپس اجازه دهید خورش نارنگی به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بپزد.
پس از ۱۵ دقیقه، فیله نارنگی را به خورش اضافه کنید.
اجازه دهید خورش به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزد، سپس حرارت را خاموش کنید.
ابتدا تکههای مرغ را در ظرف سرو بکشید و سپس بقیه محتویات خورش را روی آن بریزید.
روی خورش را با خلال پوست نارنگی تزیین کرده و همراه با پلو نوش جان کنید.
روش تهیه خورش نارنگی + عکس
نکات مهم و تکمیلی
1- این خورش را میتوانید به جای مرغ، با ۵۰۰ گرم گوشت قرمز بدون استخوان درست کنید.
2- در صورت تمایل میتوانید کمی گلاب در پایان پخت به خورش اضافه کنید.
3- میزان ترشی و شیرینی خورش را بسته به ذائقه خود با کم و زیاد کردن شکر تنظیم کنید.
4- قسمت سفیدرنگ پوست نارنگی تلخ مزه است، بنابراین این قسمت را کاملا جدا کنید.
*نارنگی از جمله میوههایی است که پوست آن نیز خواص زیادی دارد و آنتیاکسیدان موجود در آن ۲۰ برابر گوشت این میوه است. بنابراین خواص نارنگی و پوست آن باعث شده تا این خورش جزء خورشهای پرخاصیت قرار بگیرد. امیدواریم از مطلب ارائه شده نهایت استفاده را ببرید و اگر پیشنهادی در این زمینه دارید آن را با ما در میان بگذارید.