

روش تهیه فلافل با هویج و نخود + عکس
خب دوستان عزیزم و همراهان همیشگی فراناز.امروز با یک دستور پخت جدید خدمتتان هستیم.همانطور که میدانید فلافل یکی از غذا های سنتی و پرطرفدار در خاورمیانه محسوب می شود که برای تهیه ی آن از نخود خام یا پخته شده و انواع سبزیجات تازه از جمله سیب زمینی و هویج استفاده می شود.
فلافل نخود و هویج یکی از لذیذترین انواع فلافل هاست که به عنوان یک وعده غذایی سالم برای گیاهخواران و افراد وگن شناخته می شود.
موادی که برای پخت این غذای خوشمزه نیاز دارید:
200 گرم هویج
4 حبه سیر خرد شده
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
240 گرم نخود پخته شده
2 قاشق غذا خوری ارده
2 قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه
1 قاشق غذا خوری زیره سیاه
1 قاشق غذا خوری تخم گشنیز
1/4 قاشق غذا خوری فلفل قرمز
2 قاشق غذا خوری آرد نخودچی
به مقدار دلخواه نمک
4 قاشق غذا خوری گشنیز تازه خرد شده
4 عدد پیازچه
به مقدار دلخواه روغن کنجد برای سرخ کردن
روش تهیه فلافل با هویج و نخود + عکس
*روش تهیه
1. ایتدا فر را بر روی دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2.سپس هویج ها را به صورت تکه های بزرگ خرد کرده و تفت دهید، سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه به آرامی پخته و له شوند.
بعد هویج و سیر پخته شده، نخود آب پز، ارده و آب لیمو ترش تازه را با هم ترکیب کنید تا صاف و یکدست شود.
3. اکنون گشنیز تازه خرد شده، پیازچه خرد شده، پودر دانه های گشنیز، پودر زیره، نمک، فلفل و آرد نخود را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
4. در این لحظه بگذارید 30 دقیقه در یخچال بماند تا خودش را بگیرد.
5. سپس از مواد فلافل به اندازه ی یک توپ پینگ پنگ بردارید و آن را شکل دهید، بر روی سینی فر بچینید و روی آن ها دانه های کنجد و مقداری روغن کنجد بمالید. در فر گذاشته و اجازه دهید هر طرف به مدت 15 تا 20 دقیقه سرخ شده و طلایی رنگ شود.
در صورت تمایل می توانید فلافل ها را در روغن کنجد و در تابه سرخ کنید؛ درون یک تابه گود مقدار زیادی روغن کنجد بریزید و بگذارید خوب داغ شود.
فلافل ها را به شکل دلخواه در آورده و در روغن بیندازید تا در آن شناور شود، بگذارید 3 تا 5 دقیقه سرخ شود تا به رنگ طلایی در آید. فلافل ها آماده هستند آن ها را بر روی دستمال جذب روغن بگذارید تا روغن اضافه گرفته شود.
6. فلافل نخود و هویج آماده است، سرو کنید.