تخطى الى المحتوى

ایمپلنت‌ پستان؛ روش ها، دلایل و عوارض برداشتن ایمپلنت‌ پستان

ایمپلنت‌ پستان؛ روش ها، دلایل و عوارض برداشتن ایمپلنت‌ پستان
ایمپلنت پستان چیست؟ روش های انجام ایمپلنت پستان چیست؟ برداشتن ایمپلنت، یک نوع عمل جراحی است که خانم ها انجام می دهند. در این عمل، ایمپلنت سینه بطور کامل برداشته شده و بعد از عمل، این ایمپلنت ها را به هیچ عنوان نمی توان برگرداند. برداشتن ایمپلنت سینه، نوعی تجدید نظر در مدل سینه ها است. این کار، ممکن است همراه با سایر روشهای جراحی از جمله...

ایمپلنت پستان چیست؟ روش های انجام ایمپلنت پستان چیست؟ برداشتن ایمپلنت، یک نوع عمل جراحی است که خانم ها انجام می دهند. در این عمل، ایمپلنت سینه بطور کامل برداشته شده و بعد از عمل، این ایمپلنت ها را به هیچ عنوان نمی توان برگرداند. برداشتن ایمپلنت سینه، نوعی تجدید نظر در مدل سینه ها است. این کار، ممکن است همراه با سایر روشهای جراحی از جمله کپسولکتومی و ماستوکسی انجام شود. در این مقاله از بخش زیبایی دکتر سلام به دلایل و عوارض انجام عمل برداشتن ایمپلنت پستان ، نحوه انجام و روش های برداشتن ایمپلنت پستان می پردازیم.

روش های برداشتن ایمپلنت‌ پستان

کپسولکتومی

زنانی که ایمپلنت دارند، ممکن است عارضه انقباض کپسول را داشته باشند. انقباض کپسول، زمانی اتفاق می افتد که یک کپسول بافت زخم فیبری، در اطراف کاشت سینه ها ایجاد و منقبض شده و باعث درد در سینه ها شود. کپسولکتومی، یک عمل جراحی برای از بین بردن این کپسول بافت فیبری است که در اطراف کاشت سینه ها ایجاد می شود.

ماستوکسی

این روش شامل برداشتن پوست اضافی و بالا بردن نوک پستان به گونه‌ای است که سینه‌ها نرم‌تر ظاهر ‌شوند.

چرا عمل برداشتن ایمپلنت پستان انجام می شود؟

بسیاری از خانم ها به دلایل مختلف تصمیم می گیرند که ایمپلنت سینه خود را بردارند:

دلایل زیبایی

در طول زمان، برخی از زنان ممکن است متوجه شوند که سینه هایشان، دیگر ظاهر قبلی را ندارد و تصمیم به برداشتن ایمپلنت خود پیدا می کنند. افراد ممکن است به دلایل زیر بخواهند ظاهر سینه های خود را تغییر دهند:

کاهش یا افزایش اندازه سینه
• بهبود هرگونه عدم تقارن
• بهبود فرم سینه

عوارض برداشتن ایمپلنت‌ پستان

یکی دیگر از دلایلی که بعضی از خانم ها مجبور به برداشتن ایمپلنت پستان های خود هستند عوارضی از قبیل:

انقباض کپسولی جانبی شدن حباب مضاعف جابه جایی پارگی ایمپلنت

کاشت PIP

برخی از خانم ها ممکن است بخاطر بدنامی PIP، بخواهند ایمپلنت پستان خود را از بین ببرند. این عارضه، به دلیل استفاده از ایمپلنت های حاوی ژل سیلیکون غیرمجاز بیان شده است. بسیاری از خانم هایی که این ایمپلنت ها را داشته اند ممکن است بخواهند که ایمپلنت های ایمن تر را جایگزین کنند که خطر پارگی کمتری داشته باشد.

چه کسانی می توانند ایمپلنت پستان انجام دهند؟

کاشت ایمپلنت پستان ، باعث می شود زنان بتوانند ایمپلنت پستان خود را بردارند. یک زن ممکن است برای چندین دلیل مختلف بخواهد ایمپلنت پستان های خود را بردارد. افراد ایده‌آل برای برداشتن ایمپلنت پستان ، شامل زنانی می‌شوند که مشکلات زیر را دارند:

کاشت هایی که زمان زیادی از آنها گذشته و نیاز به برداشتن دارند. از ظاهر زیبایی سینه مانند شکل، اندازه و تقارن آن ناراضی هستند. عوارض ناشی از کاشت، از جمله انقباض کپسولی، نشت، حباب مضاعف و اثر گرانش و جاذبه.

نگرانی در مورد عوارض ناشی از کاشت PIP

اگر هر یک از این مشکلات را داشتید، بهتر است که ایمپلنت پستان های خود را بردارید. غالبا ممکن است شما از مشکلی که تجربه می کنید آگاه نباشید اما ممکن است وقتی آنرا میبینید، ناراضی شوید. جراح، وضعیت شما را بررسی کرده و بهترین روش را به شما توصیه می کند.

اگر قصد برداشتن ایمپلنت پستان خود را دارید، باید دقت کنید که فرم سینه هایتان چه شکلی خواهد شد. به عنوان مثال، بعد از برداشتن ایمپلنت پستان ، احتمال به وجود آمدن پوست اضافی در اطراف سینه وجود دارد. در نتیجه، شما ممکن است بخواهید در همان زمان از سینه بند که سینه هایتان را بالا می آورد استفاده کنید تا به تغییر شکل سینه های کوچکتر کمک کند. بنابراین ناامید نشوید. علاوه بر این، ممکن است دیگر به جراحی نیاز نداشته باشید.

چرا عمل برداشت ایمپلنت پستان انجام می شود؟

سن

با پیشرفت دارو، بیماران سریع تر بهبود پیدا می کنند. امروزه، اگرچه برای همیشه ماندگار نمی ماند اما به گونه ای طراحی شده اند که ماندگار و بی خطر باشند. ممکن است به بیمارانی که مدتها قبل ایمپلنت پستان داشتند، توصیه شود که بعد از گذشت چند سال، ایمپلنت پستان خود را بردارند. جراح شما می تواند در طول مشاوره شما را معاینه کرده و به شما توصیه کند که آیا نیاز به برداشتن آنها دارید یا خیر.
نه تنها ایمپلنت های قدیمی گاهی نیاز به برداشتن ندارند، بلکه روند پیری و تغییر سینه هایتان، ممکن است زیبایی ایمپلنت سینه شما را نیز تغییر دهد. بنابراین، اگر به مرور زمان اندازه و شکل سینه های شما تغییر کرده باشد، ممکن است بخواهید ایمپلنت پستان های خود را بردارید.

زیبایی

همانطور که گفته شد، ممکن است زیبایی ایمپلنت پستان شما به مرور زمان تغییر کند. با افزایش سن، ممکن است متوجه شوید که پوست و بافت سینه شروع به لکه دار شدن یا افتادگی می کند. علاوه بر این، تغییر در وزن یا تغییراتی که در دوران بارداری رخ می دهد نیز می تواند شکل سینه هایتان را تغییر دهد.
اگر از اندازه، شکل و فرم سینه های خود راضی نیستید، میتوانید ایمپلنت پستان خود را بردارید. مهم این است که در طول مشاوره با جراح خود صادقانه صحبت کنید. زیرا جراح شما قادر خواهد بود به شما توصیه کند که آیا آنچه شما می خواهید ممکن است و چگونه می توانید به بهترین وجه آن را انجام دهید.

انقباض کپسولی

جسم خارجی، به هر چیزی که معمولاً در بدن انسان نیست و آنرا در بدن انسان قرار می دهند گفته می شود.بنابراین ایمپلنت پستان ، یک جسم خارجی است زیرا عنصر جدیدی است که وارد سینه ها می شود و بدن آن را را تشخیص می دهد. زیرا بافت خارجی با تشکیل کپسولی در اطراف سینه، واکنش نشان می دهد. این اتفاق هنگام کاشت ایمپلنت‌ پستان اتفاق می افتد. کپسول از بافت فیبری ساخته شده و تمامی ایمپلنت را احاطه می کند. این روند کاملاً طبیعی است و در هر فردی متفاوت است.

در افرادی که بافت زخم بیشتری دارند، سینه هایشان ممکن است سفت شود. در بعضی موارد، کپسول با بافت عضلانی درگیر می شود. این بافت عضلانی میتواند منقبض شود. این یک عارضه شناخته شده از ایمپلنت پستان است. انقباض کپسول، ممکن است مشکلاتی ایجاد کند. زیرا انقباضات، باعث تغییر شکل سینه ها می شوند. بنابراین، اندازه و شکل پستان تغییر کرده و همچنین، خود انقباضات می توانند برای فرد ناراحت کننده باشند.
به منظور درمان انقباض کپسول، یک عمل جراحی به نام کپسولکتومی برای برداشتن کپسول انجام می شود. بنابراین، یک دلیل برای برداشتن ایمپلنت سینه می تواند عارضه انقباض کپسول باشد. کپسولکتومی را می توان با یک روش تعویض ایمپلنت انجام داد تا اندازه و شکل اصلی مورد نظر شما بازگردد.

برداشتن ایمپلنت پستان به دلیل بدنامی PIP

برخی از خانم ها به دلیل نگرانی های بهداشتی، قصد برداشتن ایمپلنت سینه خود را دارند. این امر به ویژه در مورد کسانی که پیوند PIP داشته اند، صدق می کند. کاشت PIP، ایمپلنت سینه سیلیکون بود که مشخص شد حاوی ژل سیلیکونی غیرمجاز است. پس از کشف این فعالیت تقلبی، رسوایی عظیمی ایجاد شد و به طور قابل ملاحظه ای باعث ترس بسیاری در زنانی که پیوند PIP داشتند، شد.

ایمپلنت های PIP نسبت به کاشت های تایید شده باکیفیت، بیشتر باعث انشعاب و پارگی می شوند. تمام ایمپنت های سینه خطر پارگی دارند اما ایمپلنت های PIP خطر بسیار بالاتری دارند بطوری که تا شش برابر احتمال پارگی وجود دارد. اگر ایمپلنت ها پاره شوند، بسیار ناراحت کننده و دردناک است و نیاز است که آنها را از سینه های خود بردارید. با این حال، هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد کاشت PIP یک خطر جدی برای سلامتی است. با این وجود، کاملا قابل قبول است که بسیاری از زنان خواستار برداشت ایمپلنت سینه خود و جایگزین با ایمپلنت های باکیفیت هستند.

بیشتر بدانید: پروتز سینه آب نمکی (سالین) بهتر است یا پروتز سیلیکونی؟

ایمپلنت PIP توسط یک شرکت واحد مستقر در فرانسه ساخته شد و در کلینیک های خصوصی برای بزرگ کردن سینه مورد استفاده قرار می گرفت. تقریباً 50000 زن در انگلیس این عمل را انجام دادند. بسیاری از زنان از زمان این رسوایی، ایمپلنت های خود را برداشتند اما هنوز هم بسیاری از زنان با این ایمپلنت ها زندگی می کنند و هیچ تاثیری بر سلامت عمومی آنها نداشته. ما به شما توصیه می کنیم که با پزشک خود صحبت کنید. اگر درباره ایمپلنت خود نگران هستید و دوست دارید آنها را بردارید، برداشتن ایمپلنت سینه ممکن است برای شما مناسب باشد.
می توانید با کلینیکی که در آن عمل خود را انجام داده اید، تماس بگیرید و اطلاعاتی که میخواهید را بپرسید. صرف نظر از تصمیم شما برای نگهداری یا برداشتن ایمپلنت PIP ، آگاهی از علائم پارگی ایمپلنت لازم است که شامل:

تورم یا ایجاد توده دور پستان تغییر در شکل پستان قرمزی، درد یا احساس سوزش
اگر هر یک از این علائم را تجربه کردید یا می خواهید در مورد کاشت PIP خود مشاوره بیشتری کسب کنید، از پزشک معالج خود بپرسید.

چه چیزی در عمل برداشت ایمپلنت پستان تغییر نمی کند؟

تعدادی از مسائل وجود دارند که عمل برداشتن ایمپلنت روی پستان تغییری ایجاد نخواهد کرد:

پوست اضافی در ناحیه برش

با افزایش سن، طبیعی است که پوست ما سفت تر شود. بنابراین، ممکن است پوست بیشتری در ناحیه برش ایجاد شود و یا باعث شود که سینه ها از شکل و فرم بیفتند. انجام عمل برداشتن ایمپلنت ممکن است این مشکل را برطرف نکند. اگر داشتن پوست اضافی برای شما بسیار نگران کننده است، ممکن است بخواهید برای بالا بردن سطح پوست و تغییر شکل مجدد سینه ها، نیاز به برداشتن ایمپلنت سینه داشته باشید اما باید قبل از این کار با پزشک خود صحبت کنید.

تغییر در نوک پستان

اگر به دنبال تغییر نوک پستان یا آئرولا پستان (ناحیه اطراف نوک پستان) هستید، باید با جراح خود صحبت کنید که ممکن است یک روش بازسازی پیچیده نوک پستان-آئولا را پیشنهاد کنند.

عمل برداشتن ایمپلنت پستان چگونه انجام می شود؟

بسته به تکنیک جراح شما و اینکه آیا روش دیگری مانند بالابردن پستان یا کپسولکتومی انجام می شود، عمل برداشتن سینه می تواند 1 تا 3 ساعت طول بکشد. عمل برداشتن سینه شامل مراحل زیر است:

رضایت

جراح، قبل از عمل نیاز به موافقت شما برای انجام این عمل دارد. برای پزشک مهم است که اطمینان حاصل کنید که شما کاملاً از خطرات و مزایای عمل آگاه هستید. رضایت شما به این معنی است که شما اطلاعات کاملی از هر گونه عوارض در طول عمل جراحی یا بعد از آن دارید. جراح، درباره خطرات و مزایا با شما صحبت می‌کند و اطمینان حاصل می‌کند که اطلاعات کاملی دارید. پس از آن، از شما می خواهد فرم رضایت‌نامه را امضا کنید. ما پیشنهاد می‌کنیم که قبل از عمل، سوالات خود را از پزشک بپرسید که بتوانید راحت تر تصمیم بگیرید.

بیهوشی

قبل از عمل برداشتن ایمپلنت، باید متخصص بیهوشی خود را ملاقات کنید. بیشتر عمل های برداشتن ایمپلنت، توسط بیهوشی انجام می شود. این به این معناست که شما هشیار نخواهید بود و در طول عمل شما خواب هستید. علاوه بر اینکه متوجه عمل نخواهید شد، دردی را نیز احساس نخواهید کرد.
متخصص بیهوشی برای شما توضیح می دهد که چگونه درد شما در طول عمل کنترل می شود. متخصص بیهوشی شما در مورد سوابق پزشکی، داشتن بی حسی در گذشته و هرگونه حساسیتی که ممکن است داشته باشید از شما سؤال می کند. شما باید به سوالاتی که متخصص بیهوشی از شما می پرسد، با دقت پاسخ دهید زیرا باعث حفظ سلامتی شما خواهد شد.

جراحی

زمانی که بی‌هوش شدید، جراح کارش را شروع می‌کند. صرف نظر از دلیل برداشتن ایمپلنت سینه ، روند جراحی به صورت زیر است.

جراح شما ابتدا برش هایی را در همان مکانی که برای کاشت ایمپلنت برش خورده، ایجاد می کند. سپس بافت های کاشت ایمپلنت را تقسیم می کند. جراح شما باید در کپسول برش ایجاد کند. کپسول یک لایه فیبری از بافت زخم است که در اطراف ایمپلنت‌ها شکل می‌گیرد. این کار یک روند طبیعی است که با کاشت ایمپلنت پستان رخ می دهد. پس از رسیدن و دیدن ایمپلنت ها، آنها را به همراه کپسول ‌ها از پستان جدا می کند. سپس پوست را جمع می کند و آنرا بخیه می زند.

بیشتر بدانید: ایمپلنت گونه یا کاشت گونه چیست؟

آیا عمل برداشت ایمپلنت پستان به همراه روش دیگری انجام می شود؟

بعد از برداشتن ایمپلنت پستان ، ممکن است سینه ها دچار افتادگی شوند. بعد از عمل، بافت سینه به آرامی به حالت طبیعی خود باز می گردد اما ممکن است بافت سینه تحت‌تاثیر فرآیند پیری، تغییر وزن و عوامل هورمونی مانند بارداری تغییر پیدا کند. همه این عوامل می توانند باعث افتادگی سینه ها شوند. در نتیجه، بعد از عمل، ممکن است سینه ها دچار افتادگی شده و زیبایی سینه ها را از بین ببرد.

بیشتر بدانید: ایمپلنت چانه چیست؟ + راهنمایی کامل

بالا بردن یا لیفت سینه

به منظور جلوگیری از این کار، جراح شما ممکن است به شما توصیه کند که پس از برداشتن ایمپلنت‌، سینه های خود را بالا ببرید که به این روش ماستوپکسی می گویند. هدف از این عمل، بالا بردن سینه‌ها و زیباسازی و جوان سازی آنهاست. این کار با برداشتن پوست اضافی اطراف پستان و سپس تغییر شکل بافت پستان انجام می‌شود. نوک پستان ممکن است به سمت بالا و در جای مناسب قرار گیرد. در نتیجه، سینه‌ها محکم‌تر، بلندتر و زیباتر می شوند. بهترین نتایج، در سینه‌های کوچک‌تر و خمیده دیده می شود اما این روش می‌تواند برای هر پستان با هر اندازه ای استفاده شود و اگر بافت سینه های شما کشیده شده است، پزشک به شما این عمل را توصیه می کند.

بعد از عمل ایمپلنت پستان چه انتظاراتی باید داشته باشیم؟

بعد از عمل، برای بهبودی به بخش منتقل می شوید. تیم پزشکی در این مدت شما را تحت نظر خواهند داشت. آنها می خواهند سطح درد شما را تحت نظر داشته و از راحت بودنتان مطمئن شوند. بعد از عمل، ممکن است احساس گیجی یا خواب آلودگی کنید. این به دلیل بیهوش بودن شما در عمل است.
بسیاری از بیماران ممکن است بتوانند در همان روز به خانه بروند، مشروط بر اینکه بعد از عمل بهبودی کامل پیدا کرده باشند. شما نباید بعد از عمل رانندگی کنید. این به دلیل بیهوشی و احساس خواب آلودگی شما خواهد بود. بنابراین، توصیه می کنیم که از شخصی بخواهید تا شما را از بیمارستان به خانه ببرد و باید به توصیه های پزشک خود توجه کنید.

در طول مشاوره برداشت ایمپلنت پستان چه انتظاراتی باید داشته باشم؟

برای مشاوره اولیه باید با جراح خود ملاقات کنید. در طول مشاوره، جراح شما درباره این موارد با شما صحبت خواهد کرد:
• سابقه پزشکی شما
• سابقه جراحی قبلی
• هرگونه شرایط پزشکی
• داروهایی که در حال حاضر مصرف می‌کنید

• دلایل شما در مورد انجام عمل جراحی برداشتن پستان
• انتظارات شما در مورد عمل برداشتن ایمپلنت
هرگونه عمل اضافی مانند بالا آمدن پستان، که می تواند به صورت ترکیبی با برداشتن انجام شود.
جراح شما سینه ها و زخم های قبلی شما را معاینه می کند. اگر به خاطر عمل، از هر گونه عوارض دیگری رنج می برید، بهتر است با پزشک خود درمیان بگذارید. جراح شما ممکن است آزمایش های دیگری مانند سونوگرافی یا MRI سینه هایتان را به شما توصیه کند.

چه سؤالاتی در مشاوره باید بپرسید؟

مشاوره، فرصتی است که بتوانید با جراح خود صادقانه صحبت کنید. جراح شما، به تمامی سوالاتی که دارید پاسخ می دهد. شما میتوانید قبل از ملاقات با پزشک خود، سوالات خود را یادداشت کنید تا مطمئن شوید تمامی سوالات خود را خواهید پرسید.

برخی سؤالاتی که دوست دارید از پزشک خود بپرسید عبارتند از:

آیا فکر می کنید آنچه را که از عملم انتظار دارم واقع بینانه است؟ آیا عکسهای قبل و بعد از عملم را دارید؟ آیا عمل های اضافی مانند بالا بردن سینه را توصیه می کنید؟ روند بهبودی چه چیزهایی است؟ برای این عمل معمولاً از چه تکنیکی استفاده می کنید؟ جای زخم های من کجا خواهد بود؟

اکثر جراحان یک دوره دو هفته‌ای را بین مشاوره شما و عملتان توصیه می‌کنند. این برای اطمینان از این است که وقت کافی برای فکر کردن داشته باشید.

خطرات و عوارض برداشتن ایمپلنت پستان چیست؟

قبل از جراحی، باید درباره خود آگاهی کامل پیدا کنید و از همه خطرات و عوارض احتمالی برداشتن ایمپلنت پستان آگاه باشید. اگر سیگار می کشید، BMI زیادی دارید یا شرایط پزشکی جدیی دارید، باعث می شود خطر بروز عوارض حین عمل و بعد از عمل افزایش می یابد. برخی از خطرات و عوارض احتمالی برداشتن ایمپلنت پستان شامل موارد زیر است:

عوارض جراحی برداشتن ایمپلنت پستان

کلیه جراحی ها خطرات کلی دارند که شامل:

لخته شدن خون خطرات بیهوشی واکنش های آلرژیک تهوع و استفراغ درد بعد از عمل

نتیجه زیبایی ایمپلنت پستان

بسیاری از خانمها از برداشت ایمپلنت خود راضی هستند. اما در بعضی موارد، ممکن است راضی نباشند و کاشت قبلی خود را ترجیح دهند. باید با دقت در این باره فکر کنید که آیا به دلایل زیبایی تجدید نظر کرده اید یا خیر. جراح شما در مورد گزینه های موجود با شما صحبت خواهد کرد و به شما کمک می کند تا تصمیم درست بگیرید که چه چیزی برای شما مناسب است. علاوه بر این، باید مطمئن باشید که درباره انتظارات خود با جراح، کاملا صادق هستید. این موضوع به پزشک شما کمک می کند تا واقع بینانه تصمیم بگیرد.

نیاز به بازبینی‌های بیشتر

در بیشتر موارد، عمل برداشتن ایمپلنت نتیجه خوبی دارد. با این حال، برخی از زنان از عمل خود راضی نیستند و از ناراحتی هایی رنج می برند. در نتیجه، ممکن است آنها به عمل جراحی مجدد نیاز داشته باشند. انتخاب یک جراح با تجربه به کاهش این خطر کمک خواهد کرد. نکته مهم، این است که دقیقاً آنچه را که می خواهید با جراح خود مطرح کنید، تا بررسی کند که صحبت های شما برای عمل مجدد واقع بینانه هست یا خیر.

پوست اضافی

بعد از برداشتن ایمپلنت سینه ، برخی از خانمها در اطراف ناحیه برش، پوست اضافه ایجاد می شود. متأسفانه، حتی اگر بافت پستان به تدریج به حالت قبلی خود بازگردد، پس از برداشتن ایمپلنت، پوست اضافی کشیده می شود. این موضوع می تواند برای بسیاری از خانم ها از نظر زیبایی مشکل ایجاد کند و باعث افتادگی سینه هایشان شود. در نتیجه، بعضی از خانم ها ممکن است تصمیم بگیرند که عمل بزرگ کردن پستان را انجام دهند، که به آن ماستوپسی می گویند. در این عمل، بافت اضافی برداشته شده و پستان ها تغییر شکل پیدا می کنند.

اثر گرانش و جاذبه

با گذشت زمان، بافت پستان سفت تر شده و به سمت پایین افت می کند. این اتفاق در هر دو سینه و کسانی که دارای کاشت ایمپلنت هستند، اتفاق می افتد. اگر احساس می کنید که سینه های شما بیش از حد افت کرده، این افت با جراحی قابل درمان است.

فقدان حس

بعد از عمل، ممکن است احساس تغییر در ناحیه قفسه سینه خود کنید که با گذشت زمان بهتر می شود اما ممکن است تا چند ماه طول بکشد. شایع ترین علائم آن افزایش یا کاهش حساسیت در اطراف زخم جراحی و نوک سینه ها است. در موارد نادر، آسیب عصبی هنگام عمل می تواند باعث بی حسی دائم شود.

بافت مرده

یکی از عوارض عمل برداشتن ایمپلنت پستان ، آسیب به رگهای خونی تأمین کننده پستان است. در صورت آسیب دیدن این رگ ها، خونرسانی به بافت پستان و پوست کم خواهد شد. این کمبود خون می تواند باعث از بین رفتن بافتی به نام نکروز شود. این اتفاق در افراد سیگاری بسیار متداول است؛ زیرا سیگار کشیدن، باعث آسیب به لایه داخلی رگ های خونی می شود. دیابت و چاقی نیز این خطر را افزایش می دهد.
از خصوصیات بافت نکروز می توان به پوستی تیره تر و احتمالاً سیاه شدن آن اشاره کرد. حتی ممکن است که سینه هایتان زخم شوند و در سینه هایتان احساس سفتی یا درد بکنید. اگر هر یک از این علائم را تجربه کردید باید در اسرع وقت با جراح خود تماس بگیرید. اگر ناحیه نکروز کوچک باشد، ممکن است خود به خود بهبود یابد اما اگر ناحیه بزرگتر باشد، برای ترمیم ناحیه زخمی بافت، نیاز به عمل جراحی بیشتری دارید.

کوفتگی و خونریزی

بیشتر خانمها بعد از عمل دچار مقدار کمی خونریزی و کبودی و تورم می شوند و گاهی کبودی و خونریزی شدیدتر است. این اتفاق معمولاً بلافاصله بعد از عمل و گاهی اوقات چند هفته بعد از عمل اتفاق می افتد. اگر این علائم را داشتید، سریعا با پزشک خود تماس بگیرید. زیرا ممکن است به جراحی دوباره نیاز داشته باشید.

عفونت

تمام جراحی ها، ریسک ابتلا به این بیماری را دارند. اگر قرار است دچار عفونت شوید، این موضوع در دو سه هفته اول بعد از جراحی آشکار خواهد شد. در بیشتر موارد، عفونت خفیف خواهد بود و با آنتی‌بیوتیک‌ها درمان می شود. اما اگر علائم زیر را داشته باشید، باید فوراً با جراح خود صحبت کنید:

دمای بالاتر از 38 درجه سانتی گراد قرمزی در خط برش که شروع به پخش شدن می‌کند مایع زرد و چرک مانند از محل برش بیرون بیاید درد و یا ناراحتی که نمی‌تواند با مصرف مسکن کنترل شود

چگونه برای عمل برداشتن ایمپلنت پستان آماده بشم؟

قبل از عمل جراحی، مواردی وجود دارد که باید انجام دهید. این نکات به شما کمک خواهند کرد تا بیش‌ترین بهبودی را با بهترین نتایج ممکن به دست آورید. در اینجا چند نکته مربوط به برداشت ایمپلنت را ارائه می‌کنیم:

خرید و آشپزی

بعد از عمل احتمالاً احساس خستگی میکنید و می خواهید استراحت کنید. ما پیشنهاد می کنیم که یک روز قبل از عمل خرید کنید. این کار باعث می شود که بعد از عمل نیازی به خرید نداشته باشید. همچنین میتوانید برخی از غذاها را در فریزر نگه دارید و بعد از عملتان، آنها را مصرف کنید.

نظافت خانه

برای آنکه بهبودی بهتری پیدا کنید، از کار در خانه دوری کنید. سعی کنید قبل از عمل، خانه خود را تمییز کنید یا وظایف را به اهالی خانه بسپارید. زیرا شما بعد از عمل، انرژی لازم و کافی برای نظافت را ندارید و اگر کار انجام دهید ممکن است احساس درد و ناراحتی در نواحیی که عمل کردید، داشته باشید.

دسترسی آسان به وسایل

وسایلی را که قصد استفاده از آنها را دارید، در دسترس خود قرار دهید. به عنوان مثال لیوان و چای را در کمدهای پایین یا روی پیشخوان آشپزخانه قرار دهید. زیرا فشار به ناحیه سینه شما باعث درد زیاد و زمان بهبود شما را طولانی خواهد شد. اگر به وسایلتان دسترسی آسانی داشته باشید، سریعتر بهبود پیدا می کنید.

کودکان خردسال و حیوانات خانگی

بعد از عمل ممکن است احساس خستگی کرده و به مراقبت از کودکان خردسال و حیوانات خانگی کمک بیشتری نیاز پیدا کنید. بنابراین شما باید از دوستان و خانواده خود کمک بخواهید تا از آنها مراقبت کنند تا روند بهبودی بهتری پیدا کنید.

رانندگی

بعد از عمل ممکن است درد زیادی داشته باشید. بنابراین توصیه می شود که از رانندگی خودداری کنید و توصیه میکنیم که از دوستان یا خانواده خود بخواهید تا در این زمینه به شما کمک کنند.

مراقبت های بعد از عمل برداشتن ایمپلنت پستان

غذا و نوشیدنی

بعد از عمل شما نیاز به یک رژیم غذایی سالم برای بهبودی سریعتر دارید. شما باید غذاهای پروتئین دار و کم سدیم از جمله میوه و سبزیجات تازه مصرف کنید. علاوه بر این، حتماً مقدار زیادی آب و نوشیدنی های بدون کافئین بنوشید. از خوردن مواد غذایی و نوشیدنی حاوی مقادیر زیاد قند و نمک در مدت زمان بهبودی خود، خودداری کنید.

لباس

بعد از عمل امکان احساس درد در اطراف سینه هایتان وجود دارد. بنابراین بهتر است در منزل خود، لباس راحتی بپوشید تا در آنها راحت باشید و احساس درد بیشتری نکنید. جراح شما، ممکن است به شما توصیه کند که در طول چند هفته اول بعد از عمل، سینه بند خاصی بپوشید که باعث راحت سینه هایتان می شود و روند بهبودی شما را سریعتر میکند.

بعد از عمل برداشتن ایمپلنت پستان چه انتظاراتی باید داشته باشیم؟

مدتی بعد از عمل ،باید فرصت آمادگی برای انتظارات خود از عمل را داشته باشید. جراح شما دستورالعملهای خاص مراقبت های ویژه را برای شما بیان کرده و شما باید آنها را انجام دهید.
بعد از عمل، شما برای بهبودی به بخش منتقل می شوید. در این مدت تیم پزشکی شما را تحت نظر داشته و مطمئن می شوند که احساس راحتی دارید. اگر بیهوش بودید، ممکن است مدتی طول بکشد تا حالت گیجی شما از بین رود. در نتیجه، ممکن است احساس خواب آلودگی داشته باشید. تیم پزشکی به طور مرتب شما را معاینه کرده و مطمئن می شوند که علائمی مانند درد یا بیماری به خوبی کنترل می شود.

چه زمانی می توانم بعد از عمل به خانه برگردم؟

ممکن است افراد بعد ازعمل خود مدتی را در بیمارتان بستری باشند که این مدت زمان به عوامل مختلفی بستگی دارد. شرایط پزشکی شما، مشاهده هرگونه عوارض در بیمار از دلایلی است که در مدت زمان بستری شما تاثیر می گذارد. معمولا افراد، در همان روز مرخص می وند اما در بعضی بیمارستان ها، افراد تا 2 روز بستری می مانند.

بعد از عمل، به دلیل بیهوشی و احساس خواب آلودگی بعد آن برای مدتی نمی توانید رانندگی کنید. بعد از دو هفته باید پزشک خود را ملاقات کرده تا درباره روند بهبودی خود با او صحبت کنید و اطمینان حاصل کنید که روند بهبودی شما خوب پیش می رود.

چه زمانی می توانم به سر کار برگردم؟

شما نیاز به مدتی استراحت دارید تا بهبود پیدا کنید. همه افراد بعد از عمل احساس متفاوتی خواهند داشت و ممکن است برخی از افراد مدت زمان بهبودی طولانی تری داشته باشند. علاوه بر این، مشاغل مختلف ممکن است نیاز به مرخصی بیشتری داشته باشند زیرا برخی مشاغل نیازمند قدرت جسمانی هستند. پزشک شما در این باره به شما کمک خواهد کرد.

آیا به سینه بند کمکی نیاز دارم؟

بعد از عمل، احتمالاً در سینه خود، احساس ناراحتی و درد می کنید. در نتیجه، جراح شما ممکن است توصیه کند که در طول 2-5 هفته اول بعد از عمل، از سینه بند نگهدارنده استفاده کنید.

آیا می توانم مانند همیشه دوش بگیرم؟

جراح شما در مورد دوش گرفتن و شستشو دستورات خاصی به شما می دهد. ممکن است بعد از عمل چند روز نتوانید دوش بگیرید یا ناحیه جراحی شده را مرطوب کنید. زمانی که خواستید دوش بگیرید، ممکن است به کمک دیگران نیاز داشته باشید و نتوانید تنهایی این کار را انجام دهید.

چه زمانی می توانم دوباره ورزش کنم؟

اینکه بتوانید ورزش کنید به وضعیت جسمانی شما بستگی دارد. پیشنهاد میکنیم که در سه هفته اول عمل، از ورزش کردن خودداری کنید تا بدن شما زودتر بهبود پیدا کند. در این مدت، ورزش های هوازی باعث متورم شدن سینه ها و کاهش روند بهبودی می شود. بعد از هفته سوم، میتوانید فعالیت های سبک مانند دوچرخه سواری انجام دهید و بعد از گذشت شش هفته، می توانید به فعالیت های قبلی خود ادامه دهید.

چگونه باید مواظب زخم های خودم باشم؟

بعد ازعمل، باید به توصیه های پزشک درباره چگونگی مراقبت از زخم های خود توجه کنید. جراح شما ممکن است تکنیک های زیر را برای کاهش جای زخم توصیه کند:

ماساژ زخم پس از بهبودی

استفاده از ورق های سیلیکون یا ژل های زخم هنگامی که چسب از محل جراحی برداشته شود و برش ها کاملاً بهبود یابد. توصیه می شود از این موارد به مدت شش ماه تا یک سال استفاده کنید.

جای زخم های خود را از آفتاب دور نگه دارید و از ضد آفتاب با فاکتور بالا استفاده کنید تا از تیره شدن زخم ها خودداری کنید.

چه زمانی می توانم نتایج نهایی را ببینم؟

لازم به ذکر است که مدت زمانی طول میکشد تا زخم شما بهبود پیدا کند و نتیجه نهایی جراحی خود را ببینید. بنابراین ممکن است سینه های شما کوچک یا بزرگ یا به طور غیرطبیعی گرد یا حتی برای مدتی نوک سینه شما حساس یا بی حس شود. بعد از گذشت 8 تا 12 هفته از عمل، بدن شما بهبود پیدا کرده و نتایج جراحی خود را میتوانید ببینید. گاهی ممکن است 2 تا 9 ماه طول بکشد تا بهبودی کامل پیدا کنید. پزشک شما این مدت زمان را به بهبودی کامل شما اختصاص می دهد.

برخی سؤالات متداول در مورد برداشتن ایمپلنت پستان

شما باید از جراح خود هرگونه سؤالی که در باره عمل برداشتن ایمپلنت سینه دارید بپرسید. سؤالات متداول برای برداشتن ایمپلنت سینه شامل موارد زیر است:

چه مدت باید صبر کنم تا نتیجه نهایی را ببینم؟

معمولا بعد از عمل ممکن است از وضعیت سینه های خود ناراضی باشید. این موضوع به این دلیل است که برای رفع بافت پستان، زمان لازم است تا کبودی و ورم را از بین ببرد. علاوه بر این، حداقل شش ماه طول می کشد تا نتیجه نهایی را ببینید. در نتیجه، پیشنهاد می شود بعد از عمل، حداقل شش ماه صبر کنید تا نتیجه مورد نظر خود را ببینید.

آیا از محل برش ایمپلنت پستان برای برداشتن ایمپلنت دوباره استفاده می کنند؟

در حالت ایده آل، جراح شما سعی می کند از محل برش قبلی، برش را انجام دهد. با این حال، در برخی موارد، ممکن است مجبور شوند که برش های جدیدی ایجاد کنند. جراح به شما خواهد گفت که آیا از محل قبلی برش را انجام می دهد یا خیر.

آیا عمل برداشتن ایمپلنت پستان باعث ایجاد زخم بیشتری خواهد شد؟

جای زخم عارضه ای است که در پی هر عمل جراحی اتفاق می افتد. این اتفاق به عنوان بخشی از روند بهبود طبیعی بدن اتفاق می افتد و اجتناب از آن دشوار است. جراح شما سعی می کند از محل برش های قدیمی به جای برش های جدید استفاده کند.

آیا جراح قبلی من باید عمل جراحی برداشتن ایمپلنت پستان را انجام دهد؟

بهتر است که جراح قبلی شما اینکار را انجام دهد. زیرا جراح شما از وضعیت شما بیشتر خبر دارد. اما در بعضی موارد ممکن است جراح شما در دسترس نباشد یا مایل نباشید که جراح قبلی شما این عمل را انجام دهد. در این زمان از یک جراح دیگر کمک بگیرید و سعی کنید به یک جراح باتجربه مراجعه کنید.

آیا باید نگران کاشت PIP باشم؟

اگر پیوند PIP دارید، قابل درک است که نگران باشید. این کاشت در فرانسه با ژل سیلیکونی تأیید نشده ساخته شد و این نوع ایمپلنت ها را بیشتر در معرض نشت و پارگی قرار داد. اگر این ایمپلنت ها را دارید، به شما توصیه می کنیم با کلینیکی که در آن عمل جراحی انجام دادید صحبت کنید و از پزشک معالج خود مشاوره بگیرید.
اگرچه ایمپلنت ها خطر پارگی دارند، اما مشخص نشده که به سلامتی عمومی آسیب می رساند. بنابراین، تعویض کاشت PIP اغلب یک انتخاب شخصی است. اگر تصمیم به نگه داشتن ایمپلنت های خود دارید، باید از علائم آن آگاه باشید. به همین دلیل توصیه می شود سالانه به پزشک مراجعه کنید تا شما را معاینه کند تا از عوارض ناشی از آن رنج نبرید.