
بیست و نهمین محفل طنز «قندشکن» با موضوع «ساخت ایران» و حمایت از تولید ملی به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش شیرین طنز، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان یزد، طنزپردازان «قندشکن» در آخرین محفل خود در سال ۹۹ با زبان طنز به اهمیت تولید ملی، رونق اقتصادی و پرهیز از مصرف کالاهای قاچاق پرداختند.
در این برنامه که شامگاه ۱۲ اسفند در حوزه هنری یزد برگزار شد، شاعران و طنزپردازان درباره لزوم استفاده از کالاهای ساخت ایران، ضرورت حمایت از تولیدات و دستاوردهای متخصصان داخلی و ارتقاء فرهنگ عمومی برای مصرف کالاهای تولید داخل بویژه در خرید شب عید، شعرخوانی کردند.
در محفل بیست و نهم، حجت الاسلام مهدی پرنیان مسئول دفتر طنز حوزه هنری یزد، حسن حاتمی بهابادی، علی تقیزاده، احمد رسولی، محمدحسین منصوری، محمد سرچشمه، محمد عظیمی، علی رمضانی، داود رنجبر و محمدمهدی شفیعی آثار خود را خواندند و فیلم شعرخوانی مهدی واحدی از اردکان پخش شد.
#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: right; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
اجرای استند آپ کمدی توسط سید سپهر قبلهزاده با موضوع اینترنت و فضای مجازی، از دیگر برنامههای محفل بود.
اجرای این برنامه بر عهده علی رمضانی بود و مهدی پرنیان به عنوان کارشناس حضور داشت.
به آثار برگزیده از نظر کمیته داوران، جوایزی اهدا خواهد شد.
این برنامه، پنجمین محفل مجازی قندشکن بود که بدون حضور تماشاگر و از طریق صفحه اینستاگرام قندشکن پخش شد.
علاقهمندان میتوانند آثار خود را برای ارائه و خواندن در محافل ماهانه طنز «قندشکن» به رایانامه [email protected] ارسال کنند یا با شماره ۰۹۱۳۲۵۹۷۰۱۲ تماس بگیرند.
این ویژهبرنامه با همکاری حوزه هنری استان یزد، سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری یزد و کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان یزد برگزار شد.
نماهنگ «بارکد ۲» با موضوع حمایت از تولید ملی : حمایت از تولید ملیبه گزارش شیرین طنز، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی مقام معظم رهبری، ایشان مورخ ۱۳۹۹/۰۴/۲۲ در ارتباط تصویری با نمایندگان یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی فرمودند : به مسائل کلیدی توجّه کنید، اولویّت را به مسائل کلیدی بدهید. به مسائل فرعی و درجهی دو گاهی انسان لازم است برسد، لکن جوری برخورد نشود با مسائل درجهی دو که مانع از حرکت جدّی و متمرکز به سمت مسائل کلیدی بشود.
مثلاً حالا در مقولهی اقتصاد اگر بخواهیم مسائل کلیدی را مطرح کنیم، مسئلهی تولید یک مسئلهی جدّاً کلیدی است که ما امسال را گفتیم [سال] «جهش تولید»؛ الان ماه چهارم سال هستیم، بایستی نشان داده بشود در سال که این جهش انجام گرفته. مسئلهی اشتغال جزو مسائل کلیدی است که البتّه با تولید ارتباط پیدا میکند.
مسئلهی مهار تورّم مسئلهی جدّاً کلیدی است که علل زنجیرهی تورّم و گرانی را شناسایی کنید و بروید سراغ این علل. مدیریّت نظام پولی و مالی جزو مسائل کلیدی است؛ عدم وابستگی اقتصاد کشور به نفت جزو مسائل کلیدی است؛ اینها مسائلِ مهم است. اینها در زمینههای اقتصادی.