سیب زمینی سرخ کرده با طعم طلا!
رستوران «سرندیپیتی 3» همین الان هم رکورددار گران‌قیمت‌ترین برگر (295 دلار) و گران‌ترین بستنی ساندی (1000 دلار) است.

جو کالدرون، مدیر نوآوری و سرآشپز رستوران، می‌گوید: «سرندیپیتی حقیقتا مکان شادیست. مردم به اینجا می‌آیند تا جشن بگیرند و گاهی از واقعیت‌های زندگی فرار کنند.» این سیب زمینی‌ها ابتدا برای کنده شدن پوست، در سرکه جوشانده می‌شوند.

سپس دو بار در روغن غاز خالص سرخ می‌شوند و بعد روی سیب زمینی‌ها طلای خوراکی پاشیده می‌شود و با نمک ترافل و روغن ترافل، طعم‌دار می‌شوند.

سپس در یک بشقاب کریستال، در کنار یک گل ارکیده، برش‌های باریک قارچ ترافل، و دیپ پنیر مورنی سرو می‌شوند و در سس هم ترافل ـ که نوعی قارچ فصلی کمیاب است ـ استفاده می‌شود و البته این سیب زمینی‌ها جواب هم داده‌اند. یک لیست انتظار ۸ تا ۱۰ هفته‌ای برای این سیب زمینی‌ها وجود دارد و مردم برای امتحانش صف بسته‌اند.

کالدرون می‌گوید: «این یک سال و نیم اخیر برای همه سخت بوده است و حالا وقت این است که کمی خوش بگذرانیم.»