
کتاب دنیای قزقزایی اثر دکتر مجتبی تجلی منتشر شد.
به گزارش شیرین طنز، دنیای قزقزایی محصول اندیشه آوانگارد، تجربهای جدید، گامی رو به جلو و نمونهای موفق از تحول و تغییر جهانْ بینی به همراه شیوهی نگارش در داستاننویسی معاصر ایرانی و عبور از شیوههای سنُتی نگارش است.
رُمانی فلسفی ـ اجتماعی با رگههایی از طنز
پیش از آنکه با داستانی جذاب و خواندنی مواجه باشیم با رُمانی فلسفی ـ اجتماعی با رگههایی از طنز فاخر اجتماعی مواجهیم که کشف و آفرینشی است بهسوی جهان داستاننویسی سورئالیستی؛
نویسنده در این کتاب به آفرینش، خلق شخصیت، ترسیم روابط اجتماعی و معضلات و مشکلات از منظر روانشناسی رفتاری پرداخته است از نکات بارز کتاب لذت خوانش متن، نوع روایت جذاب و تازگی موضوع است علاوه بر این نویسنده از شیوه های متفاوت طنز مدرن با استفاده از نثری شیوا در ساختار نظام مند رمان استفاده است که همه توده های اجتماعی و طبقات فرهنگی و نسل های متفاوت را مخاطب قرار داده است.
دنیای قُزقُزایی آخرین اثر مجتبی تجلی در ۹۲ صفحه، سایز رقعی، چاپ پاییز یک هزار و چهارصد با تصویرگری کریم بارزی به قیمت ۴۰ هزار تومان توسط نشر سیب سرخ منتشر شده است.
#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: right; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
قسمت هایی از کتاب دنیای قزقزایی
فردای آن روز، شاید هم همان موقع، آن چهار نفر در حالی که روی دوش هر کدام شان کوله ای_با کوله بار اشتباه نگیرید_بود از کج آباد خارج شدند. کوله آنها پر از خیلی چیزها و در همان حال خالی خالی بود. آنها آن قدر رفتند تا به جایی رسیدند که شبیه آن نقاشی روی دیوار اتاقک زیر شیروانی بود.
نه خود آنها و نه هیچ کس دیگر نمیداند آنها چند روز و یا چقدر راه رفتهاند. آن جا یک چادر با سقفی محدب و به رنگ خاکستری تیره در نزدیکی تپهای سنگی برپا بود و غیر از آن بیابانی بود که تا جایی میشد آن را دید که در داخل گودال فرو میرفت و از چشم پنهان میشد. قزقزاها آن جا کولههای شان را روی زمین گذاشتند و قلنج شان را شکستند.