معمولا خانمها روی اندازه سینههای خود حساسیت خاصی دارند، اما وقتی این حساسیت بیش از اندازه شود، چارهای نیست جز عمل جراحی پروتز پستان .
پروتز سینه، عملی است که در آن اندازه و فرم سینهها تغییر مییابد و ناگفته پیداست که باعث زیبایی سینهها، ایجاد تقارن در آنها و ترمیم سینهها پس از سرطان پستان میشود.
اگر سینههایی کوچک یا نامتقارن دارید، یا میخواهید سینههایتان را پس از سرطان سینه ترمیم کنید، یا حتی اگر قصد دارید فرم سینههایتان را پس از بارداری و شیردهی تغییر دهید، این جراحی مناسب شما است.
پروتز سینه، محل قرار گرفتن آن
محل قرار گرفتن پروتز کاملا به نوع و حجم آن، وضعیت بیمار و تشخیص جراح بستگی دارد، اما به صورت معمول در زیر یا روی عضله پکتورال قرار میگیرد. مدت زمان ماندگاری پروتز سینه هم به صورت معمول 10 سال است یعنی باید 10 سال یک بار پروتزتان را تعویض کنید.
پروتز سینه، انواع برش
برای اینکه پروتز داخل سینههای شما قرار بگیرد، چند روش برش وجود دارد.
برش زیر سینهدر این نوع، زیر سینه شما به طول ۴ تا ۶ سانتیمتر برش داده میشود. برش دور هاله سینه
دقیقا دور هاله سینه شما بریده میشود و در صورتی انجام میگیرد که هاله سینه شما به اندازه کافی بزرگ باشد. جای زخم این برش امکان دارد دیده شود. برش زیر بغل
زیر بغل شما برای قرار دادن پروتز بریده میشود. در این نوع هم جای زخم برش مشخص میشود.
پروتز سینه، چه افرادی مناسب نیستند؟
اگر اصرار دارید که حتما پروتز انجام دهید، یک بار دیگر این بخش از مطلب را بخوانید و اگر جزو این گروهها هستید، پروتز پستان را بیخیال شوید.
این نکته را مد نظر قرار دهید که حتما باید از نظر جسمی، سلامتی کامل داشته باشید.
از نظر روانی ضعیفید. شاید معنی آن را ندانید، اما مثلا داشتن حسهایی مانند افسردگی ، اختلال خودزشتپنداری و اختلال رفتار غذایی، یعنی از نظر روانی ضعیفید. بنابراین بهترین کار این است که در صورت اصرار به عمل جراحی زیبایی پستان، حتما با روانشناس صحبت کنید.
هیچوقت به خاطر فشار روانی، هیچ نوع عمل زیبایی انجام ندهید. پروتز پستان هم جزو همین عملهاست. شاید دیگران دائم شما را به این کار تشویق میکنند، یا با صحبتهایی درباره سایز و فرم سینه هایتان باعث میشوند اعتماد به نفستان کم شود، به این گروه از افراد توجهی نکنید، مهم این است که خودتان اندامتان را دوست داشته باشید.
اگر بیشتر از 50 سال دارید، باز هم توصیه این است که جراحی سینه انجام ندهید.
اگر در دوره بارداری یا شیردهی هستید، بهتر است زمان دیگری را برای پروتز انتخاب کنید.
اگر عمل جراحی داشتهاید که دوره درمان آن کامل نشده، ابتدا دوره درمان را کامل کنید.
اگر احتمال عفونت داخلی دارید، حتما درباره این جراحی با پزشک مشورت کنید.