ترندهای صندل و کیف بهار و تابستان 1402- 2023
روزهای گرم و درخشان تابستان با ایده های جدید کفش و صندل برای راحتی و سلامتی پا. و مدل کیف های دوشی ویژه فصل گلهای بهاری!
تفاوت بارز مدل کفش و کیف در فصول سال. تابستان کیف به سایز واندازه های کوچک مد و مورد استفاده است. به دلیل این که پوشاک گرمی نیاز نداریم همراه داشته باشیم جز اکسسوری و لوازم آرایشی. و کفش هم به دلیل گرم بودن باید دارای منافذ و باز بودن سرپنجه و پاشنه ها باشد.
همانطور که می دانید در فصل بهار و تابستان از مدل کفش های باز یا منافذ متفاوت روی سطح کفش و صندل استفاده می شود تا پا در کفش عرق نداشته باشد و بوی بد نگیرد.
اما بسیاری از افراد هستند با هر مدل کفش و صندل آلرژی دارند و پا داخل کفش بو می گیرد حتی با صندل های راحتی.
به همین منظور با تصاویری از ایده های جدید مدل صندلهای بهاری و تابستانه دخترانه و زنانه راه های رفع بوی بد پا را نیز بیان می کنیم تا با راه های رفع بوی بد پا آشنا شوید و با خیال راحت هر مدل کفش و صندلی را پا بزنید.
گالری جدیدترین مدل صندلهای تابستانه و بهاری ویژه خانم های خوش سلیقه و خوش تیپ با مدل کیف های لاکچری در طرح و رنگهای مختلف
بهترین راه های خانگی و دم دستی برای رفع بوی بد پا
1) هر روز پاهای خود را بشویید
برای جلوگیری از بد بو شدن پاها به بهداشت و تمیزی پا بسیار اهمیت دهید و هر روز پاهای خود را با آب گرم و صابون آنتی باکتریال بشویید.
2) پاهای خود را همواره خشک کنید
پاهای خود را قبل از پوشیدن کفش خشک کنید. به خصوص اگر قبل از پوشیدن کفش پاهایتان را شسته اید. آب بین انگشت های پا یک عامل باکتری زاست. محیط مرطوب برای رشد و نمو باکتری ها ایده آل است و خیس و مرطوب بودن پاها از عوامل تاثیرگذار روی تکثیر باکتری ها و بد بو شدن پاها می باشد.
پس از خشک کردن پا کمی با اسپری الکل پاهایتان را اسپری کنید.
هشدار: اگر دچار زخم باز، پوست ترک خورده یا خشکی پا هستید از الکل اجتناب کنید.
3) کفش خود را کمی استراحت بدهید
به کفش هایتان اجازه دهید تا 24 ساعت بعد از استفاده استراحت کنند تا هوای داخلشان خارج و بیشتر باکتری های فاسد از بین برود.
4) جوش شیرین
برای جلوگیری از بوی بد پا و کفش می توانید مقداری پودر جوش شیرین داخل کفش بریزید. این کار PH عرق پا را خنثی کرده، رشد و نمو باکتری ها را کاهش می دهد و رطوبت پا را به خود جذب می کند.
برای استفاده از جوش شیرین کافیست مقداری از آن را داخل کفش خود ریخته یا قبل از پوشیدن جوراب به پاهای خود بمالید. استفاده از دئودورانت با پایه جوش شیرین و اعمال آن به پاها و یا کفش نیز می تواند بسیار موثر باشد.
5) اسپری سرکه
نسبت مساوی از آب و سرکه را مخلوط کنید, آن را در کفش های خود اسپری کنید تا باکتری ها را بکشید. حداقل ۳۰ دقیقه قبل از پوشیدن ، کفش ها را بگذارید تا خشک شوند.
هشدار: مراقب باشید.این روش می تواند بعضی از رنگ ها را روشن کند و از بین ببرد.
6) ماسک بو
پوست مرکبات، میخک، کیسه های چای اسطوخودوس یا گیاهان دیگر خوشبو کننده های طبیعی است که میتوانید جهت خوشبو کردن کفش هایتان از آنها استفاده کنید.
یکی از آن ها را در کفش خود بگذارید ، خصوصاً در اطراف انگشتان و ناحیه پاشنه و اجازه دهید یک شب بماند. شما می توانید همین کار را برای کشوی جوراب ها انجام دهید.
7) الکل
اندکی الکل را درون کفش خود بریزید یا اسپری کنید . الکل نه تنها باعث از بین رفتن بوی بد کفش می شود بلکه سبب ضدعفونی کردن کفش های تان نیز می شود.
8) چای کیسه ای سیاه برای بوی بد پا
چای سیاه دارای ماده ای به نام «تانن» است. این ماده می تواند در از بین بردن باکتری هایی که در کفش های تان تجمع پیدا کرده اند موثر باشد. همچنین به از بین بردن بوی بد کفش نیز کمک می کند.
چای های کیسه ای را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در داخل آب جوش قرار دهید. آنها را از داخل آب خارج کرده و اجازه دهید تا خشک شوند. سپس آنها را به مدت یک ساعت در داخل کفش هایتان قرار دهید.
9) پودر بچه
قبل از پوشیدن کفش ها کمی به پاهایتان پودر بچه بزنید و یا در داخل کفشتان اندکی پودر بچه بریزید تا از بو گرفتن کفش تان ممانعت به عمل آورد.
10) خاک مخصوص نگهداری گربه
خاکی که برای حیوان خانگی خود خصوصا گربه می ریزید دارای خاصیت بوزدایی است و قدرت جذب مایعات در این نوع خاک زیاد است.
کف کفش خود را با یک لایه از همین خاک پر کرده و اجازه دهید که در طول شب در داخل کفش تان باقی بماند.صبح می توانید آن را از داخل کفش ها خارج کنید و با دستمال مرطوب، ته کفش خود را تمیز کنید.
11) شستن کفش ها
کفش های خود را به صورت منظم هر هفته یک یا دو بار بشویید، هنگام شست و شو توصیه می شود مقداری جوش شیرین به آن اضافه کنید.میتوانید کفشهایتان را داخل ماشین لباسشویی بشویید و سپس خشک کن آن را نیز استفاده کنید.
12) پوست پا را لایه برداری کنید
از بین بردن سلول های مرده پوست نقش مهمی در کاهش بوی بد پاها دارد. سعی کنید پاهای خود را با اسکراب لایه بردار یا سنگ پا لایه برداری کنید.همچنین توصیه می شود همواره پاهای خود را با کمک لوسیون های با رایحه اسطوخودوس، نعناع یا روغن درخت چای نرم نگه دارید.
13) روغن نارگیل
هر شب قبل از خواب پاهایتان را با روغن نارگیل ماساژ دهید و نایلون بپیچید و صبح ها بشویید. با این روش بوی پا و پوست های مرده پا از بین میرود.
14) از ضد عرق استفاده کنید
ضد عرق ها حاوی ترکیبات شیمیایی خاص هستند که تعریق پاها را کاهش داده و ریشه اصلی بوی بد را برطرف می کنند در حالی که محصولات دیگر از جمله دئودورانت ها تنها برای خوشبو شدن و از بین بردن موقتی بوی بد پا مفید بوده و استفاده از آن ها چندان توصیه نمی شود.
15) استفاده از ضد عفونی کننده دست
16) نمک اپسوم
17) استفاده و اسپری سرکه سیب
18)اسپری آب لیمو
19) پراکسید هیدروژن
۱ قاشق چای خوری پراکسید هیدروژن را با ۱ فنجان آب مخلوط کرده، پارچه ای را به آن آغشته کنید و روی پاهای خود بکشید. این کار باعث از بین رفتن باکتری های عامل بوی بد پا می شود.
20) پرمنگنات پتاسیم
روزانه پاهای خود را برای دقایقی در محلول پرمنگنات پتاسیم قرار دهید. این محلول برای رفع بوی بد عرق پا در کفش های ورزشی و همچنین درمان اگزمای عفونی بسیار مفید است. این محلول رنگی بوده و ممکن است پاهای شما رنگ قهوه ای به خود گیرند که البته موقتی است.
21) استفاده از افشانه فرمالید
اگر بوی پای شما با هیچیک از راههای بالا از بین نرفت، راهحل آخر استفاده از افشانهٔ فرمالید است. این ماده افشانهٔ ضدعرقی است که دارای فرمالدهید و نعناع است و برای از بین بردن بوی شدید پا ساخته شده است.
این دارو فقط برای موارد شدید است و برای استفاده حتماً از پزشک خود اجازه بگیرید.
مطالب مرتبط
جدیدترین مدل صندل بهار و تابستان دخترانه
جدیدترین مدل صندل های زنانه (3)
جدیدترین مدل کفش تابستانه های زنانه 1400-1401