روز مباهله در سال 1401 چندشنبه و چه روزی است !؟
روز مباهله چه روزی است ؟ بیست‌وچهارم ذی‌الحجه روز مباهله نام گرفته است. در این روز که روز نزول آیه «تطهیر» نیز هست، خداوند بر ارزش‌ها و فضیلت‌های اهل بیت(ع) و جایگاه راستین آنان در درک و شناخت اسلام راستین مهر تأییدی دیگر...

روز مباهله چه روزی است ؟

بیست‌وچهارم ذی‌الحجه روز مباهله نام گرفته است. در این روز که روز نزول آیه «تطهیر» نیز هست، خداوند بر ارزش‌ها و فضیلت‌های اهل بیت(ع) و جایگاه راستین آنان در درک و شناخت اسلام راستین مهر تأییدی دیگر زد

تاریخ دقیق روز مباهله در تقویم 1401 مصادف است با یکشنبه ، ۲ مرداد[ اَسَد ] ۱۴۰۱
۲ / ۵ / ۱۴۰۱

separator line/روز مباهله چه روزی است ؟//تاریخ دقیق روز مباهله در تقویم 98 چه روزی است ؟/تاریخ دقیق روز مباهله در تقویم میلادی چه روزی است ؟//تاریخ دقیق روز مباهله در تقویم قمری چه روزی است ؟

تاریخ دقیق روز مباهله در تقویم 1401

روز مباهله در تقویم میلادی مصادف است 2022 July 24 , Sunday
24 - 7 - 2022

separator line/روز مباهله چه روزی است ؟//تاریخ دقیق روز مباهله در تقویم 98 چه روزی است ؟/تاریخ دقیق روز مباهله در تقویم میلادی چه روزی است ؟//تاریخ دقیق روز مباهله در تقویم قمری چه روزی است ؟

تاریخ دقیق روز مباهله در تقویم قمری

تاریخ روز مباهله در تقویم قمری مصادف است با الأحد ، ۲۴ ذی الحجه ۱۴۴۳
۲۴ / ۱۲ / ۱۴۴۳

روز مباهله

مباهله پیامبر با (ص)مسیحیان نجران، در روز بیست وچهارم ذی الحجّه سال دهم هجری اتفاق افتاد. پیامبر (ص)طی نامه ای ساکنان مسیحی نجران را به آیین اسلام دعوت کرد. مردم نجران که حاضر به پذیرفتن اسلام نبودند نمایندگان خود را به مدینه فرستادند و پیامبر (ص)آنان را به امر خدا به مباهله دعوت کرد.

وقتی هیئت نمایندگان نجران، وارستگی پیامبر (ص) را مشاهده کردند، از مباهله خودداری کردند. ایشان خواستند تا پیامبر (ص)اجازه دهد تحت حکومت اسلامی در آیین خود باقی بمانند.

روز مباهله

اعمال روز مباهله

روز بیست و چهارم ذی الحجّه، روزمباهله پیامبر (ص) با مسیحیان نجران است که در نزد مسلمانان، اهمیت خاصّی دارد؛ چرا که گواه حقانیت و درستی دعوت پیامبر و عظمت شأن اهل بیت مکرّم اوست.

در کتاب شریف مفاتیح الجنان، اعمال مخصوصی بدین شرح برای این روز ذکر شده است:

اول: غسل، که نشان پالایش ظاهر از هر آلودگی و آمادگی برای آرایش جان و صفای باطن است؛

دوم: روزه، که سبب شادابی درون است؛

سوم: دو رکعت نماز؛

چهارم: دعای مخصوص این روز که به دعای مباهله معروف است و شبیه دعای سحر ماه رمضان می باشد.

هم چنین در این روز خواندن زیارت امیرالمؤمنین(ع) به ویژه زیارت جامعه روایت شده است. احسان به فقرا و محرومان به تأسّی از مولی الموحدین علی (ع) که در رکوع نمازش به نیازمند احسان فرمود، سفارش شده است.