سوال : کاشت ناخن طبیعی چگونه انجام می شود؟
پاسخ : کاشت ناخن طبیعی ، توجه بانوان به دستانشان یک امر طبیعی و ساده میباشد، از آن جا که شکل و فرم ظاهری ناخن ها با موضوع ارث و فیزیولوژیک هر فرد متغیر است و ممکن است ناخن های افراد با زیبایی های استاندارد شده هماهنگی نداشته باشد. پس این نیاز در آن ها به وجود میآید که به وسیله کاشت روی ناخن طبیعی این مشکل را برطرف کنند.اما کاشت ناخن طبیعی هم مثل ناخن های اصلی نیاز به مراقبت و ترمیم دارند که معمولا بیست روز الی یک ماه یک بار باید جهت ترمیم آن ها در سالن های زیبایی اقدام نمود.
برای آگاهی بیشتر از نحوه انجام کاشت ناخن طبیعی به سراغ سالن زیبایی الهه ونوس رفتیم. از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید. برای مراجعه به سالن زیبایی الهه ونوس یا دریافت نوبت از سالن زیبایی الهه ونوس کلیک کنید.
کاشت ناخن چیست ؟
گفته میشود داشتن دستهایی زیبا به داشتن ناخنهایی زیبا وابسته است شاید به همین دلیل است که خانمها این روزها زیاد به سمت روشهای زیباتر کردن ناخنها مانند کاشت ناخن رو آوردهاند. البته علاوه بر زیبایی دلایل دیگری چون مشکلات ناخنها و داشتن ناخنهای بدفرم و بد رنگ خیلیها را ترغیب به انجام این عمل میکند. کاشت ناخن مخصوصا برای کسانی که ناخنهای ضعیف و شکننده دارند و همچنین افرادی که عادت به جویدن ناخن دارند مناسب است و مانع عادت جویدن ناخن میشود. قبل از انجام این عمل موارد زیادی را باید رعایت کرد؛ ابزار، روش و مواد آن را باید شناخت و برای انجام آن به متخصص مراجعه کرد تا عوارض آن را به حداقل کاهش داد.
کاشت ناخن یک نوع آرایش و تزیین ناخن میباشد که در آن به چند طریق نوعی از مواد، به شکل ناخن مصنوعی روی ناخن طبیعی فرد با ماندگاری طولانی چسبانده میشود. برای این کار سطح ناخنها را به وسیله سوهان برقی میتراشند تا جایی که لایه خیلی نازکی از ناخن باقی بماند. این کار برای این است که زیر مواد مورد استفاده در کاشت ناخن که قرار است جای ناخن اصلی فرد را بگیرد برجسته نباشد تا طبیعیتر به نظر برسد و هر چه ناخن کاشته شده برجستگی کمتری داشته و به ناخن طبیعی شباهت بیشتری داشته باشد در اصطلاح خوب کاشته شده است. البته یک کاشت خوب علاوه بر، داشتن ظرافت و زیبایی باید دوام و استحکام بالایی نیز داشته باشد.
انواع کاشت ناخن بر چند بخش است؟
در حالت کلاسیک دو نوع اصلی از انواع کاشت ناخن تعریف شده که بقیه روش های متنوع آن، از همین دو روش ابتدایی مشتق شده و حالاتی گوناگون و همچنین دوامی متغیر را در زیبایی و استحکام ناخن ها ایجاد می نمایند. شیوه قلم گذاری و پخش مواد در این روش ها از یکدیگر متفاوت بوده و در بسیاری از موارد می توان با اضافه نمودن انواع زیورآلات مخصوص ناخن، شاخه های جدیدی از انواع کاشت ناخن را به وجود آورد. این دو نوع اصل کاری، به این ترتیب تعریف می شوند:
کاشت ناخن با مواد پودری
کاشت ناخن با مواد ژله ای
کاشت ژلهای برای چه کسانی مناسب است؟
اگر شما در آب و هوای مرطوب و شرجی زندگی میکنید، ناخنی ظریف و براق میخواهید، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی (آسم) رنج میبرید و اگر بدون استفاده از دستکش شستشو زیادی در روز انجام میدهید، میتوانید بدون هیچ ضرری از کاشت ژل استفاده کنید.
هر چند که باید این نکته را ذکر کنیم که تواناییهای یک ناخن کار حرفهای و موادی که برای کاشت ژلهای استفاده میکند میتواند کاشت ژلهای را ماندگارتر کند جدا از اینکه آب و هوای محیط زندگی شما خشک باشد یا مرطوب. با این حال کاشت ژلهای با اولویت اینکه ماندگاری بالایی داشته باشد، انتخاب خوبی برای خانمهایی که در مناطقی با آب و هوای خشک زندگی میکنند نیست.
کاشت ناخن قالبی برای چه کسانی مناسب است؟
معمولا کاشت قالب به افرادی که زمان کمتری برای رسیدگی به ناخنهایشان دارند توصیه میشود. این نوع کاشت زمان کمتری نیاز دارد، به سوهانکشی نیاز ندارد و نظم بسیار خوبی بین کاشت ۱۰ انگشت ایجاد میکند.