رفع بوی بد ضخم ماهی از دست و ماهی تابه
به گزارش اقتصاد آنلاین، برای اینکه ماهی بوی ضحم ندهد و یا در حین سرخ کردن بوی آن در خانه بپیچد، دو حبه سیر را پوست کنده و در روغنی که ماهی را در آن سرخ می کنید بیندازید.
برای از بین بردن بوی ضخم ماهی در تابه ای که ماهی را سرخ می کنید یک پیاز کوچک خرد کنید و با روغن کم و حرارت پایین تفت دهید.
ماهی را از شب قبل در ظرف دربسته در سیر رنده شده تازه ، نمک، فلفل و کمی پودر زعفران بخوابانید.
یک عدد زرده تخم مرغ را با مقداری جعفری ( خشک یا تازه ) و در صورت تمایل نمک و ادویه دلخواه مخلوط کرده و سپس روی سطح ماهی بریزی . سپس ماهی را سرخ کنید.
برای سرخ کردن ماهی، در تابه روغن بریزید و ۱ قاشق سوپ خوری آبلیمو به آن اضافه کنید. سپس تابه را روی شعله گذاشته و ماهی ها را در روغن و با حرارت ملایم سرخ کنید.
می توانید ماهی را یک ساعت قبل از پخت در مخلوط آبلیمو ، پیاز ، در صورت تمایل به همراه زعفران ، نمک و ادویه دلخواه بخوابانید.
به ماهی نمک زیاد بزنید تا آبش بیرون رود. آبلیمو اضافه کرده و با شعله زیاد در روغن فراوان سرخ کنید تا ماهی خشک شود.
می توانید هنگام سرخ کردن ماهی ، پوششی شامل لیموترش حلقه شده و ریحان را زیر و روی ماهی بچینید.
ماهی را با روغن (مایع وزیتون)، گل پر، نمک و پودر سیر و فلفل نیم کوب مزه دار کنید.
می توانید ماهی را فقط با روغن، پودر سیر و پیاز مزه دار کرده ، سپس با ادویه مخلوط و سرخ کنید.
ماهی را قبل از پخت داخل سیر و پیاز و جعفری و گشنیز + ابلیموی تازه بخوابانید. هنگام پخت وقتی ماهی سرخ می شود، رویش آب نارنج بریزید.
ماهی را در پیاز نیمه سرخ شده بگذارید تا به همراه پیاز سرخ شود.
استفاده از آبلیمو یا آبغوره در پخت وپز ماهی طعم ومزه آن را برای کودکان خوشایند می کند.
مصرف ادویه جات و خواباندن ماهی درپیاز ویا چند حبه سیر رنده شده روی گوشت ماهی باعث از بین بردن بوی مخصوص آن می شود.
سرکه و آب لیموی تازه جزو ارکان تهیه غذاهای دریایی هم محسوب می شوند و برای از بین بردن بوی ضخم ماهی، استفاده از این دو چاشنی توصیه می شود.
ادویه مناسب تهیه ماهی زردچوبه است. بنابراین هرگز فراموش نکنید که این ادویه مغذی را در تهیه ماهی سوخاری به کار ببرید.
طعم دار کردن ماهی با کمک سبزیهای معطر و خوشبو یا استفاده از ادویه و پودرهای سوخاری معطر میتواند تاثیر زیادی در از بین رفتن بوی ضخم ماهی هنگام طبخ داشته باشد و گوشت آن را ترد و لطیف کند.
برای از بین بردن بوی ضخم ماهی به آن شیر و نمک با کمی فلفل سیاه زده و با آرد سوخاری سرخ کنید. بو نداده و خیلی خوش مزه می شود.
حتما می پرسید چرا توصیه می شود فیله های ماهی با شیر آغشته شوند؟
شیر هم باعث مخلوط شدن راحت تر مواد تشکیل دهنده مایه ای می شود که پوشاننده فیله های ماهی هستند و هم از ترش کردن معده بعد از خوردن این فیله ها جلوگیری خواهد کرد.
از بین بردن بوی ماهی از دست، ظروف و فضای آشپزخانه
خیلی از بانوان خانهدار از طبخ ماهی به خاطر بویی که در آشپزخانه راه میاندازد، طفره میروند، ولی باید گفت از بین بردن بوی ماهی کار زیاد سختی نیست.
جهت برطرف نمودن بوی ضخم ماهی هنگام طبخ، سوزاندن کمی پوست پرتقال یا لیمو عمانی در آشپزخانه بی تاثیرنیست.
در صورتی کــه کــف آشپزخانهتان سرامیک است و امکان تمیز کردن آن وجود دارد میتوانید سرکه را درون افشانه ریخته و آن را در طول پوست کندن یا پختن ماهی در هوا اسپری کنید.
یکی دیگر از روشهای از بین بردن بوی ضخم ماهی ماهی در فضای آشپزخانه و خانه، استفاده از اسانس وانیل یا اکالیپتوس است. میتوانید اسانس این گیاهان را روی یک دستمال اسپری کنید و آن را روی میز آشپزخانه یا پیشخوان قرار دهید.
در صورتی که بوی ماهی در فضای خانهتان پیچیده بهتر است یک لیوان سرکه را روی میز آشپزخانه بگذارید تا بوی بد را به خود جذب کند.
بعد از پاک کردن ماهی جهت برطرف نمودن بوی ماهی ،دستهای خود را با مخلوطی از آبلیمو ونمک بشویید.
برای از بین بردن بوی ماهی از ظرفها، کافی است از آب سرد استفاده کنید و کمی پودر خردل داخل ظرف بریزید.
برای از بین بردن بوی ماهی از دستها، آنها را با سرکه مالش دهید و با آب سرد و صابون بشویید. سرکه نیز بوی بد ماهی ظروف را از بین میبرد. اگر کمی سرکه داخل ظرفی بجوشانید، بوی آن بوی ماهی را خنثی میکند.
برای از بین بردن بوی ماهی در فضا، یک کاسه سرکه سفید را چند ساعت در محیط قرار دهید.