ترفند سفید کردن ظرف و قابلمه روحی
حتما براتون پیش اومده موقع جوشوندن کنسرو یا آبپز کردن تخم مرغ داخل ظرفتون سیاه شده برای سفید برفی کردنش اونم سه سوته داخل ظرف رو تا همون قسمتی که سیاه شده آب بریزید بعد هم آبغوره یا آبلیمو اضافه کنید و روی حرارت بذارین تا چند دقیقه بجوشه اگر ظرفتون خیلی سیاه شده بود زمان بیشتری اجازه بدین آب و آبغوره بجوشه یا اینکه دو مرتبه اینکارو انجام بدین و در آخر با آب بشورین راستی شما میگین ظرف رویی یا روحی؟؟ کدومش درسته ؟ این ترفند کاربردی رو برای دوستانتون هم بفرستید.
دانلود
منبع: ECO_COOK