بهترین مکان برای نگهداری ادویه ها کجاست ؟ (+زمان انقضای هر ادویه)
جارهای شیشه ای با درب چوب پنبه ای بهترین گزینه برای حفظ رایحه و کیفیت ادویه ها هستند.

جار های بلورین در ماندگاری رایحه و کیفیت ادویه ها بسیار کارآمد هستند.
ادویه ها پس از سایش بجهت شکسته شدن ملکول هایشان با اکسیژن ترکیب و در اندک زمان دچار اکسیداسیون شده و بسیاری از فواید خود را از دست می دهند.
ماندگاری بو و مزه ادویه ها از ۱_۱۲ ماه بسته به گونه آن به درازا می کشد.
برای اینکه ادویه آسیب کمتری ببیند بهترین روش نگهداری آن در جار های بلورین / شیشه ای با درب چوب پنبه ای است.
بجهت پیوستگی و فشردگی ذرات شیشه این ماده در برابر عناصر آسیب رسانی چون هوا و رطوبت نفوذناپذیر تراست. همچنین ذرات شیشه بگونه عادی هیچگاه تجزیه و یا با ادویه ها ترکیب نمی شوند.
چوب پنبه هم به جهت جذب رطوبات درون جار از فساد ادویه پیشگیری می کند.
بنا بر این پیشنهاد ما به شما این است.
نخست آنکه به جهت ماندگاری و عمر کوتاه، ادویه ها را به اندازه نیاز بیشتر از ۳ ماه خریداری نکنید.
سپس آنکه برای ماندگاری بهتر، ادویه های خود را در جار های بلورین / شیشه ای با درب چوب پنبه ای نگهداری کنید.