![نقد و بررسی کرم دور چشم ری نیوئینگ دکتر مورد](http://www.behroo.com/wp-content/uploads/2017/06/C-1-1170x650.jpg)
محصولات مراقبت از پوست دکتر مورد ازسال ۱۳۹۱ توسط شرکت بازرگانی هوراد وارد ایران شد. یکی از محصولات این شرکت کرم دور چشم ری نیوئینگ دکتر مورد است که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.
کرم دور چشم ری نیوئینگ دکتر مورد حاوی استرهای جوجوبا است؛ جوجوبا وقتی در یک فرمولاسیون همراه با گلیسرین به کار می رود، خاصیت نرم کنندگی بسیار خوبی دارد. بوتیلن گلیکول شبیه به پروپیلن گلیکول است، اما دارای بافت سبک تری می باشد پروپیلن گلایکول به منظور حلالیت سایر مواد تشکیل دهنده و بالا بردن جذب پوستی استفاده می شود. در این کرم ماده ستیل الکل دیده می شود؛ شاید دیدن این ماده شما را به اشتباه بیندازد که این محصول به دلیل وجود الکل پوست را تحریک می کند، اما باید بگوییم که برخی الکل ها برای پوست مفید هستند و خاصیت نرم کنندگی نیز دارند؛ یکی از این الکل ها ستیل الکل است. گلیسین سویا، روغن گل پامچال و روغن دانه گل گاوزبان به خوبی پوست را نرم و لطیف می کنند، این مواد برای پوست های خشک بسیار مناسب هستند. آنتی اکسیدانهای هسپریدین متیل کالکون ، پانتنول و عصاره پوست مرکبات نیز در این کرم یافت می شوند. از دیگر ترکیبات به کار رفته در این محصول، کاپریلیک کاپریک تری گلیسرید است؛ این ماده نرم کننده و ترمیم کننده بسیار خوبی است که از روغن نارگیل و گلیسرین مشتق می شود، ارزش این ماده را حساسیت زا نبودن آن بسیار بالاتر می برد. تحقیقات نشان می دهند که ترکیبی از مواد تشکیل دهنده از جمله گلیسیرین، دایمتیکون، وازلین، آنتی اکسیدان ها، اسیدهای چرب، لسیتین، برای ترمیم پوست بسیار مفید هستند. در این محصول از سلیکا استفاده شده است که ذرات سیلیکا می توانند جذب مواد تشکیل دهنده دیگر را بالا ببرند. برای جلوگیری از آلایندگی میکروبی محصول نیاز به استفاده از نگهدارنده های میکروبی مثل متیل پارابن، propylparaben و فنوکسی اتانول است که خود آن ها می توانند احتمال بروز حساسیت های پوستی را افزایش دهند. کرم دور چشم ری نیوئینگ دکتر مورد برای گروههای سنی مختلف مناسب است. اطلاعات بیشتر در خصوص انتخاب کرم دور چشم را در مقاله ی محصولات دور چشم به طور مفصل توضیح داده ایم.
Meyer J, Marshall B, Gacula Jr M, Rheins L. Evaluation of additive effects of hydrolyzed jojoba (Simmondsia chinensis) esters and glycerol: a preliminary study. J Cosmet Dermatol. 2008;7(4):268-74.
CIR(Cosmetic Ingredient Review). 2006. CIR Compendium, containing abstracts, discussions, and conclusions of CIR cosmetic ingredient safety assessments. Washington DC