PTFE چیست؟
ظروف دارای لایه نچسب را گاهی با نام تجاری تفلون هم می شناسند. این ظروف از ماده ای به نام  پلی تترافلورواتیلن (Polytetrafluroethylene) یا به اختصار PTFE ساخته می شوند. PTFE پلیمر ترمو پلاستیک سنتزی است که خواص منحصر به فردی دارد. از جمله خواص این ماده: نچسب بودن، داشتن مقاومت گرمایی بالا و نامحلول بودن در آب است. برای پلیمریزه کردن PTFE و ساختن...

ظروف دارای لایه نچسب را گاهی با نام تجاری تفلون هم می شناسند. این ظروف از ماده ای به نام پلی تترافلورواتیلن (Polytetrafluroethylene) یا به اختصار PTFE ساخته می شوند. PTFE پلیمر ترمو پلاستیک سنتزی است که خواص منحصر به فردی دارد. از جمله خواص این ماده: نچسب بودن، داشتن مقاومت گرمایی بالا و نامحلول بودن در آب است. برای پلیمریزه کردن PTFE و ساختن ظروف تفلون از ماده ای به نام PFOA استفاده می شود. تا زمانی که لایه نچسب سالم باشد، این ترکیبات خطری برای سلامتی ایجاد نمی کنند. این ترکیبات زمانی خطرناک می شوند که لایه نچسب آسیب ببیند. بر روی بسیاری از ظروف پخت و پز عبارت PFOA-free یا PTFE-free نوشته شده است. این عبارت به این معنی است که ظرف مورد نظر فاقد این ترکیبات شیمیایی هستند.

در صورت تمایل می توانید از فروشگاه اینترنتی زودی بازدید نمایید: فروشگاه اینترنتی زودی