
سالاد شیرازی یکی از سالادهای خوشمزه و عالی است که به راحتی و در مدت زمان خیلی کوتاهی تهیه می گردد و در کنار اغلب غذاهای ایرانی سرو می گردد.
همانطور که می دانید یکی از هنرهای زیبا و قابل توجه تزیین سالاد های مختلف از جمله سالاد شیرازی است که نقش زیادی در سفره آرایی خصوصا برای مهمانی را دارد.
مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:
خیار متوسط ۳ عدد
گوجه فرنگی متوسط ۲ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
آبلیموی یا آبغوره نصف استکان
نمک کم
طرز تهیه سالاد شیرازی
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید.
سپس آنها را با هم مخلوط کنید.
بسته به نوع ذائقه تان، آبلیمو یا آبغوره یا مخلوط هر دو را به سالاد شیرازی اضافه کنید.
کمی هم نمک بزنید، فقط سعی کنید نمک آن زیاد نشود.
در صورت دلخواه می توانید کمی روغن زیتون یا پودر نعنا خشک هم به سالاد بیفزایید. افزودن پودر نعنا برای از بین بردن طبع سرد خیار و گوجه فرنگی، خوب است.
حداقل ۱۰ دقیقه قبل از سرو کردن، سالاد شیرازی را در یخچال قرار دهید.



خوردن سالاد قبل از غذا به پرشدن معده کمک می کند و مهم تر این که به مغز ۲۰ دقیقه فرصت می دهد تا متوجه شود چه خورده و چقدر خورده است. زیرا واکنش مغز بسیاری از افراد چاق نسبت به سیری، کندتر از افراد لاغر و معمولی است و همین مساله باعث می شود بیش از حد معمول غذا بخورند. البته این افراد هیچ گاه نباید به سالاد سس بزنند و می توانند کمی فلفل، آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنند؛ چرا که فلفل ۱۲ تا ۱۳ درصد سوخت و ساز سلول ها را بالا می برد و باعث سوزاندن چربی های بدن می شود. در این بخش می توانید مدل های متنوع و زیبای انواع تزیین سالاد شیرازی مجلسی را ملاحظه نمایید و با الگوبرداری از آنها بهترین تزیینات را داشته باشید.


همین الان از طریق تلگرام سوال خود را بپرسید و پاسخ خودتون را در یافت کنید !کانال نبض ما رو نمی دانید ؟!! می توانید از طریق کانال تلگرام نبض ما آخرین مطالب سایت را دنبال کنید !