
بلو جین یکی از محبوب ترین تولیدات صنعت پوشاک است که بیشتر مردم نو و کهنه اش را دوست دارند و تقریبا می توان این چنین گفت که دیاری بدون جین پوش ها روی زمین وجود ندارد.
به گزارش "توریسم آنلاین" جین دوست داشتنی در سال 1873 توسط "ژاکوب دیوبس" و "لوی استراوس" با استفاده پارچه کتانی، قیطان و نوعی پرچ فلزی به عنوان محبوب ترین محصول پوشاکی اختراع شد.
یکی از جالب ترین نکات در مورد جین این است که پوشیدن آن فقیر و غنی،مقام و موقعیت و سن نمی شناسد و تقریبا همگی آن را دوست داشته و می پوشند.
شلوارهای جین ابتدا به عنوان لباس کار کارگران و کابوی ها استفاده می شد.
بعد از غذا ،کتان بیشترین چیزی است که روی زمین کاشته می شود.
در ابتدا جین "ویست اُورالز"(لباس دور کمر) نامیده می شد و نام "جین" از سال 1960 باب شد.
در سال میانگین فروش جهانی جین 60 میلیون دلار تخمین زده شده است.
در حدود 1/8 لباسهایی که در دنیا به فروش می رسد ،جین است.
سرنوشت جین های استفاده شده برای مثال در بریتانیا: 14.5 درصد برای استفاده فرش و عایق بازیافت می شود،37.9 درصد سوزانده و دورانداخته می شود،47.6 درصد به کشورهای کم درآمد صادر می شود.
جین یکی از پوشاکی است که دست دوم آن هم بسیار طرفدار دارد و آفریقا سالانه 164 میلیون دلار جین دست دوم صادر می کند و آمریکای مرکزی و جنوبی :210 میلیون دلار،استرالیا :670 هزار دلار ،آسیا:142 میلیون دلار ،کانادا: 104 میلیون دلار ،اروپا :45 میلیون دلار،کارائیب :21 میلیون دلار و آمریکا: 685 میلیون دلار
سالانه 20 هزار تن رنگ "نیلی سیر"(رنگی بین آبی و بنفش) برای رنگ کردن جین تولید می شود.
50 درصد جین دنیا در آسیا و کشورهایی چون هند،بنگلادش و چین تولید می شود.
در طول جنگ جهانی دوم سربازان آمریکایی با پوشیدن شلوار جین آن را در دنیا گسترش دادند.
قدیمی ترین شلوار جین دنیا در سال 1997 پیدا شد و در یک حراجی در سال 2005 توسط یک مجموعه دار ناشناس ژاپنی به مبلغ 60 هزار دار خریداری شد.
گرانترین شلوار جین فروخته شده در دنیا امسال به قیمت 1.3 میلیون دلار فروخته شد.این شلوار به خاطر تزیین جیب های شلوار با الماس به این قیمت فروخته شده است.

