طرز تهیه سالاد بادمجان و عدس با سس ماست
سریع، ساده، مقوی و خوشمزه! این سالاد واقعا یکی از بهترین‌ها است. مواد لازم برای 4 نفر : 4 بادمجان کوچک، برش داده شده به نوارهایی با ضخامت 5 میلی‌متر روغن زیتون برای روی سالاد 250 گرم گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی یک حبه سیر کوچک، له شده ¼ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز بو داده آب گرفته شده از نصف یک لیمو ½ لیوان...

سریع، ساده، مقوی و خوشمزه! این سالاد واقعا یکی از بهترین‌ها است.

مواد لازم برای 4 نفر :

4 بادمجان کوچک، برش داده شده به نوارهایی با ضخامت 5 میلی‌متر روغن زیتون برای روی سالاد 250 گرم گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی یک حبه سیر کوچک، له شده ¼ قاشق چای‌خوری فلفل قرمز بو داده آب گرفته شده از نصف یک لیمو ½ لیوان ماست غلیظ بدون آب 400 گرم عدس، شسته و آبکش شده ½ لیوان دانۀ کاج ½ لیوان برگ‌های جعفری 2 لیوان پر از برگ‌های بچه اسفناج نان لواش، برای سرو کردن

دستور

کباب‌پز را روی دمای بالا تنظیم کنید. برش‌های بادمجان را با ملایمت به روغن زیتون آغشته کنید و آنها را همراه با گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی در یک سینی طبخ بزرگ قرار دهید. برای 3 تا 4 دقیقه آنها را در زیر کباب‌پز بپزید تا زمانی که بادمجان‌ها کمی رنگ گرفته‌اند و گوجه‌فرنگی‌ها شروع به پلاسیده ‌شدن کنند. گوجه‌ها را خارج بکنید و کناری بگذارید. برش‌های بادمجان را برگردانده و برای 2 تا 3 دقیقه دیگر آنها را بپزید، سپس به کناری بگذارید. در اینحال، سیر له‌شده، فلفل قرمز بوداده، آبلیمو و ماست را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید. بادمجان، گوجه‌فرنگی، عدس‌، دانه کاج، جعفری و اسفناج را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. طبق سلیقه خود به آن ادویه اضافه کنید. این سالاد را در بشقاب‌ها تقسیم کنید، سپس همراه با ماست بروی آن و نان لواش کنار آن سرو کنید.
برترین جاهای دیدنی روسیه برای تفریح
۶ راه خانگی برای سفید کردن دندان‌ها