طرز تهیه مرغ سوخاری
مرغ سوخاری غذای محبوبی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مجله اینترنتی کمونه (Kamooneh.com) :

مرغ سوخاری غذای محبوبی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
آرد سفید 2پیمانه آرد سوخاری 2پیمانه مرغ (ران یا سینه) مرغ هرفرد 2تکه پودر سیر به میزان لازم سیر سیر 1حبه پیاز متوسط (خرد شده) 1عدد نمک وفلفل به میزان لازم تخم مرغ تخم مرغ 3عدد

طرز تهیه:
1-ایتدا مرغ را در قابلمه ای پر از آب به همراه پیاز و سیر بگذارید بپزد 20 دقیقه کافی است زیاد لازم نیست بپزد.

2-مرغ رو بعد آبکشی اول تو آردی مقداری بهش فلفل و پودر سیراضافه شده مخلوط میکنیم بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری میغلطونیم .

3-و بعد در ماهیتابه ای گود دو سوم روغن میریزیم و میزاریم خوب داغ بشه و مرغ هارو درو نش سرخ میکنیم می ذاریم کمی قهوه ای کم رنگ بشه و بعد روغن اضافه اش رو می گیریم و بعد با کاهو خیارشور و گوجه سس میل کنید نوش جان.

نکات مهم:
1-مرغ را نباید تاحدی بپزید که خیلی نرم شود.
2-از ارد سوخاری مرغوب استفاده کنید من از پودر سوخاری گرانول شاهسوند استفاده کردم.
3-آرد رو یک مقدار کمتر در نظر بگیرید که اگر کم اوردید بتونید باز هم استفاده کنیم.