
اگر لازانیا غذای مورد علاقه شماست پس باید سعی کنید انواع طرز پخت آنرا یاد بگیرید.
به گزارش آلامتو و به نقل از درنگ؛ راه جدیدی برای پخت لازانیا به شما نشان میدهیم؛ پختن آن در آرامپز …
شاید خیلی از غذاها طبیعتا در آرامپز پخته شوند اما وقتی به غذاهایی که در تابه درست میشوند فکر کنید، برایتان سخت است که آنها را در آرامپز تصور کنید. توصیه ما به شما این است دفعه بعد که خواستید لازانیا درست کنید، پخت آن در آرامپز را امتحان کنید.
البته کلیه مواد لازم برای درست کردن آن مشابه است و باید همهچیز همانطور باشد که برای درست کردن لازانیا در تابه یا فر استفاده میشود. اما برای آرامپز گزینههای دیگری هم وجود دارد. برای مثال اضافه کردن پیاز به لازانیاها هنگام پختن میتواند طعم خوبی به آن دهد.
بهترین مواد برای تهیه آن ۱۶ نودل لازانیا، ۶ فنجان اسفناج، دو فنجان موزارلا، یک چهارم یک فنجان پنیر پارمسان، چهار حبه سیر، گوجه فرنگی میکس شده به مقدار دلخواه، نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه است. همچنین میتوان مقداری سس به آن اضافه کرد، این سس میتواند کچاپ معمولی باشد.
برای درست کردن سس لازانیا باید گوجه میکس شده را با فلفل و نمک و سیر مخلوط کنید. میتوانید کچاپ را هم به آن اضافه کنید. این سس را زمانی که لازانیا را در آرامپز قرار دادید میتوانید روی آن بریزید و پیازها را هم میتوانید به صورت حلقه روی آن خرد کنید.
لایه لایههای نودل لازانیا را به طور مرتب روی آن بچینید و دوباره این پروسه را تکرار کنید، میزان پنیر موزارلا و پارمسان به انتخاب و سلیقه خودتان میتواند بیشتر هم باشد.
مزیت پخت لازانیا در آرامپز این است که میتوانید ارتفاع آن را بیشتر کنید و حتی مشکلی برای چیدن لایهها تا نزدیکی در آرامپز همه وجود ندارد.