به گزارش آلامتو و به نقل از ibazaryabi.com؛ امروزه تعاملات شبکههای اجتماعی عنصر اصلی موفقیت در فرآیند بازاریابی کسب و کارها است. از سوی دیگر با رشد میزان استفاده از شبکههای اجتماعی و امکان پوشش خبری ۲۴ ساعته از طریق این شبکهها، جلب توجه مخاطب از طریق تقویت قدرت ارتباط و اعتمادسازی در شبکههای اجتماعی میتواند یکی از عوامل مهم شکست یا موفقیت یک کسب و کار باشد. آگاهی از عادات و علاقهمندی مردم و افزایش تعاملات شبکههای اجتماعی یک برند با مخاطبان خود میتواند علاوه بر افزایش فروش سبب اعتمادسازی در شبکههای اجتماعی شده و فرصت انجام معاملات بیشتری را در اختیار صاحبان کسب و کار قرار دهد. در این مطلب ایدههایی را که سبب اعتمادسازی در شبکههای اجتماعی شده و میزان فروش را در عصر ارتباطات تحت تاثیر قرار میدهند، گردآوری کردهایم.
روشهایی برای اعتمادسازی در شبکههای اجتماعی و افزایش فروش:
به اشتراکگذاری اطلاعات
اقتصاد اطلاعاتی واقعیت غیر قابل چشمپوشی عصر حاضر است. اما آگاهی از اینکه چه اطلاعاتی باید به اشتراک گذاشته شوند، یک عنصر کلیدی در افزایش اعتبار برند است. به اشتراکگذاری اطلاعات مفید میتواند همدلی، اعتماد و اعتبار برای یک برند به همراه داشته باشد. زیرا اطلاعات قدرت تاثیرگذاری فوقالعادهای دارند. هر چند انتظار نمیرود که همهی برندها اطلاعاتی را ارائه دهند، اما این کار میتواند منجر به اعتمادسازی در شبکههای اجتماعی شده و در نهایت میزان فروش را افزایش دهند.
مقاله مرتبط: اعتماد سازی برند در شبکه های اجتماعیاعلام آمادگی برای ارائهی مشاوره و راهنمایی
با توجه به گسترش استفاده از اینترنت و شبکههای اجتماعی در عصر حاضر، بیشتر مردم تمایل دارند به صورت آنلاین به سوالات خود پاسخ دهند. از این رو لینک به صفحهی اصلی سایت کسب و کار، ارائهی مشاورهی رایگان به صورت آنلاین و قرار دادن اطلاعات تماس برای پاسخگویی به سوالات مختلف در شبکههای اجتماعی تاثیر به سزایی در ایجاد اعتماد در مخاطبان خواهد داشت.
برقراری ارتباط با مخاطبان
در بسیاری از موارد تاثیر روانی یک جمله بسیار بیشتر از ارزش افزودهای است که در ازای خرید یک محصول به مخاطب ارائه میشود. به عنوان مثال پاسخ به کامنتهای مخاطبان و تشکر از همراهی آنها هر چند ممکن است بسیار ساده و پیش پا افتاده به نظر برسد. اما تاثیر زیادی در اعتمادسازی در شبکههای اجتماعی کسب و کار و افزایش فروش خواهد داشت.
ایجاد ارتباط مودبانه و با اعتماد به نفس کامل
در بسیاری از موارد کسب و کارها هنگام برقراری ارتباط با مخاطبان نمیتوانند تعادل لازم را برقرار کنند. نکته مهمی که در ارتباط با مخاطبان وجود دارد این است که در کنار داشتن اعتماد به نفس کامل از تکبر و سردی نیز پرهیز شود. با توجه به اینکه برقراری ارتباط در رسانههای اجتماعی به صورت مجازی است و نمیتوان از لحن و زبان بدن برای جلب اعتماد مشتری استفاده کرد. بنابراین استفاده از کلمات و ایموجیهای مناسب میتواند توجه و اعتماد مخاطب را به برند شما جلب کند. به یاد داشته باشید که لحن مناسب، صمیمیت و مودب بودن تاثیر به سزایی بر ذهن مخاطب دارد. بنابراین سعی کنید با تقویت کیفیت ارتباط با مخاطبان به پیشبرد استراتژی بازاریابی احساسی کسب و کار خود بپردازید. زیرا کیفیت برقراری ارتباط با مخاطبان با افزایش فروش رابطه مستقیم دارد.
منشن کردن و یا ذکر نام مشتری هنگام برقراری ارتباط
منشن کردن یا ذکر نام مشتری هنگام برقراری ارتباط در شبکههای اجتماعی و فرآیند بازاریابی تاثیر روانی مثبتی بر روی ذهن او دارد. زیرا شخصیسازی پیام برای مشتری سبب ارسال یک پالس عاطفی مثبت میشود. همین امر نیز سبب شکلگیری تعاملات بیشتر و در مجموع فروش بیشتر خواهد شد.
ارتباط سازنده با سایر کسب و کارها
یک مدیر موفق با برقراری ارتباط موثر با سایر کسب و کارهای مرتبط از تخصص و تجارب آنها نیز در جهت پیشبرد استراتژیهای کسب و کار خود استفاده میکند. آگاهی از اطلاعات کسب و کارها، نتایج کمپینها و بازخورد مخاطبان نقش موثری در اعتمادسازی در شبکههای اجتماعی کسب و کارها دارد و به تبع آن میزان فروش محصولات نیز افزایش مییابد. بنابراین شبکهسازی یکی از مهمترین وظایف کسب و کارها در عصر بازاریابی دیجیتال است. اما این نکته را فراموش نکنید که حین ارتباط با صاحبان کسب و کارها شنونده خوبی باشید و سعی کنید بیشتر از تجربهی کار تیمی آنها استفاده کنید.
مسئولیت پذیری
مدیر شبکههای اجتماعی یا مدیر فروش تیم باید فرد مسئولیتپذیری باشد. دقت در کار، منظم بودن و روحیهی کار تیمی از مهمترین ویژگیهای یک مدیر موفق است. با توجه به اینکه مسئولیت ارتباط با مشتری و سایر اعضای تیم به عهده این فرد خواهد بود. بنابراین خوشاخلاقی و آرامش این فرد در ارتباط با مشتری یکی از عوامل مهم برای اعتمادسازی در شبکههای اجتماعی است.