ترفندهای خانه داری جالب و کاربردی در منزل + 40 ترفند مهم و خواندنی
راه حل های خانه داری برای ساده کردن کارها ترفندهای خانه داری : در این مطلب نکاتی را برایتان آموزش داده ایم که واقعا کاربردی هستند و می توانند تا حد زیادی به سهولت بیشتر کارهای خانه کمک می کنند. به طور مثال، شاید تاکنون نمی دانسته اید که برای شستن بطری های شیشه ای، […] نوشته ترفندهای خانه داری جالب و کاربردی در منزل + 40 ترفند مهم و...

راه حل های خانه داری برای ساده کردن کارها

ترفندهای خانه داری : در این مطلب نکاتی را برایتان آموزش داده ایم که واقعا کاربردی هستند و می توانند تا حد زیادی به سهولت بیشتر کارهای خانه کمک می کنند. به طور مثال، شاید تاکنون نمی دانسته اید که برای شستن بطری های شیشه ای، می توانید از پوست تخم مرغ استفاده کنید و با آن موجب برق افتادن شیشه شوید. یا مثلا برای اینکه ورقه های نازک از پنیر تهیه کنید، می توانید از پوست کن کمک بگیرید.

روش های کاربردی برای نونوار کردن وسایل قدیمی خانه

ترفند خانه داری

شاید برایتان پیش آمده باشد که برخی وسایل یا ظروف خانه تان را دوست دارید، اما از آنجا که بسیار کهنه شده اند، نمی توانید به درستی از آن ها استفاده کنید. برای رفع این مساله، باید از ترفندهای خانه داری کمک بگیرید. به طور مثال، همه خانم های خانه دار با روش تیزکردن چاقو آشنا هستند. یا مثلا می دانند که برای شستن و تمیز کردن فرش ها یا روکش مبل ها، کافی است که از شامپو فرش و اسفنج استفاده کنند.

اما برخی از مسایل را بدون شک نمی دانید و ما در این مطلب تعدادی از آن ها را انتخاب و ذکر کرده ایم. همراهمان باشید.

تخته گوشت خرد کنی
روی سطح تخته را با مخلوطی از آب لیموترش و نمک و با کمک اسکاچ، بشویید.
قابلمه های مسی
قابلمه های مسی با اینکه قیمت گرانی دارند اما بهترین وسیله برای پخت و پز به شمار می روند. به همین خاطر، برای اینکه ظروف قدیمی شما نونوار شده و دوباره سالم و نو به نظر برسند، لازم است از سرکه و نمک کمک بگیرید. فقط کافی است روی سطح قابلمه نمک پاشیده و سپس مقداری سرکه روی آن بریزید. سپس با اسکاچ سطح ظرف را بشویید.
بشقاب ها

برای فرار کردن از آثار خراشیدگی روی سطح بشقاب ها، از پولیش هایی که مخصوص سرامیک عرضه می شوند، استفاده کنید.

سینی فر
برای خلاص شدن از اثرات چربی و روغن های خشک شده روی سینی، می توانید از مخلوط پروکسید هیدروژن و سودا استفاده کنید. خمیر به دست آمده را روی سینی مالیده و آن را ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس آبکشی نمایید.
فرش ها
برای از بین بردن لکه های روی فرش ها و موکت ها، محلولی از ترکیب یک واحد سرکه و دو واحد آب ساخته و درون بطری اسپری بریزید. سپس آن را روی سطح موردنظر اسپری کنید. یک دستمال خیس روی آن قرار دهید. اتو را روشن کنید تا داغ شود. سپس آن را روی حالت بخار گذاشته و ۳۰ ثانیه روی پارچه ی نمدار قرار دهید.
تابه های چدنی
برای نونوار کردن تابه های چدنی به مایع ضدعفونی کننده، دستکش، کیسه زباله و سرکه سفید نیاز دارید. یک لایه غلیظ از محلول ضدعفونی کننده را درون تابه بریزید. برای اینکه خشک نشود، یک کیسه زباله روی آن بکشید و در کیسه را گره بزنید. تابه را به مدت ۱ تا ۲ روز در همین حالت کنار بگذارید. سپس مایع ضدعفونی کننده را آبکشی کنید. دوباره یک لایه دیگر از همان محلول را درون تابه ریخته، روی آن کیسه بکشیدو یک روز دیگر کنار بگذارید.پس از یک روز، تابه را با آب داغ بشویید. محلولی از سرکه و آب (۱ واحد + ۱ واحد) تهیه کرده و داخل تابه بریزید. با استفاده از دستمال آن را بشویید. پس از خشک شدن، تابه خالی را به مدت ۱ ساعت درون فر را دمای ۲۵۰ درجه سانتی گراد بگذارید.یک لایه روغن زیتون درون آن بریزید. داغ بودن بدنه تابه باعث جذب روغن می شود. سپس با استفاده از دستمال حوله ای، روغن اضافه آن را پاک کنید.تابه را به مدت ۱۵ دقیقه سر و ته روی میز بگذارید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.این مراحل را دو بار دیگر تکرار کنید تا در انتهای کار، یک تابه چدنی نونوار شده داشته باشید.
کاشی ها
با استفاده از سفید کننده فضاهای بین کاشی ها را بشویید. ۱ واحد آب را با یک واحد سفیدکننده مخلوط کرده و دیوارها را بشویید. هنگام استفاده از وایتکس حتما دستگاه تهویه هوا را روشن کنید.
کتانی های سفید

برای اینکه کتانی هایتان دوباره سفید و براق شوند، یک قاشق چایخوری مایع ظرفشویی، ۳ قاشق غذاخوری آب اکسیژنه و ۲ قاشق غذاخوری جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط کرده و کفش ها را با آن بشویید.

مبلمان چرمی
با استفاده از پارچه نخی و روغن زیتون، خراشیدگی های روی مبلمان را از بین ببرید. اجازه دهید روغن به مدت یک ساعت روی مبلمان خشک شود. اگر هنوز خراش ها روی مبل وجود داشتند، این کار را دوباره تکرار کنید.
مبلمان با پارچه های مایکروفایبر
این نوع مبلمان به نگهداری ویژه ای نیاز دارند. با استفاده از یک اسفنج سفید و الکل، می توانید هرگونه لکه ای را از سطح آن ها پاک کنید. از محلول یاد شده روی لکه قرار داده و اجازه دهید تا خشک شود. سپس با استفاده از فرچه آن را پاک کنید.
کیف های چرمی
با استفاده از دستمال خیس می توانید سطح کیف را به خوبی پاک و تمیز کنید.
حوله
برای اینکه نرمی و بافت حوله دوباره به حالت اولیه بازگردد، پس از شست و شو آن را درون آب نمک قرار دهید. در این حالت برای مدت طولانی تری سالم و نو باقی می ماند.
مسواک
برای نونوار کردن مسواک ها، درون یک کاسه آب داغ بریزید و مسواک را درون آن بچرخانید.

جالب ترین ترفندهای خانه داری

برای اینکه با دیگر آموزه های کاربردی در زندگی روزمره خود آشنا شوید، از شما دعوت می کنیم تا ادامه مطلب را مطالعه کنید.

استفاده از سس های پخته شده ای که اضافه آمده اند
وقتی سسی که برای ماکارونی یا لازانیا آماده کرده اید زیاد می آید، آن را درون قالب های یخ ریخته و درون فریزر قرار دهید. به این ترتیب می توانید در مواقعی که فرصت کافی برای تهیه یک غذای کامل را ندارید، آن ها را گرم کرده و به همراه پنیر روی ماکارونی ریخته و سرو کنید.
بریدن ورقه های نازک از پنیر با پوست کن
احتمالا فکر می کنید که چرا این ایده ساده به ذهن خودتان نرسیده بود! وقتی با پوست کن می توان برش های نازکی از هویج و سیب زمینی و خیار داشت، چرا از آن برای بریدن پنیرهای نرم استفاده نکنیم؟ با این وسیله ساده که در همه خانه ها پیدا می شود، می توانید خودتان به میزان لازم پنیر ورقه ای تهیه کنید.
گرفتن آب لیمو با دست
اگر به هر دلیلی به دستگاه آب لیموگیری (آب پرتقال گیری) دسترسی ندارید، می توانید آب لیموهایی که برای آشپزی نیاز دارید را با دست بگیرید. برای این منظور فقط کافی است میوه را یک تا دو دقیقه درون مایکروفر قرار دهید تا گرم شود، سپس آن را از وسط دو قاچ کرده و فشار دهید تا تمامی آب آن گرفته شود.
جمع کردن خرده های شیشه شکسته شده
جمع کردن تکه های شیشه های شکسته شده کمی خطرناک است. اما می توانید به این کار سهولت ببخشید. برای این امر فقط کافی است یک تکه نان تست را برداشته و روی جایی که شیشه ها ریخته اند، بگذارید و بردارید. به دلیل بافتی که نان دارد، ریزترین خرده شیشه ها هم به آن چسبیده و از زمین بلند می شوند.
ثابت نگه داشتن قاشق در کنار قابلمه
اگر ثابت نگه داشتن قاشق در کنار قابلمه در حین آشپزی برایتان یک معضل شده، توصیه می کنیم یک کش پلاستیکی را در انتهای دسته قاشق بپیچانید تا وقتی آن را به بدنه ظرف تکیه می دهید، در جای خود ایستاده و درون غذا لیز نخورد.
جدا کردن دانه های بلال از آن
برای اینکه بتوانید بلال را به صورت عمودی در جای خود ثابت کرده و دانه های آن را جدا کنید، کافی است آن را در قسمت وسطی یک قالب فلزی کیک گذاشته و با چاقوی تیز از بالا به پایین برش دهید. به این ترتیب همه ذرت ها درون ظرف ریخته و به اطراف هم پراکنده نمی شوند.
باز کردن در مربا و ترشی
برای باز کردن در مربا و ترشی روش های گوناگونی وجود دارد، مثلا یکی اینکه قاشق را زیر درب گذاشته و به سمت بالا بکشید تا خلاء داخل شیشه از بین برود و سپس به آسانی باز شود. یا اینکه، یک کش لاستیکی دور درب آن بگذارید و سپس در را بچرخانید. به این صورت در شیشه زیر دستتان لیز نمی خورد.
اندازه گیری دقیق مواد خوراکی
برای اینکه اندازه دقیقی از انواع آردها یا پودرها برای استفاده در آشپزی داشته باشید، می توانید یک چسب کاغذی در بالای ظرف آن بچسبانید و پس از برداشتن مقدار لازم، قاشق را با کمک این چسب، سرخالی کنید.
ثابت نگه داشتن تخته گوشت خردکنی در جای خود
برای این منظور فقط کافی است یک لایه دستمال کاغذی حوله ای در زیر تخته پهن کنید.
افزایش طول عمر شمع های پارافینی
برای اینکه طول عمر شمع را افزایش دهید، بهتر است ۲۴ ساعت پیش از روشن کردن شمع آن را درون فریزر بگذارید. سپس آن را روشن کنید. به این ترتیب، شمع با سرعت کمتری سوخته و عمرش دو برابر می شود.
تیز کردن تیغ موکت بری

اگر تیغ موکت بری شما کند شده، فقط کافی است بخش انتهای دسته تیغ را درآورده و با استفاده از آن یک تکه از تیغ را شکسته و جدا کنید. لازم به یادآوری است که روی این تیغ ها، نوارهای اریب حکاکی شده که همانند نقطه چین های موجود روی ورقه های پلاستیکی هستند و به همین خاطر، هنگام شکستن مطمئن خواهید بود که این کار به صورت کامل دقیق و درست انجام می شود.

استفاده از ماکارونی نواری به جای کبریت
اگر کبریت دسته بلند در دسترس نبود و کبریت های کوتاه هم پاسخگوی نیاز شما نبودند، فقط کافی است یک رشته ماکارونی خام را آتش زده و به عنوان کبریت استفاده کنید.
ثابت کردن کیسه زباله درون سطل
اگر سطل زبانه خانه شما گیره ای برای ثابت کردن کیسه پلاستیکی ندارد، می توانید قلاب های آشپزخانه که به صورت چسبی در فروشگاه ها فروخته می شوند را خریداری کرده و روی دیواره سطل نصب کنید. سپس دسته کیسه را درون آن قرار دهید.
تمیز کردن بطری های آب
برای این منظور، به پوسته تخم مرغ نیاز دارید. پوسته تخم مرغ را خرد کرده و درون بطری بریزید. کمی آب به شیشه اضافه کرده و خوب هم بزنید. پوسته ها باعث پاک شدن همه کثیفی ها از دیواره بطری خواهند شد. سپس بطری را آب گرفته و تمیز کنید.
خشک کردن سبزیجات
اگر هنگام آشپزی با سبزیجات تازه، مقداری از آن ها زیاد آمد، لازم نیست آن ها را دور بریزید. فقط کافی است سبزیجات را به مدت ۱ دقیقه درون مایکروفر بگذارید تا آب آن خشک شود. سپس کنار بگذارید تا خشک شده و برای دفعات بعدی قابل استفاده شود.
تزئین کیک به آسان ترین روش ممکن
اگر کاپ کیک تهیه کرده اید و نمی دانید چگونه آن ها را تزئین کنید، پیشنهاد می کنیم تا یک تکه پارچه گیپور یا پرده ای برداشته، آن را روی کیک قرار دهید و سپس پودر قند را روی آن الک کنید. به این ترتیب، طرح پارچه روی کیک می افتد. از شابلون های آماده هم می توانید برای این منظور استفاده کنید.
برای شستن لیوان ها وفنجان های شیشه ای که براثر خوردن چای، کدر و بدمنظره شده اند، می‌توانید هفته ای یک بار همه لیوان ها را در محلول سرکه و نمک خیسانده.
کپسول آتش نشانی:اگر در منزل تجهیزات اطفای حریق ندارید، در اولین فرصت به فکر تهیه یک کپسول آتش نشانی باشید. مطمئن باشید که هزینه آن در برابر پول هایی که برای خرید لوازم بی مصرف دور می‌ریزید، بسیار ناچیز است.
استفاده بهینه از سبزی خشک:چناچه قصد استفاده از سبزی خشک را در غذاها دارید، توصیه می‌کنم حدود سه چهار ساعت قبل سبزی ها را در آب سرد خیس کنید تا به تدریج نرم شده، به صورت سبزی تازه در آید.

قابلمه های صحرایی:اگر در سفرهای تفریحی خواستید روی زغال های صحرایی، در قابلمه ، ماهیتابه یا کتری خود غذا درست کنید، برای جلوگیری از سیاه شدن ظروف، به پشت ظروف خود گل بمالید. با این تدبیر سیاهی ناشی از دود زغال و اجاق به راحتی پاک خواهد شد. موقع شست و شو دقت کنید که ظروف خش برندارند. (برای این منظور خمیر ریش هم توصیه شده است.)سرکه ونمک در فنجان چایی:برای شستن لیوان ها وفنجان های شیشه ای که براثر خوردن چای، کدر و بدمنظره شده اند، می‌توانید هفته ای یک بار همه لیوان ها را در محلول سرکه و نمک خیسانده، بعد شسته، آبکشی نمایید تا درخشندگی روز اول خود را پیدا کنند .قند ادکلنی:برای خوشبو شدن فضا ومحیط خانه می‌توانید به روش زیر عمل کنید :در یک نعلبکی کمی‌ادکلن خوشبو ریخته ویک حبه قند چهار گوش در آن بیندازید ، طوری که ادکلن را خوب جذب کرده وقند خیس شود ، سپس قند را آتش بزنید ووقتی ادکلن تمام شد قند را خاموش کنید . با این تدبیر فضای خانه بسیار معطر خواهد شد. (توصیه: اگر در خانه تنها هستید و از کپسول آتش نشانی در خانه خبری نیست، به فکر خوشبو کردن منزل نباشید.)فساد میوه ها:لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوه ها را در قسمت جا میوه ای پایین یخچال قرار می‌دهید، بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده، خراب می‌شوند .علت آن رطوبت دائمی‌یخچال و آبی است که به تدریج در جا میوه ای جمع می‌شود.برای رفع مشکل یک قطعه اسفنج (طبیعی یا مصنوعی) را در جامیوه ای قرار دهید تا رطوبت و آب ها را جذب کند و از کپک زدگی جلوگیری نماید .
سماور :برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنید و پس از گرم شدن، بقیه آب را به آن اضافه کنید.از بین بردن بوی غذا: اگر خانه شما از بوی غذا پرشده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیراستفاده کنید . با دود کردن دارچین هم می توانید بوی غذا را کاملاً از بین ببرید . علاوه برآن ، دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی:۱- متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

۲- برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

۳- روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.

نمکدان: برای اینکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود، می توانید چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.

یک نکته در مورد زودپز: همیشه در نظر داشته باشید نباید هرگز روی زودپزی که تازه خاموش کرده اید آب بریزید، زیرا هم خطرناک است و هم این کار باعث می شود، زود پز تبدیل به دیر پزشود و دیگر غذا را زود نپزد!

دستگاه بخار پز درخانه: برای ساختن این دستگاه ، یک قابلمه را آب کرده و آبکشی روی آن قرار دهید . سپس مقداری آب در قابلمه بریزید(به میزانی که آبکش با آب برخورد نکند) حالا هر ماده ای را که می خواهید بخار پز کنید، روی آبکش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا مواد غذایی شما بخارپز شود.

.u7488a2df287e3d0c7ffcb4b4db94e52b.u7488a2df287e3d0c7ffcb4b4db94e52b:active,.u7488a2df287e3d0c7ffcb4b4db94e52b:hover.u7488a2df287e3d0c7ffcb4b4db94e52b.u7488a2df287e3d0c7ffcb4b4db94e52b .ctaText.u7488a2df287e3d0c7ffcb4b4db94e52b .postTitle.u7488a2df287e3d0c7ffcb4b4db94e52b:hover .postTitle
حتما بخوانید : محبوب شدن نزد دیگران با رعایت این نکات ساده و کاربردی + جزئیات

استفاده از گوش ماهی در کتری و سماور: کافی است چند دانه گوش ماهی در کتری یا سماور قرار دهید، تا آهک موجود در آب را جذب کند.

جلوگیری از سیاه شدن ظروف آلومینیومی: هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید؛ با این کار هم ظرف شما سفید می ماند و هم طعم حبوبات بهتر می شود.

اگر می خواهید آب سریعتر جوش بیاید: اگر عجله دارید و می خواهید آب قابلمه شما سریعتر جوش بیاید، کمی نمک به آن اضافه کنید.

سریع جوش آمدن آب سماور: اگر می خواهید آب سماور زودتر جوش بیاید، ابتدا سماور را تا نیمه آب کنید. بعد از گرم شدن، بقیه آب را داخل سماور بریزید.

استفاده از سویا : برای آنکه طعم سویا به گوشت نزدیک شود باید سویا را پس از چرخ کردن با گوشت چرخ کرده در فریزر نگه داری کنید. اگرفلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

جدا کردن نان شیرینی از قالب: اگر نان شیرینی از قالب جدا نمی شود ، یک پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب شیرینی بپیچید و چند دقیقه صبر کنید؛ نان شیرینی به راحتی از قالب جدا خواهد شد.

پخت غذا با حرارت ملایم : اگرمی خواهید گوشت یا مرغ را با حرارت کم بپزید، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهید، تا طلایی شود واطراف آن تغییر رنگ دهد. سپس آن را روی حرارت ملایم بپزید . با طلایی کردن گوشت ، لایه سرخ شده محافظی برای قسمت های دیگر گوشت می شود و از له شدن آن جلوگیری می کند.

بریدن پنیر: برای اینکه پنیر شما بهتر بریده شود ، از کارد کند استفاده کنید. راه دیگر آن این است که کارد را کمی گرم کنید و سپس پنیر را برش دهید.

نکته در مورد عسلی که شکرک زده باشد: اگر عسل شما سفت شده و در ضمن سفید شده یا به اصطلاح شکرک زده و دیگر قابل استفاده نیست، می توانید عسل را در دیزی یا ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید، حالا ظرف بزرگتر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف بعدی بگذارید و آن را ثابت کنید . حالا اجاق گاز را روشن کنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به حالت اولیه برمی گردد و مطمئن باشید که دیگر تا تمام شدن عسل شکرک نمی زند.

خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو: برا ی بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشنی تمرهندی مخلوط با آب استفاده کنید.

راهی برای تشخیص سوسیس تازه: انگشت سبابه را بر روی سوسیس فشار دهید. بعد از برداشتن انگشت اگر بر روی سوسیس جای انگشت نماند، سوسیس تازه است.

-اگر در غذا نمک بیش از اندازه ریخته‌اید، با انداختن یک سیب‌زمینی درون غذا، مشکل خود را حل کنید. سیب‌زمینی نمک‌های اضافی را به خود جذب خواهد کرد.

-برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، ‌آن‌ها را به یک ظرف استیل بمالید. ظرف استیل بوی بد سیر و پیاز را به خود جذب خواهد کرد. دانه‌های تازه قهوه نیز می‌تواند بوی بد را از دستان شما دور کند.

-برای پیشگیری از شکسته شدن تخم‌مرغ هنگام جوشیدن، کمی نمک روی پوسته تخم‌مرغ بپاشید.

-ظروف چدنی را با مواد شوینده نشویید بلکه آن‌ها را با نمک، ساییده، بشویید و با یک دستمال خشک کنید.

-برای رفع جرم از کتری ، درون آن، مخلوط نیمی از آب و نیمی سرکه ریخته بجوشانید سپس آن را خالی کنید.

-برای پیشگیری از بد بو شدن ظروف پلاستیکی درب بسته‌ای که هوا وارد آن‌ها نمی‌شود، مقداری نمک درون آن‌ها بریزید.

-اگر غذای‌اتان ته گرفته و بوی سوختگی می‌دهد نگران نشوید بلکه مقدار سالم غذا را جدا کرده و درون قابلمه دیگری بریزید و درون ظرف مقداری شکر بریزید و به پختن ادامه دهید فقط مراقب باشید شکر را تا اندازه‌ای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد. شکر طعم سوختگی را از بین می‌برد.

-اگر برنجتان بوی سوختگی به خود گرفته، روی برنج به مدت ۱۰ – ۵ دقیقه چند تکه نان قرار دهید تا بوی سوختگی را به خود جذب کند. فقط مراقب باشید هنگام کشیدن غذا در بشقاب، برنج‌های سوخته ته قابلمه را استفاده نکنید.

-اگر از تازه بودن تخم‌مرغ مطمئن نیستید آن‌ها را درون کاسه بزرگی از آب بریزید، اگر زیر آب قرار گرفتند یعنی تازه هستند و اگر در آب یکوری شده و کج شدند به این معناست که زیاد تازه نیستند و باید سریع‌تر مصرف شوند و اگر در آب معلق شدند یعنی دیگر تازه نیستند.

-برای از بین بردن مورچه‌ها از آشپزخانه، باید لانه آن‌ها را پیدا کرده و جلوی آن را با وازلین مسدود کنید.

-موزها را به صورت دسته‌ای کنار هم نگه‌داری نکنید چرا که آن‌‌ها گازهایی را از خود متصاعد می‌کنند که باعث می‌شود به سرعت رسیده شوند و از حالت تازه‌گی بیرون آیند. -برای پیشگیری از جوانه زدن سیب‌زمینی ، درون کیسه آن‌ها، یک سیب درختی قرار دهید.

-پس از جوشیدن پاستا یا سیب زمینی ، آب آن‌ها را دور نریزید بلکه بگذارید خنک شود سپس با آن گیاهان خود را آبیاری کنید، درون این آب مواد مغذی وجود دارد که گیاهان عاشق آن هستند.

-خمیر دندان ، پاک کننده خوبی برای ظروف نقره‌ای است.

-برای براق کردن ظروف آلومینیومی ،‌ درون آن‌ها مقداری پوست سیب درختی ریخته و بجوشانید با اینکار هم ظروف را براق می‌کنید و هم آشپزخانه و خانه بوی خوبی می‌گیرد.

-برای تازه ماندن کرفس در یخچال آن‌ها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربسته‌ای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.

-اگر سوپی که پخته‌اید خیلی چرب شده ، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید.

برای افزایش لایک در تلگرام کلیک کنید
تمیز کردن وسایل آشپزخانه با این ترفندهای کاربردی و جالب + عکس کیفیت زندگی سالمندان در خانه و آسایشگاه روتختی ترکیه ای ( ۷۰ مدل جدید و شیک روتختی های ترکیه ای ) بهترین روش های خانگی برای نگهداری از مواد غذایی پیراشکی پیتزا با خمیر آماده رو از دست ندهید + آموزش تهیه انواع کتلت و شامی های پر طرفدار در بین ایرانی ها + طرز تهیه اعتراف های قاتل ۷ زن رشتی شما را شوکه خواهر کرد + عکس لباس بازیگران در جشنوراه فیلم کن ۲۰۱۷ + از لیلی رز تا خواهر کیم کارداشیان بهترین لباس بازیگران در جشنواره کن + ۷۰ مدل جدید و شیک لباس زنانه طرز تهیه افطاری های خوشمزه به همراه پیش غذا و دسر + آموزش مدل های آرایش جدید و زیبا ( ۴۰ ایده آرایش باحال برای صورت ) ایده هایی عاشقانه برای خوشگذرانی روز ولنتاین + جزئیات ۴۰ ایده
' );w.anetworkParams[ ad.id ] = ad;d.write( '