نکاتی در خصوص مربا
بیشتر خانمها تمایل دارند مربا رو خودشون درست کنن چون هم از لحاظ کیفیتی بهتره هم اینکه مطمین هستن مواد افزودنی و نگهدارنده به مربا اضافه نشده. پس لازمه چند نکته درمورد پخت مربا یادآوری کنم. چگونه تشخیص بدیم مربا پخته شده و آماده سرو است؟ یکی از راههای تشخیص اینه که مقداری از مربای در حال جوش رو در ظرفی ریخته تا سرد...

بیشتر خانمها تمایل دارند مربا رو خودشون درست کنن چون هم از لحاظ کیفیتی بهتره هم اینکه مطمین هستن مواد افزودنی و نگهدارنده به مربا اضافه نشده.

پس لازمه چند نکته درمورد پخت مربا یادآوری کنم.

چگونه تشخیص بدیم مربا پخته شده و آماده سرو است؟

یکی از راههای تشخیص اینه که مقداری از مربای در حال جوش رو در ظرفی ریخته تا سرد بشه و بعد کمی از اون رو با انگشت بردارید و دو تا انگشت را باز و بسته کنید . اگه مربا کشیده شد یعنی زمان پخت مربا تموم شده و بزارید سرد بشه و بعد میل کنید.

یکی دیگه از راههای تشخیص آماده شدن مربا ، اینه که کمی از مربا رو در ظرف آب سرد ریخته ، اگه مربا ته ظرف رفت و از هم وا نشد ، مرباتون آماده است.

برای خوش رنگ شدن اون می تونید هنگام پخت ، کمی زعفران بهش اضافه کنید.

مربای من کپک میزنه

یکی از دلایل کپک زدن مربا اینه که ، زمان پختش کم بوده. پس مطمین بشین مربا رو به موقع از روی اجاق برمیدارید.

برای اینکه مربا کپک نزنه تو آخرین مرحله پخت می تونید ۱-۲ قاشق آبلیمو به اون اضافه کنید.

اگه مربا کپک زده ، کپک های روی مربا رو بردارید و دوباره بزارید بپزه.

چیکار کنم که مربا شکرک نزنه ؟

یکی از دلایل شکرک زدن مربا ، جوش آوردن بیش از حد مرباست . مربای شکرک زده رو دور نندازید . کافیه فقط یکم آب و آبلیمو بهش اضافه کنید و بزارید دوباره جوش بیاد.

یا اینکه شیشه مربا رو توی ظرفی پر از آب سرد گذاشته و بزارید جوش بیاد.