
بیشتر خانمها تمایل دارند مربا رو خودشون درست کنن چون هم از لحاظ کیفیتی بهتره هم اینکه مطمین هستن مواد افزودنی و نگهدارنده به مربا اضافه نشده.
پس لازمه چند نکته درمورد پخت مربا یادآوری کنم.
چگونه تشخیص بدیم مربا پخته شده و آماده سرو است؟
یکی از راههای تشخیص اینه که مقداری از مربای در حال جوش رو در ظرفی ریخته تا سرد بشه و بعد کمی از اون رو با انگشت بردارید و دو تا انگشت را باز و بسته کنید . اگه مربا کشیده شد یعنی زمان پخت مربا تموم شده و بزارید سرد بشه و بعد میل کنید.
یکی دیگه از راههای تشخیص آماده شدن مربا ، اینه که کمی از مربا رو در ظرف آب سرد ریخته ، اگه مربا ته ظرف رفت و از هم وا نشد ، مرباتون آماده است.
برای خوش رنگ شدن اون می تونید هنگام پخت ، کمی زعفران بهش اضافه کنید.
مربای من کپک میزنه
یکی از دلایل کپک زدن مربا اینه که ، زمان پختش کم بوده. پس مطمین بشین مربا رو به موقع از روی اجاق برمیدارید.
برای اینکه مربا کپک نزنه تو آخرین مرحله پخت می تونید ۱-۲ قاشق آبلیمو به اون اضافه کنید.
اگه مربا کپک زده ، کپک های روی مربا رو بردارید و دوباره بزارید بپزه.
چیکار کنم که مربا شکرک نزنه ؟
یکی از دلایل شکرک زدن مربا ، جوش آوردن بیش از حد مرباست . مربای شکرک زده رو دور نندازید . کافیه فقط یکم آب و آبلیمو بهش اضافه کنید و بزارید دوباره جوش بیاد.
یا اینکه شیشه مربا رو توی ظرفی پر از آب سرد گذاشته و بزارید جوش بیاد.