![از بین بردن موهای زائد با کرم موبر بهتر است یا تیغ؟](http://www.parsnaz.com/images/2017/09/1148283203.jpg)
![](http://www.parsnaz.com/images/2017/09/1148283203.jpg)
از بین بردن موهای زائد با کرم موبر بهتر است یا تیغ؟
برای اینکه موهای زائد بدن را از بین ببرید باید از کرم موبر بهره گیری کنید یا از تیغ های ژیلت که در بیرون یافت میشوند میتوانید بهره ببرید. از میان بردن مو های زائد دغدغه مادام العمر بانو ها هست و سوالی که در این بین مطرح می شود این هست که برای از میان بردن مو های زائد تیغ بهتر هست یا کرم موبر؟ کدام صدمه کمتری به پوست مان میرساند؟
از میان بردن مو های زائد با تیغ یا کرم موبر؟
یک متخصص پوست و مو, بهره گیری از کرمهای موبر اخیر یا سنتی را یکی از روشهای موقت در از میان بردن مو های زائد بدن دانست و افزود; مصرف این کرمها که انواع گوناگونی دارند, دارای عوارض و محاسنی نسبت به روشهای دیگر رفع مو های زائد هست. بیشترین عارضه در بهره گیری از کرمهای موبر اخیر یا سنتی, ایجاد خشکی پوست و حساسیت, در مصرف کنندگان آن هست.
وی تشریح کرد; کسانی که از این کرمها بهره گیری میکنند, بسته به نوع پوستشان ممکن هست دچار خشکی پوست شوند که در این صورت لازم هست, بعد از مصرف این نوع موبرها از روغنهای طبیعی مثل زیتون, بادام و کرمهای حاوی روغن که در داروخانهها و لوازم بهداشتی به فروش میرسد, بهره گیری کنند.
داوودی با بیان اینکه گذشته از بهره گیری از کرمهای موبر باید به فرمان مصرف آن دقت کرد, افزود; به جز چرب کردن پوست بعد از بهره گیری از موبرها, می توان از نمناک کننده هم بهره گیری کرد, اما در برخی مواقع تنها خشکی پوست, عارضه بهره گیری از این نوع کرمها نیست و ممکن هست پوست با التهاب و بثورات جلدی همراه باشد.
به قول این متخصص پوست و مو, در صورتی که بعد از بهره گیری از کرمموبر, پوست فرد دچار التهاب یا قرمزی شده باشد و یا دانههای قرمز رنگی در پوست دیدن شود, باید با تجویز دکتر از کرمهای درمانی به منظور رفع حساسیت به وجود آمده بهره گیری کرد.
داوودی اظهار داشت; حسن بهره گیری از موبرهایی که به شکل کرم میباشند, در این هست که شانس فرو رفتن مو های تازه در آمده در پوست بسیار کمتر از زمانی هست که فرد از تیغ یا ژیلت و دستگاههای موکن یا «اپیلیدی» بهره گیری می کند. همین طور گاهی بعد از اینکه از موکنها بهره گیری میشود,
جوشهای ریزی در برخی نقاط دیدن می شود که ناشی از برگشتن مو به داخل پوست هست, اما بعد از بهره گیری از کرم موبر این جوشها به وجود نمی آیند. بنابراین بهره گیری از کرم های موبر به نسبت بهره گیری از تیغ و ژیلت, عوارض کمتری دارد.وی عنوان کرد;
اما با بهره گیری از دستگاههای موکن, به علت جدا شدن مو های زائد از ریشه, رویش دوباره موها با تاخیر بیشتری در سنجش با زمانی که از ژیلت و یا کرم موبر بهره گیری میشود, همراه خواهد بود.