آداب پیامک زدن؛ 5 اشتباه رایج در اس ام اس
استفاده از پیام کوتاه از طریق موبایل یا شبکه های اجتماعی به یک روش متداول برقراری ارتباط تبدیل شده است اما باید بدانید که هر پیامی را نمیتوان در قالب sms ارسال کرد. به گزارش آلامتو و به نقل از دیجی رو؛ این روزها خیلی از ارتباط‌ها وگفت و گو‌ها نه بصورت رو در رو و نه به صورت تلفنی، بلکه با فرستادن پیام صورت می‌گیرد. اما با...

استفاده از پیام کوتاه از طریق موبایل یا شبکه های اجتماعی به یک روش متداول برقراری ارتباط تبدیل شده است اما باید بدانید که هر پیامی را نمیتوان در قالب sms ارسال کرد.

به گزارش آلامتو و به نقل از دیجی رو؛ این روزها خیلی از ارتباط‌ها وگفت و گو‌ها نه بصورت رو در رو و نه به صورت تلفنی، بلکه با فرستادن پیام صورت می‌گیرد. اما با اینکه فرستادن پیام راحت‌تر و سریع‌تر است، بعضی از مکالمات هستند که بهتر است رو در رو صورت بگیرند؛ چراکه وقت‌هایی هست که پیام‌های متنی ممکن است اشتباه تفسیر شوند و آسیب واردکنند. در ادامه ۵ نوع پیام متنی که باید از فرستادن آنها خودداری کنید آورده شده‌است؛ پس با ما همراه باشید.

۱.« باید باهم حرف بزنیم»

دریافت این پیام می‌تواند موجب وحشت گیرنده شوند. ذهن ما بطور خودکار وقتی چنین چیزی را دریافت می‌کنیم به سمت چیزهای بد و ناگوار می‌رود. بسته به اینکه به چه کسی این پیام را فرستاده‌اید، می‌تواند در او مقادیر مختلفی از استرس را ایجاد کند.

مثلا به کسی که با او در رابطه‌اید این پیام را بفرستید ممکن است حس کند که شما می‌خواهید رابطه را بهم بزنید، یک کارمند ممکن است فکر کند که قرار است اخراج شود و یا یک بچه به فکر این می‌افتد که باز در چه مخمصه‌ی بدی افتاده است.

اگر می‌خواهید به کسی خبر دهید که لازم است با او صحبت کنید، کلمات‌تان را عاقلانه انتخاب کنید. یک ایده‌ی خوب دیگر می‌تواند این باشد که صبرکنید تا رو در رو شوید و بعد با هم صحبت کنید.

۲.« دیگه تموم شد»

هر دلیلی‌ هم که داشته باشید، بهم زدن یک رابطه از طریق پیام کاملا غیرقابل قبول است. بهم زدن یک رابطه از طریق پیام هم بزدلانه و هم ناجوانمردانه است.

در یک رابطهٔ درحال شکست، طرف مقابل حق دارد که بداند برای چه دارید رابطه‌تان را با او به می‌زنید. با اینکه شاید بهم زدن یک رابطه بصورت رو در رو کار دشواری باشد، اما واقعا لازم است دلتان را به دریا زده و این کار را شخصا انجام دهید.

۳. « چرا از دست من عصبانی‌ای؟»

از فرستادن پیام‌هایی که بار احساسی زیادی را بر طرف مقابل می‌گذارد خودداری کنید؛ چراکه در پیام حالت بیان و ظاهرتان مشخص نیست و به احتمال زیاد پیامی که می‌فرستید اشتباه برداشت می‌شود و اگر پیام‌تان اشتباه برداشت شود به احساسات طرف مقابلتان خیلی صدمه خواهد خورد. گفت و گو در مورد بحث و جدل‌های پیش آمده موضوع حساسی است و باید رو در رو انجام شود. اگر واقعا میخواهید مسئله‌ای را حل کنید، پیام دادن راهش نیست.

۴.« پیاممو گرفتی؟ چرا جواب نمی‌دی پس؟»

فرستادن چنین پیام‌هایی باعث می‌شود که شما درمانده و ناامید بنظر برسید. اگر در رابطه‌ای احساس ناامنی و نامطمئنی می‌کنید، فرستادن چنین پیامهایی اصلا به شما کمک نخواهد کرد.

به غیر از اینکه در طرف مقابل تصور اشتباهی ایجاد می‌کنید، شاید اصلا طرف مقابلتان از گرفتن این تیپ پیام‌ها خوشش نیاید و اعصابش خرد شود. اگر مدتی می‌شود که منتظر خبری از جانب کسی هستید و او جواب نداده، بهتر است گوشی‌تان را کنار بگذارید و هر ۲ دقیقه یک بار چکش نکنید. اگر طرف مقابلتان واقعا به شما علاقمند باشد به محض اینکه بتواند جواب شما را خواهد داد.

۵. پیام‌های بی‌جواب

فرقی نمی‌کند به یک کسی که از شما خوشش می‌آید جواب نمی‌دهید یا دوستتان که از شما درخواست کمکی کرده، اینکه کلا جواب پیام کسی را ندهید خیلی غیرمودبانه است؛‌چراکه در چنین شرایطی افراد مدام گوشی‌شان را چک می‌کنند و منتظر جوابی از سوی شما هستند. اگر واقعا نمی‌خواهید کاری را انجام دهید، رک و راست حرفتان را بزنید. این کار به طرف مقابل کمک می‌کند که بالاخره یک تصمیمی بگیرد و دست از سر شما هم بردارد.

به طور کلی پیام دادن راحت‌تر از این است که تلفن را بردارید و گفت و گویی را شروع کنید اما حواستان باشد که کلمات به جایی استفاده کنید و سعی کنید بار احساسی و فشار زیادی بر دوش طرف مقابل نگذارید. اگر با خودتان درگیرید که فلان پیام را بفرستید یا نه، پس احتمالا بهتر است که دست نگه دارید و شخصا ملاقات کنید.

بنظر شما چه پیام‌هایی را نباید فرستاد؟ شما از دریافت چه نوع پیام‌هایی بدتان می‌آید؟

نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

برترین جاهای دیدنی روسیه برای تفریح
۶ راه خانگی برای سفید کردن دندان‌ها