

در آشپزخانه چه وسایل های خطرناکی وجود دارد
میخواهیم وسیله هایی رابه شما معرفی کنیم که در آشپزخانه برای کودکان و یا حتی بزرگسالان نا مناسب باشد .
وسایل کاربردی زیادی میباشند که د آشپزخانه بهرهگیری میشوند. این وسایل بنظر دقیقا بی خسارت میآیند بهمین علت هیچ وقت به خطراتی که میتوانند داشته باشند فکر نکردیم. ما میخواهیم شما رابا خطراتی که در آشپزخانه تهدید میکنند آشنا کنیم.
ظروف غذای پلاستیکی
برخی از کارخانه ها برای اینکه ظروف پلاستیکی را تساهل پذیر کنند یک سری مواد شیمیایی ناب به انها افزون میکنند که برای سلامتی بسیار زیان آور هست. مطمئنا نمیخواهید این مواد زیان آور وارد غذا یا بدنتان شوند.
یک سری مواد شیمیایی ناب ظروف پلاستیکی دارند که برای سلامتی زیان آور هست
سینک ظرفشویی
اگر باقی مانده های مواد خوراکی برای مدتی داخل سینک بمانند اساس ای برای پرورش باکتری هایی مانند سالمونلا ایجاد میکنند. پس سینک ظرفشویی میتواند کثیف ترین مکان در آشپزخانه باشد.
ماندن باقی مانده های مواد خوراکی برای مدتی داخل سینک اساس ای برای پرورش باکتری میشود
چاقو
چاقوی آشپزخانه همه ی وقت باید تیز باشد چون در غیر اینصورت مقدور هست هنگام بریدن چیزی سر بخورد و به دست و یا عضو دیگری از بدنتان آسیب برساند.
چاقوی آشپزخانه همه ی وقت باید تیز باشد
اسفنج ظرفشویی
در اسفنج های کوچک آشپزخانه باکتریها خیلی زود رشد میکنند. شستن انها باکتریها را از بین نمیبرد. برای کشتن باکتریها اسفنج مرطوب را در مایکروویو قرار دهید یا چند دقیقه داخل مایع سفیدکننده. یا اینکه به مدت طولانی داخل اتومبیل ظرفشویی با دمای بالا قرار دهید.
برای کشتن باکتریها اسفنج مرطوب را در مایکروویو قرار دهید یا چند دقیقه داخل مایع سفیدکننده
حوله دستی
حوله های آشپزخانه یکی از آلوده ترین وسایل آشپزخانه میباشند. چون دائما انها را لمس میکنید، گذشته از شستن دستها و هنگام آشپزی. بنابر این یکی از راه های وارد شدن باکتری به غذای شما میباشند.
حوله های آشپزخانه یکی از آلوده ترین وسایل آشپزخانه میباشند
خوشبو کننده هوا
خوشبوکننده ها شامل مواد شیمیایی میباشند و به ریه ها آسیب میرسانند. حتی مقدور هست باعث سرطان هم بشوند. پس بهتر هست بجای بهرهگیری از انها هوا به آشپزخانه برسانید و دائم زباله ها را بیرون بریزید.
خوشبوکننده ها شامل مواد شیمیایی میباشند و به ریه ها آسیب میرسانند
اجاق گاز
همه ی وقت گذشته از ترک خانه یا گذشته از خواب اجاق گاز را چک کنید تا از خطر گازگرفتگی در امان بمانید.
همه ی وقت گذشته از ترک خانه یا گذشته از خواب اجاق گاز را چک کنید تا از گاز گرفتگی در امان باشید
ظروف نچسب
وقتی ظروف نچسب روی حرارت بالا قرار میگیرند از خود دود سمی ساخت میکنند. بنابر این بهتر هست از ظروف قدیمی بهرهگیری کنید.
تخته گوشت
همه ی وقت برای سبزیجات و گوشت از تخته های جداگانه بهرهگیری کنید. گوشت های خام مقدور هست شامل باکتری هایی باشند که منتهی به مریضی های جدی و خطرناکی میشود. هرگز از تخته های آسیب دیده و شکسته بهرهگیری نکنید چون قسمت های آسیب دیده برترین مکان برای رشد باکتریها میباشند.
همه ی وقت برای سبزیجات و گوشت از تخته های جداگانه بهرهگیری کنید