
زمان آماده سازی
5 دقیقه
مجموع زمان
10 دقیقه
4 نفر (حجم سرو: یک و نیم فنجان سالاد و حدود 4/1 قاشق غذا خوری دسر)
مانند همه مرکبات، پرتقال خونی منبع خوبی از ویتامین C و فیبر است. اما ممکن است ندانید که رنگدانه قرمز آن، آنتوسیانین، آنتی اکسیدان قوی است.
مواد لازم
1 قاشق غذاخوری سرکه شری 4 پرتقال خونی، تقسیم شده (3 قسمت، حدود 1 فنجان؛ 1 آب، حدود 4/1 فنجان) 1 قاشق چای خوری خردل 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون ¼ قاشق چای خوری نمک ¼ قاشق چای خوری فلفل 1 قاشق کوچک پای اردک (5-6 اونس)، بدون چربی، پوست و استخوان (حدود 4/3 فنجان) 6 فنجان سبزیجات زمستانه سالاد (مانند رومیان، اسکارول و اسفناج) ¼ فنجان فندق خرد شده پوست شده و سرخ شدهطرز تهیه
در یک کاسه کوچک، سرکه، آب پرتقال، خردل و روغن را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید. در یک کاسه بزرگ، اردک خرد شده، سبزیجات سالادی، فندق و پرتقال را ترکیب کنید. سپس با vinaigrette تزیین کرده و سرو کنید.اطلاعات تغذیه
کالری در هر وعده 225 چربی در هر وعده 10 گرم چربی اشباع شده در هر وعده 1 گرم چربی تک غیر اشباع در هر وعده 7 گرم چربی چند غیر اشباع در هر وعده 1 گرم پروتئین در هر وعده 15 گرم کربوهیدرات در هر وعده 18 گرم فیبر در هر وعده 4 گرم کلسترول در هر وعده 45 میلی گرم آهن در هر وعده 2 میلی گرم سدیم در هر وعده 164 میلی گرم کلسیم در هر وعده 89 میلی گرم
برترین جاهای دیدنی روسیه برای تفریح
۶ راه خانگی برای سفید کردن دندانها