ایده‌هایی برای مشاغل خانگی جهاد کشاورزی
مشاغل خانگی تعریف گسترده و جامعی دارند، اما وقتی از نزدیک به این مشاغل نگاه می‌کنیم با طیف وسیعی از شغل‌ها و حرفه‌های مختلف روبرو می‌شویم که هر کدام تخصص خاص خود را می‌طلبد. به همین دلیل بر آن شدیم تا در این مطلب به ایده‌هایی برای مشاغل خانگی جهاد کشاورزی اشاره کنیم که می‌تواند کسب‌وکار پررونقی را به دنبال داشته باشد. با‌این‌حساب اگر شما هم از...

مشاغل خانگی تعریف گسترده و جامعی دارند، اما وقتی از نزدیک به این مشاغل نگاه می‌کنیم با طیف وسیعی از شغل‌ها و حرفه‌های مختلف روبرو می‌شویم که هر کدام تخصص خاص خود را می‌طلبد. به همین دلیل بر آن شدیم تا در این مطلب به ایده‌هایی برای مشاغل خانگی جهاد کشاورزی اشاره کنیم که می‌تواند کسب‌وکار پررونقی را به دنبال داشته باشد. با‌این‌حساب اگر شما هم از آن‌دسته افرادی هستید که همیشه به فکر ایده‌های جدید و کارآمد می‌گردند، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای این متن با ما همراه باشید.

مشاغل خانگی جهاد کشاورزی

صنایع دستی

وقتی صحبت از مشاغل خانگی جهاد کشاورزی به میان می‌آید اولین حرفه‌هایی را که به نظر می‌رسند، می‌توان صنایع دستی دانست. این حرفه‌ها که ریشۀ دیرینه‌ای در تاریخ و فرهنگ ما ایرانی‌ها دارند همیشه مورد احترام و اهمیت بوده‌اند.

اگر از طرفداران صنایع دستی باشید، حتماً به‌خوبی می‌دانید که این پیشۀ شغلی در واقع زیرمجموعه‌های بسیار زیادی دارد. این امر باعث می‌شود تا ایده‌های بیشتری برای مشاغل خانگی جهاد کشاورزی در زیرمجموعۀ صنایع دستی مدنطر قرار گیرند.

در بین این ایده‌ها می‌توان به نساجی سنتی اشاره کرد. هر چیزی را که با دست بافته می‌شود، می‌توان در این گروه قرار داد. پارچه و فرش‌هایی که به کمک دار بافته می‌شوند نیز یکی دیگر از زیرمجموعه‌های نساجی سنتی هستند که طرفداران زیادی دارد.

صنایع دستی فلزی هم از مشاغل خانگی جهاد کشاورزی است که این روزها نظر علاقه‌مندان را جلب کرده است. در این بین می‌توان به قلمزنی، ملیله‌کاری، مرصع‌کاری و حکاکی روی فلز اشاره کرد که انصافاً آثار هنری زیبایی را شاهد هستیم.

صنایع دستی چوبی و حصیری نیز یکی دیگر از مشاغل خانگی جهاد کشاورزی است که از روزگاران قدیم تاکنون وجود داشته است: معرق‌کاری، نقاشی روی چوب، منبت‌کاری، خراطی، خاتم‌کاری و حکاکی روی چوب را می‌توان از صنایع دستی چوبی نام برد که آیندۀ روشنی را در پیش‌رو دارند.

فرش‌بافی و رشته‌های وابسته

فرش‌بافی هم از آن‌دسته حرفه‌هایی است که در قرن‌های مختلف اصالت خود را از دست نداده است و همچنان شاهد شکوه و جلال فرش‌های دست‌باف هستیم. در کنار قالیبافی، طراحی سنتی قالی و رنگ‌آمیزی نقشۀ فرش را می‌توان از زیرمجموعۀ شغل‌هایی دانست که در گروه فرش‌بافی مورد تأیید مشاغل خانگی جهاد کشاورزی قرار می‌گیرند.

پرورش دام و طیور

جالب است بدانید تولید دام و طیور نیز در گروه مشاغل خانگی جهاد کشاورزی قرار دارند. در این زمینه می‌توان به پرورش اردک گوشتی، بوقلمون گوشتی، کرم ابریشم، کبک، گاو شیرده، گوسفند، زنبور عسل و بلدرچین اشاره کرد.

پرورش ماهی

این روزها استخرهای زیادی را در گوشه‌و‌کنار شهر و روستاها شاهد هستیم که در‌ آن‌ها ماهی پرورش داده می‌شود. در‌نتیجه پرورش ماهی نیز در زیرمجموعۀ مشاغل خانگی جهاد کشاورزی قرار گرفته است. در این زمینه می‌توان به پرورش و تکثیر ماهی‌های زینتی و ماهی‌های خوراکی در استخر اشاره کرد.

بسته‌بندی و فرآوری محصولات

همان‌گونه که در ابتدا هم اشاره کردیم مشاغل خانگی جهاد کشاورزی طیف بسیار وسیعی دارد. بسته‌بندی و فرآوری محصولات نیز در این گروه قرار می‌گیرند. شغل‌هایی مانند بسته‌بندی سبزی‌جات، آجیل و انواع محصولات باغبانی مانند انگور را می‌توان از نمونه‌های بارز این گروه دانست.

پرورش گیاه

پرورش و جمع‌آوری قارچ و گیاهان دارویی را می‌توان از مواردی نام برد که در گروه پرورش گیاهان برای مشاغل خانگی جهاد کشاورزی قرار می‌گیرد.

اگر تا پایان این فهرست همراه ما بوده باشید حتماً‌ متوجه شده‌اید که فهرست مشاغل خانگی جهاد کشاورزی، شغل‌های بسیار زیاد و متنوعی را شامل می‌شود. با‌این‌حساب پیشنهاد می‌کنیم اگر شما هم شغل خانگی کارآمدی را سراغ دارید که جهاد کشاورزی هم این شغل را تأیید کرده است در قسمت نظرات نام حرفۀ مورد‌نظر خود را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

این مطالب را از دست ندهید:

نگاهی به طرح‌های کشاورزی جدید و پررونق
طرح‌های جالبی برای کارآفرینی کشاورزی
ایده‌هایی که به کسب و کار کشاورزی رونق بیشتری می‌دهد
محصولات کشاورزی پر درآمد را بیشتر بشناسیم
با پرسودترین محصولات کشاورزی آشنا شوید
ایده‌های کارآفرینی کشاورزی برای کسب‌وکار بهتر

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید