![بهترین مواد اولیه غذایی به انتخاب پزشکان](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2018/04/%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
برای بسیاری از پزشکان این نکته محرز شده که بهترین راه برای تقویت انرژی، مبارزه با بیماری ها و … انتخاب مواد اولیه ای در رژیم غذایی است که نیروگاه های تغذیه ای هستند.
به گفته محققان دانشگاه ایلینوی، ۸ انتخاب برتر پزشکان در میان مواد اولیه غذایی از این قرار است:
فلفل قرمز: این نوع فلفل حاوی ویتامین آ، بتاکاروتن و دیگر کاروتنوئیدها است. به عنوان آنتی اکسیدان، کاروتنوئیدها از آسیب سلولی پیشگیری می کنند و خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی عروقی و آرتریت را کاهش می دهند.
زردچوبه: یک ضد التهاب قوی است و شبیه مهار کننده های داروییCox0-2مانندCelebrexعمل می کند. زردچوبه شرایط التهابی مانند آرتریت و بیماری های التهابی روده را کاهش می دهد.
بلغور گندم: یک غذای عالی برای بیماران دیابتی است زیرا فیبر بالا و شاخص گلیسمی پایینی دارد و بر خلاف برنج سفید، قند خون را ناگهانی بالا نمی برد.
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2018/04/%D8%A8%D9%84%D8%BA%D9%88%D8%B1-234x156.jpg)
زیره: غنی از فیبر و مواد معدنی است. این گیاه با فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی خود، یکی از ادویه های مفید برای افزایش سلامت چشم نیز محسوب می شود.
دانه های چیا: مصرف این دانه ها یک راه عالی برای دریافت فیبر، چربی های ضروری و پروتئین است. فقط یک اونس از این دانه های کوچک، ۱۰ گرم فیبر و ۵ گرم پروتئین دارد. فیبر موجود در این دانه ها به تثبیت قند خون و جلوگیری از ابتل به یبوست کمک می کند.
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2018/04/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%A7-234x156.jpg)
سیر: کم کالری بوده و سرشار از ویتامین های ب، سی، سلنیوم و روی است که به تولید انرژی و تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می کند. مصرف سیر راهی عالی برای کاهش فشار خون، کاهش کلسترول، بهبود سلامت استخوان ها و کاهش ضعف است. مصرف سیر به افزایش طول عمر نیز کمک می کند.
زنجبیل: دارای خواص شگفت انگیزی آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است و به بهبود مشکلات گوارشی کمک می کند. زنجبیل همچنین به بهبود عوارض شیمی درمانی کمک کرده و مانع تهوع می شود.
عدس: سرشار از مواد معدنی، پروتئین، فیبر محلول، منگنز، آهن، فسفر، تیامین، پتاسیم، ویتامین ب ۶ است و منبع ریبوفلاوین، نیاسین، پانتوتنیک اسید، سلنیوم، منیزیم، و روی محسوب می شود. عدس یک گزینه غذایی سرشار از پروتئین برای گیاه خواران است.
منبع: rd.com
مطالب مشابه
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2017/01/کم-کاری-تیروئید-150x150.jpg)
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2017/01/%DA%A9%D9%85-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AA%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AF-150x150.jpg)
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2018/04/aks1-150x150.png)
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2018/04/aks1-150x150.png)
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2018/04/tiroseed-1-150x150.jpg)
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2018/04/tiroseed-1-150x150.jpg)
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2016/12/رژیم-غذایی-160x100.jpg)
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2016/12/رژیم-غذایی-160x100.jpg)
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2016/12/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C-160x100.jpg)
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2018/01/احساس-گرسنگی-150x150.jpg)
![](http://healthplus.ir/wp-content/uploads/2018/01/%D8%A7%D8%AD%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D8%B3%D9%86%DA%AF%DB%8C-150x150.jpg)