
زولبیا و بامیه شیرینی خوشمزه و خوشگلی است که دیدن آن به ویژه سر سفره افطار اشتها بر انگیز است. هرچند این شیرینی خوشمزه برای بدن مضرات زیادی دارد، اما خوب به دلیل اینکه زولبیا بامیه ایام روزه داری و ماه رمضان را مزین میکند، ستاره هم در این مطلب با چند روش باحال و استفاده از خوراکیهای تزیینی و ظرفهای زیبا، تزیین زولبیا بامیه را به شما آموزش میدهد.
روش تزیین زولبیا بامیه با خوراکیهای تزیینی
۱- زولبیاها را روی بشقاب بچینید و بامیه را در وسط زولبیاها قرار دهید. سپس با استفاده از پودر پسته و گلبرگهای تازه روی زولبیا بامیهها را تزیین کنید.
۲- روی بشقاب شش عدد زولبیا بچینید و بقیه زولبیاها را به صورت ستونی روی آن قرار دهید، سپس بامیه را در قسمت میانی بشقاب بگذارید و با پودر پسته روی آن را تزیین نمایید.
۳- روی یک بشقاب بزرگ زولبیا بچینید و اطراف آن را با بامیه تزیین نمایید.
۴- از ظرف سرامیکی مخصوص سرو شیرینی استفاده کنید، درون یک کاسه مقداری پودر پسته بریزید و سر بامیهها را داخل کاسه فرو کنید. سپس بامیهها را در کنار هم روی ظرف شیرینی قرار دهید.
۵- زولبیا را روی ظرف شیرینی بچینید و با پودر پسته تزیین کنید.
۶- مقداری غنچههای خشک گل محمدی و خلال پسته تهیه کنید، سپس زولبیا و بامیهها را روی بشقاب بچینید و با غنچههای گل و خلال پسته، تزیین زولبیا بامیه را تکمیل کنید.
۷- روی یک بشقاب کوچک، به شکل دایرهای بامیه بچینید و روی آن زولبیا قرار دهید. سپس روی آن را با باقلواهای مربعی شکل تزیین نمایید. با استفاده از پودر نارگیل، پودر پسته، پودر کنجد و خلال پسته یا زرشک روی ظرف را تزیین نمایید.
۸- مقداری پودر نارگیل تهیه کنید، زولبیا بامیه را روی ظرف چیده و با پودر نارگیل روی آن را تزیین نمایید.
۹- غنچههای گل خشک کوچک مانند گل محمدی یا گل ختمی را از عطاری تهیه کنید، درون دو ظرف جداگانه زولبیا و بامیه بچینید و با غنچههای گل کوچک زولبیا بامیهها را تزیین کنید.
۱۰- خلال پسته تهیه نمایید، زولبیا و بامیه را روی ظرفهای زیبا بچینید و با خلال پسته تزیین کنید، همراه با چای این شیرینیهای خوشمزه را سرو کنید.
۱۱- برای تزیین سفره افطار میتوانید خودتان در منزل زولبیا و بامیه درست کنید و موقع درست کردن درون مایع زولبیا، رنگ غذای خوراکی بریزید و زولبیاهای رنگارنگ را سر سفره افطار قرار دهید.
روشهای تزیین زولبیا بامیه با ظرفهای خاص
۱- از سینیهای باریک مخصوص سرو شیرینی استفاده کنید و زولبیا و بامیه را با سلیقه داخل آن بچینید، سپس همراه با مغزیجات مقوی و چای این شیرینی خوشمزه را برای پذیرایی آماده کنید.
۲- از بشقابهای کوچک سفالی استفاده نمایید و درون هر یک مقدار کمی زولبیا و بامیه بچینید و سفره افطار را با آن مزین کنید.
۳- از بشقابهای مینا کاری یا صنایع دستی بهره ببرید و زولبیا بامیهها را درون این ظروف زیبا بچینید.
۴- از ظرفهای سرامیکی مخصوص سرو شیرینی که شکلهای خاص و جالبی دارد، برای چیدن زولبیا و بامیه بهره ببرید.
۵- داخل سینیهای نقره زولبیا بامیه بچینید و با گل و پسته آن را تزیین نمایید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه بامیه ترکی؛ چگونه بامیه سالم بپزیم؟