![سفره افطاری مجلسی؛ تزیین 5 نو غذای مخصوص افطار](http://setare.com/files/fa/news/1397/2/29/153848_369.jpg)
غذاهای مخصوص ماه رمضان و سفره افطاری کشک بادمجان، حلیم بادمجان، آش رشته، شله زرد، فرنی و گاهی شیربرنج است. همچنین به عنوان پیش غذا در اول افطار نون پنیر و سبزی سرو میشود. در سفره افطاری از خرما، زولبیا و بامیه نیز به عنوان شیرینی استفاده میگردد.
یکی از رسم و رسوم دوست داشتنی ماه رمضان دید و بازدید و مهمانی است که حس و حال خاصی به این ماه میدهد و یکی از قسمتهای مهم این مهمانیها چیدن سفره افطاری مجلسی و تزیین هرچه زیباتر غذاها و خوراکیهای موجود در آن میباشد.
ستاره در این آموزش مدلهای زیبایی از تزیین و چیدمان خوراکیهای افطاری را به نمایش میگذارد که با ایده گرفتن از آنها میتوانید در مهمانیهای خود بدرخشید و متفاوت باشید. همان طور که در تصاویر خواهید دید، این تزیینات برای سفره افطاری به وسایل زیادی نیاز ندارد و به راحتی میتوانید در منزل این کار را انجام دهید.
۱- تزیین نون پنیر و سبزی برای سفره افطاری مجلسی
۲- تزیین شله زرد برای سفره افطاری مجلسی
۳- تزیین کشک بادمجان و حلیم بادمجان برای افطاری
کشک بادمجان و حلیم بادجان از غذاهای دوست داشتنی میباشند که با شروع ماه رمضان بیشتر بر سر سفرهها نمایان میشوند. در اینجا مدلهای زیبا و جذابی از تزیین این غذاهای خوشمزه برای سفره افطاری مجلسی با نعناداغ، سیرداغ، پیازداغ، کشک و مغز گردو وجود دارد که میتوانید برای تزیین سفره افطار خود از آنها استفاده کنید. همچنین میتوانید طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی را نیز در ستاره بیاموزید.
۴- تزیین فرنی و شیر برنج برای سفره افطاری مجلسی
شیربرنج و فرنی کمتر از شله زرد و آش بر سر سفره افطار قرار داده میشوند اما میتوانید آنها را نیز مانند شله زرد به زیبایی تزیین کرده تا زینت بخش سفره افطاری مجلسی شما شوند.
۵- تزیین آش برای سفره افطاری مجلسی
آش کشک، آش رشته و یا آش دوغ از غذاهای گرم و سبک و مناسب برای افطاری میباشند و معمولا اکثر ایرانیها آنها در سفرههای افطار خود قرار میدهند. برای تزیین آش سفره افطاری مجلسی میتوانید از پیازداغ، سیرداغ، نعنا و کشک استفاده کنید.
برای زیبایی بیشتر میتوانید مدل های تزیین خرما سفره افطار و طرز تهیه توپک خرمایی را نیز در ستاره بیاموزید و در مجالس خود استفاده کنید.