جدیدترین تزیینات حلوا نذری + مدل تزیین شله زرد نذری
انواع مدل های‌ تزیین حلوا و شله زرد نذری را برای شما جمع آوری نمودایم. امیدواریم این نمونه های‌ زیبای تزیینات حلوا و شله زرد مورد استفاده شما قرار بگیرد. همراه ما باشید در سایت تالاب حلوا برای سالگرد فوت حلوای مجلسی و شیک مدل حلوا برای هفته و چهلم و سال مدل تزیین حلوا...

انواع مدل های‌ تزیین حلوا و شله زرد نذری را برای شما جمع آوری نمودایم. امیدواریم این نمونه های‌ زیبای تزیینات حلوا و شله زرد مورد استفاده شما قرار بگیرد. همراه ما باشید در سایت تالاب

حلوا برای سالگرد فوت

حلوای مجلسی و شیک

مدل حلوا برای هفته و چهلم و سال

مدل تزیین حلوا مجلسی

تزیین حلوا با بادام و پسته

تزیینات زیبای حلوا

تصویرهای تزیین حلوا

تزیین ساده حلوا

انواع حلوا

حتماً بخوانید: طرز تهیه حلوا و ژله مجلسی

تزیین حلوای نذری

تزیین حلوای مجلسی

تزیین حلوای نذری

تزیین حلوای مجلسی

تزیینات مجلسی حلوا

تزیین شله زرد با بادام

تزیین شله زرد با بادام

عکسهای تزیین شله زرد

نحوه تزیین شله زرد

حتماً بخوانید: آموزش و طرز تهیه و پخت شله زرد

انواع تزیینات شله زرد

تزیین ظرف شله زرد

شیک ترین تزیینات شله زرد

تزیین شله زرد با بادام و پسته

از این رو که در پخت شله زرد از زعفران استفاده میشود تصمیم گرفتیم نکته هایی مهم در مورد زعفران رابه شما آموزش دهیم.

نکته هایی در مورد زعفران

زعفران، گیاهی است چند ساله که دارای پیاز می‌باشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است. این گیاه در جنوب غربی آسیا، جنوب اسپانیا و جنوب اروپا روییده میشود. دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و 3 رشته کلاله قرمز رنگ می باشد.

قسمت مورد استفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل ان می‌باشد. کلاله زعفران حاوی چربی، املاح معدنی و موسیلاژ است. تکثیر زعفران منحصرا توسط غده زیر زمینی بنه «کورم» متداول است.

عطر و بوی زعفران بعلت وجود اسانس بی رنگ تروپن دار و یک ترکیب اکسیژن دار و همراه با سینئول به نام سافرانال می‌باشد. طعم زعفران مربوط به هیتروزید تلخ پیکروکروسین است. رنگین بودن زعفران مربوط به وجود ماده ای به نام کروسین می باشد.

نکاتی در مورد زعفران

زعفران ماده غذایی با ارزشی است که به مقدار کم از گیاه زعفران بدست می‌آید در واقع از هر 100 تا 200 هزار گیاه زعفران، حدود 5 کیلوگرم گل زعفران بدست می آید که وزن 5 کیلو گرم زعفران تازه بعد از خشک شدن به یک کیلوگرم می‌رسد.

نگه داری از زعفران:

زعفران را باید دور از نور و رطوبت نگه‌داری کرد زعفران را درظروف شیشه ای یا فلزی دربسته نگه داری نمایید.

توجه داشته باشید اسانس زعفران قابل تبخیر شدن است، بنابراین درب ظرف زعفران را ببندید در صورت باز ماندن درب ظرف زعفران اثرات داروئی و کیفیت ان کاهش می‌یابد.

مصارف زعفران:

زعفران به مواد غذایی عطر و رنگ مخصوص میدهد و بهمین جهت از زعفران در صنایع غذایی مانند سوسیس سازی، در شیرینی سازی مانند تهیه پودرهای کیک، در داروسازی مانند داروهای ضدافسردگی، در نساجی مانند رنگ کردن پارچه های‌ ابریشمی ؛ به عنوان طعم دهنده طبیعی ودر صنایع لبنی و غیره استفاده میشود.

طرز استفاده:

از زعفران میتوان به شکل های‌ مختلف استفاده کرد:

دم کرده زعفران یا چای زعفران: ۲ گرم زعفران را دریک لیتر آب جوش ریخته و به مدت نیم ساعت روی آتش بسیارملایم بگذارید تا دم بکشد.

گرد زعفران: زعفران را در فر با حرارت ۲۵ درجه سانتی‌گراد خشک کرده و سپس آسیاب کنید و از الک خیلی ریز در کنید تا گرد نرمی به‌دست آید.

نکته مهم:

هیچ گاه زعفران رابا شکر، پودر قند و یا قند نسابید، زیرا موقع دم کردن، ابتدا رنگ خوبی بشما می‌دهد، ولی بعد از مدتی زعفران شما یک زعفران کاملا بیرنگ خواهد بود.

در مورد دم کردن زعفران:

همه ی بطور معمول زعفران رابا آب جوش حل کرده و می گذراند که دم بکشد، ولی یک روش دیگر رو هم امتحان کنید. زعفران را در لیوانی ریخته و تکه کوچکی یخ روی ان بیندازید و اجازه دهید تا یخ در دمای محیط ذوب شود. رنگی که از این نوع دم کردن به دست می آورید، رضایت بخش است.