تخطى الى المحتوى

خانه‌داری


تازه ها

خشک کردن گردوی تازه به روش خانگی

برای خشک کردن گردوی تازه و سبز ابتدا باید پوست سبز آن را جدا کنید که این احتمالا سخت‌ترین مرحله‌ی کار است. سپس کمی گردو‌ها را بخیسانید، و بعد از...

آب اکسیژنه؛ کاربرد و فواید باور نکردنی

آب اکسیژنه یا هیدروژن پراکسید، مایعی به رنگ آبی کمرنگ و نوعی اسید ضعیف به شمار می‌آید. آب اکسیژنه اکسنده‌ای قوی محسوب می‌شود و کاربردهای فراوانی در...

چگونه در خانه پودر هل درست کنیم؟

قطعا برای ساخت ادویه های مختلف به پودر هل احتیاج دارید. پودر هل در ادویه ای گوناگونی از جمله انواع زیادی از ادویه های هندی استفاده می شود.

چگونه هم یک زن شاغل باشیم هم خانه دار؟

در اینجا چند نکته مهم برای راهنمایی زنان شاغل ارائه می شود. توجه به این نکات و تعمق و عمل کردن به آنها می تواند برگ برنده ای برای زنان شاغل در محیط...

فوت و فن شستن «فرنچ پرس»

بسیاری از افراد برای خوردن بهترین و خوشمزه‌‌ترین قهوه در خانه، از فرنچ پرس استفاده می‌کنند. قهوه‌نوش‌ها با اطمینان کامل می‌گویند که فرنچ پرس از...

اشتباهی بزرگ در فریز کردن گوشت

برخی از خانواده ها ترجیح می دهند گوشت تازه و به مقدار نیاز روزانه برای پخت و پز خرید کنند، اما اغلب خانواده های ایرانی گوشت ها را برای چندین ماه خود...

علت شل شدن ماست خانگی چیست؟ + راه حل

علت آب انداختن ،سفت شدن ، ترش و شل شدن ماست خانگی چرا ماست من شل می شود؟ دمای شیر پیمانه استاندارد صبر و حوصله داشته باشید ماست...

کپک رب، آبغوره و ترشی را چه کنیم؟

دلیل و نحوه جلوگیری از کپک زدن رب، آبغوره و ترشی در خانه نکاتی درباره دلایل زدن کپک رب گوجه فرنگی و نحوه جلوگیری از آن آیا می‌توان رب کپک...

چطور آبلیمو بگیریم که تلخ نشه؟

چطور آبلیمو خانگی بگیریم؟ + رفع تلخی با هویج و نمک از بین بردن تلخی آبلیمو خشک کردن حرفه ای میوه ها به روش بازاری روش ساده برای نگهداری...